Czyli aby nie mieć lipy należy miec dowód uiszczenia opłaty za licencję.
Ktoś sobie wymyślił, że mozna natrzepac sporo kasy i korzysta.
Kurwa szkoda, że nie mam mocy aby takie coś wprowadzić w innych dziedzinach.
Wymyśliłbym licencję na możliwośc robienia (tu wstaw dowolną nazwę czynności).
ale nie jestem taki pewien ze trzeba placic nawet kupujac mp3, bo:
Z tytułu zwielokrotnienia utworów, artystycznych wykonao oraz fonogramów i wideogramów na
podstawie niniejszej umowy LICENCJOBIORCA uiści wynagrodzenie za rok kalendarzowy od dnia
1 stycznia do 31 grudnia danego roku, w wysokości:
- 1000 (słownie: jeden tysiąc) złotych z tytułu zwielokrotnienia utworów na rzecz ZAIKS
- 500 (słownie: piędset)złotych z tytułu zwielokrotnienia artystycznych wykonao na rzecz STOART
- 500 (słownie: piędset) złotych z tytułu zwielokrotnienia fonogramów i wideogramów
muzycznych na rzecz ZPAV
i co jezeli mam tylko 1 taki sam utwor mp3 caly czas na kompie na ktorego go zassalem, nie kopiuje go i nigdzie nie nagrywam, to nie podchodzi pod zwielokrotnienie

to już 30l ![]()
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Sub Focus, wywiad -->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

mnmlny :
Pierwszy kwartał 2011 nadchodzą 2 albumy: Jurek Przezdziecki, Jacek Sienkiewicz
W marcu
ONI AYHUN 2 razy zagra w PL !!!!!!!!!!!!!!!!!!
skąd ta informacja odnośnie oni ayhun ? ![]()
Ostatnio edytowany przez 1adam2 (2011-01-10 15:15:46)

mowil Bshosa w audycji podsumowujacej 2010 w radiu roxy

mnmlny :
oby tylko jedna z imprez nie odbywała się w 1500...

ale oby jedna z imprez odbyła się w warszawie

dereyen :
KuczyN :
mnmlny :
oby tylko jedna z imprez nie odbywała się w 1500...
?
- nie miła obsługa przy barze
- w głownym roomie to bardziej gorąco niż na ILT
- kompletnie zryte nagłośnienie, pomijając już fakt, że prawa strona co jakiś czas się zacina
- ogólnie z dupy
Nowe kontrolery Pioneera stworzone pod Traktora i Serato:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

wyglÄ…dem nie powala

wątpię żeby wyróżniał się czymś ponad konkurencyjne produkty
jeżeli chodzi o kobietę to musi po prostu "zwilżać"
oczywiście osobowością
Tym razem zapowiedź nowego Traktora:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Freaky :
Nowe kontrolery Pioneera stworzone pod Traktora i Serato:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
DDJ-S1 - droższy od Xone DX i obsługuje tylko 2 kanały, raczej marna konkurencja.
DZIADEK :
Freaky :
DDJ-S1 - droższy od Xone DX i obsługuje tylko 2 kanały, raczej marna konkurencja.
Zgadzam siÄ™.

cykoelektryko :
http://eu.virtualfestivals.com/latest/news/9242/-/Tauron-Nowa-Muzyka-Festival-named-Best-Small-Festival
świetnie, myślę że będzie to spora promocja
W kategorii Best Major Festival wygrał jak przed rokiem nasz Open'er
'
Bonobo, mistrz nastrojowego downtempo i autor znakomicie przyjÄ™tej pÅ‚yty “Black Sands”, w kwietniu zagra w Polsce w 6-osobowym skÅ‚adzie!
5.04 – PoznaÅ„, Aula Artis
8.04 – Warszawa,
Palladium
(trzecia data, na południu Polski, ogłoszona zostanie wkrótce!)
Bonobo Live Band zaprezentuje siÄ™ w Polsce w ramach swojego europejskiego tournee. Bardzo specjalne jest miejsce poznaÅ„skiego wystÄ™pu – odbÄ™dzie siÄ™ on w Auli Artis, zupeÅ‚nie nowej sali koncertowej o wyÅ›mienitych walorach akustycznych, najnowoczeÅ›niejszej w mieÅ›cie i z pewnoÅ›ciÄ… jednej z najlepszych w Polsce. W Warszawie Bonobo zagra w doskonale znanym bywalcom dużych koncertów Palladium.
Simone Green aka Bonobo, brytyjski producent, kompozytor i DJ, swoją karierę muzyczną rozpoczął w roku 2000. Jego nowatorski styl szybko zyskał uznanie mediów i słuchaczy, co przypieczętowała współpraca Greena z kultową londyńską wytwórnią Ninja Tune, z którą artysta związany jest do dziś.
Wydany w 2010 roku czwarty już album Bonobo potwierdziÅ‚ jego niekwestionowanÄ… pozycjÄ™ lidera w lidze podszytego soulem i jazzem downtempo. Kompozycyjny talent tego artysty, jego aranżacyjny smak i swoboda w operowaniu paletÄ… dźwiÄ™kowych barw nigdy wczeÅ›niej nie zachwycaÅ‚y w równym stopniu co wÅ‚aÅ›nie na “Black Sands”! GoÅ›cinnie na pÅ‚ycie udziela siÄ™ znakomita wokalistka Andreya Triana, zestawienie tych osobowoÅ›ci stworzyÅ‚o zupeÅ‚nie nowÄ… jakość na polu tanecznego popu!
Ceny biletów zostaną podane wkrótce!
Bibio -Mind Bokeh out March 28th/April 4th on Warp
Mind Bokeh tracklisting
1. Excuses
2. Pretentious
3. Anything New
4. Wake Up!
5. Light Seep
6. Take Off Your Shirt
7. Artists’ Valley
8. K is for Kelson
9. Mind Bokeh
10. More Excuses
11. Feminine Eye
12. Saint Christopher
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
bardzo dobra to nowina!!!
'

jak dla mnie to najbardziej wyczekiwany longplay A.D. 2011 ![]()

chociaż ta stajnia śmierdzi już dłuższego czasu to i tak jestem zainteresowany ![]()

orzesz kurwa ja pierdole ! ![]()