wilczy ogon :
a Dusty dojechał?
jak opinie?
WYbaczcie jak już bylo ale nie czytałem wątku
ja myslalem ze nie dojechal bo wbiłem pare minut po 22 na lodowisko - patrze a za deckami jakaś panna hehe,musialem az pod barierki podejść aby oczy przetrzeć i stwierdzić że to właśnie on
Kira :
Najbardziej mnie rozwalały soczewki zmieniające kolory oczu :F
To akurat mnie nie drazni.Ja tez np raz mialam soczewki na kolor ale takie do noszenia na codzien w ktorych nie wyglada sie jak z kreskowki
Byly gorsze widoki ..np pelno panow w czapeczkach z daszkiem:F
Nawijka :
Kira napisał:
To akurat nie jest zle...nie robi mi.
Jak nie jest złe ? Idę do Spodka i mijam łysego gościa z strasznie jaskrawymi, żółtymi oczami :F Żołądek w gardle :F
Kira :
Nawijka :
Kira napisał:
To akurat nie jest zle...nie robi mi.Jak jest jest złe ? Idę do Spodka i mijam łysego gościa z strasznie jaskrawymi, żółtymi oczami :F Żołądek w gardle :F
ahahahahah
nie no takich to nie widzialam
nie znam sie
Maglite :
a ja mam pytanie ogólnie do ludzi. czy ktos z was zna pana o ksywie GUCIO? jest chyba z bydgoszczy
A nie gutek;p?
Znam z Wroclawia.Mial chyba wtedy na sobie koszulke mayday.
Ogólnie dla mnie impreza na plus
Na lodowisku jakoś nie umiałem kliamtu złapać i strasznie zawiodłem się na Advencie, a na Petach już nie miałem siły skakać
Najbardziej mnie rozpierdolił Bailey, najlepiej się przy nim bawiłem ale niestety złapał mnie wtedy kryzys i musiałem pół seta siedzieć Mills też zajebiście poleciał, chociaż większość osób nie kumała klimatu.
Schulz zagrał taką konine, że odechciało mi się na nim tańczyć
Tłoku nie było, sterydziarzy też jakoś mniej
Wkurwiające były piwa. Wychlałem ich z 7 a nie poczułem nic.
Za rok będę na pewno
zonk :
MichaeL9 :
(...) super przejscia miedzy salami, bez scisku i tłoku.
Naprawdę lepiej było? Może ktoś bliżej opisać jak to było zorganizowane? Ta sprawa najbardziej mnie denerwowała na md, bo zabierała za dużo nerwów i czasu.
Co do Millsa - miałem wrażenie, że miał problem z odsłuchem. I po jakimś czasie po prostu ciął crossem na ślepo. Przy livie Einmusik na main godzinkę wcześniej, takich problemów nie słyszałem. To tyle co usłyszałem przez radio.
Zorganizowane było w ten sposób, ze przejscia były dłuzsze ale i szersze, na ballroom szło sie dosc kawałek, no ale tam była sala, mysle ze własnie przez to jakos ten tłum był rozładowany przestrzennie, jedynie co to smiałem sie jak była krzyżówka lodowisko-ball, ale do przejscia
Ktos wyzej, kilka stron, napisał tez własnie o fajkach, też miałem ledwo otwartą paczke i poszła w pizdu, na szczescie miałem drugą, to ze ktos jara na parkiecie czy trybunach-szkoda, ale jak ktos pali to ogolnie mogli by darowac, pewnie konkretnie sie obłowili po imprezie jak przetrzepali te worki do których trzeba było wyrzucać wszystko. Kazali mi wywalić tez tavletki przeciwbolowe, (zapakowane wiadomo). Sprawdzili mi wszystko, a obok moja dziewczyna powiedziała tylko 'dzień dobry', nie wiem o co chodzi, ale trudno. Szkoda tez, ze w cenie wejsciówki nie ma wliczonej szatni. i tak wszyscy pojadą za tok jakby nie było
Ostatnio edytowany przez MichaeL9 (2010-11-12 15:10:40)
a o to GUCIO z okolic Bydgoszczy -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
A tyle razy sie mowilo ze solarium jest zle
Ostatnio edytowany przez Nawijka (2010-11-12 16:21:35)
Byc23k :
a o to GUCIO z okolic Bydgoszczy -' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
myslałem ze tam umre, koles rozjebał cały system
Kira :
A jak było u Was ze sprawdzaniem zawartości plecaka i kieszeni ? Ostra kontrola ?
kumplom i kolezance przeszukali kieszenie i kazali wywalic fajki, poza tym bylo obmacywanko, a mi nawet do plecaka nie zajrzeli
majtis :
Ogólnie dla mnie impreza na plus
Na lodowisku jakoś nie umiałem kliamtu złapać i strasznie zawiodłem się na Advencie, a na Petach już nie miałem siły skakać
Najbardziej mnie rozpierdolił Bailey, najlepiej się przy nim bawiłem ale niestety złapał mnie wtedy kryzys i musiałem pół seta siedzieć Mills też zajebiście poleciał, chociaż większość osób nie kumała klimatu.
Schulz zagrał taką konine, że odechciało mi się na nim tańczyć
Tłoku nie było, sterydziarzy też jakoś mniej
Wkurwiające były piwa. Wychlałem ich z 7 a nie poczułem nic.
Za rok będę na pewno
też odniosłem takie wrażenie, ten człowiek zniszczył mnie psychicznie i fizycznie w pozytywnym znaczeniu
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
zna ktoś ten wałek z ta melodią?? błagam!!
True_ExtasY :
qubik :
Dj Felix Kröcher'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówJeszcze graja ten kawalek nie wierze
żeby raz to leciało
Nawijka :
inter podziwiam za wytrzymalosc hihi
no no ,ale Tobie najwidoczniej się podobało!
Wróciłem
moja 5 edycja i raczej najlepsza...
set biby Felix Kröcher Dave Clarke ,Len Faki,Hellboy
Advent.... jak bym już tego seta z 23 razy słyszał
natomiast dziwna akcja z awarią sprzętu mnie powaliła i prostacy napierdalający butelkami w strone dj-ki
taj jak by to była wina grajka...
ale ogólnie impreza na zajebisty +
Vogel :
Wróciłem
moja 5 edycja i raczej najlepsza...
set biby Felix KröcherDave Clarke ,Len Faki,Hellboy
Advent.... jak bym już tego seta z 23 razy słyszał![]()
natomiast dziwna akcja z awarią sprzętu mnie powaliłai prostacy napierdalający butelkami w strone dj-ki
taj jak by to była wina grajka...
ale ogólnie impreza na zajebisty +
Podobno chcieli trafic kogos od sprzetu...
w ciuke mogli sobie kopnąć a nie rzucać ! oni napewno robili co mogli zeby bylo wszytsko dobrze a ze sie tak stalo to trudno i tyle
Interfusion :
True_ExtasY :
qubik :
Dj Felix Kröcher'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówJeszcze graja ten kawalek nie wierze
żeby raz to leciało
Nawijka :
inter podziwiam za wytrzymalosc hihi
no no
,ale Tobie najwidoczniej się podobało!
![]()
Nieogar byl straszny z rana a na afterze przy stole jakie rozmowy
matko bosko kochano
kazdy mial swoje 5 min