wilczy ogon :
a Dusty dojechał?
jak opinie?
WYbaczcie jak już bylo ale nie czytałem wątku
Dusty pocisnął konkret niedługo wrzucę na youtube'a filmik, kiedy kończył grać. co on wtedy odpierdolił to jego i nikt mu nie zabierze
hmmm wszystko już zostaÅ‚o powiedziane dla mnie Miles Pet Duo Troche Advent ale nie o tym chciaÅ‚em powiedzieć. Po Pet Duo z kumplem poszliÅ›my na Mainfloor ja pierdole myÅ›laÅ‚em że umre ze Å›miechu chciaÅ‚em jeszcze pohasać a tu kurwa barbara streisand uuuuuuuuuuu hahahahah (Marten Hørger Tillmann Uhrmache ) to sa komercyjne Å›winie. Zepsuli mi 1,5 godziny do koÅ„ca imprezy
AliZ :
wilczy ogon :
a Dusty dojechał?
jak opinie?
WYbaczcie jak już bylo ale nie czytałem wątkuDusty pocisnął konkret
niedługo wrzucę na youtube'a filmik, kiedy kończył grać. co on wtedy odpierdolił to jego i nikt mu nie zabierze
\o/
wrzucaj wrzucaj
sowisz :
hmmm wszystko już zostaÅ‚o powiedziane dla mnie Miles Pet Duo Troche Advent ale nie o tym chciaÅ‚em powiedzieć. Po Pet Duo z kumplem poszliÅ›my na Mainfloor ja pierdole myÅ›laÅ‚em że umre ze Å›miechu chciaÅ‚em jeszcze pohasać a tu kurwa barbara streisand uuuuuuuuuuu hahahahah (Marten Hørger Tillmann Uhrmache ) to sa komercyjne Å›winie. Zepsuli mi 1,5 godziny do koÅ„ca imprezy
Ja juz momentami sama nie wiedzialam co slysze inter podziwiam za wytrzymalosc
Slabo sie orientuje co oni zwykle zapodaja i z tego wzgledu mialam nadzieje na cos lepszego(nogi odmowily posluszenstwa a ballroom byl juz zamkniety z tej okazji poszlismy na main przycupnac).. a tu slysze za chwile piosenki:F Padaka
Niech cholera jasna w koncu udostepnia trybuny na lodo.
Jednak after i rozmowy przy stole byly milym zakonczeniem tego tripa
a myslalam , ze tylko mi zdarza sie gadac takie kocopoly na kompletnym nieogarze
Ostatnio edytowany przez Nawijka (2010-11-12 12:17:38)
Nawijka :
AliZ :
wilczy ogon :
a Dusty dojechał?
jak opinie?
WYbaczcie jak już bylo ale nie czytałem wątkuDusty pocisnął konkret
niedługo wrzucę na youtube'a filmik, kiedy kończył grać. co on wtedy odpierdolił to jego i nikt mu nie zabierze
\o/
wrzucaj wrzucaj
właśnie znów mam problemy z tym telefonem. dzisiaj pójdę do ery. jebać telefony HTC wiecznie kurwa coś
i tak zostanę królową jutuba hahah
sowisz :
ja pierdole myÅ›laÅ‚em że umre ze Å›miechu chciaÅ‚em jeszcze pohasać a tu kurwa barbara streisand uuuuuuuuuuu hahahahah (Marten Hørger Tillmann Uhrmache ) to sa komercyjne Å›winie. Zepsuli mi 1,5 godziny do koÅ„ca imprezy
Hehe dokładnie też zajrzałem na Hogera hahah jakie electro gówno grał to aż szkoda gadać
Pet duo zdecydowanie set nr 1 , Wittekind [*]
Koleś przebrany za klauna z brzuchem na wierzchu i złota czapeczka
Do zobaczenia za rok
Mimo minusów, Ballroom w tym roku nadrobił wszystko i ta edycja MD dzięki 3.sali będzie mi sie kojarzyć b.pozytywnie.
Super klimat, dobre nagłośnienie, przytulnie
Len Faki, Clark no i Pet Duo!!! Oby wiecej imprez w takim towarzystwie
po secie Jeffa dochodzę do wniosku że muzycznie nic lepszego już mnie nie spotka ,dla mnie to coś więcej niż set imprezy.
schranzohol :
po secie Jeffa dochodzę do wniosku że muzycznie nic lepszego już mnie nie spotka ,dla mnie to coś więcej niż set imprezy.
zgadzam sie, zrobił co miał zrobić - patrząc na lineup na main to się dziwie ze gral na głównej
Impreza jak impreza:)
Wszelkie niedociągnięcia skutecznie rekompensowała grupa znajomych, których gdzieś tam się spotykało cały czas. Miło było spotkać/poznać nowe gęby. Kilka setów udało mi się usłyszeć... Pet Duo tradycyjnie numer 1
Do zobaczenia.
!!!!!!! PET DUO !!!!!!!!!
Len Faki,Krocher, Gawlas, Advent, Pety i Brachiale! Rzeźnicze sety Wittekind i Clarke-porażka.
Dobra rozgrzewka przed ILT
Ostatnio edytowany przez biwer1 (2010-11-12 17:04:44)
AMERICAN GRIZZLY :
Impreza jak impreza:)
Wszelkie niedociągnięcia skutecznie rekompensowała grupa znajomych, których gdzieś tam się spotykało cały czas. Miło było spotkać/poznać nowe gęby. Kilka setów udało mi się usłyszeć... Pet Duo tradycyjnie numer 1![]()
Do zobaczenia.
nie lubię Cię niedźwiedź
Pisałem do Ciebie fajo, odp napływała po godzinie czasu ;/ ps. fajny kolor piór ;**
Fajnie, że zrobili tą trzecią scenę. Gdyby nie Ballroom muzycznie nie miałbym co wspominać Sety Kollektiv Turmstrasse, Oliviera Koletzkiego (numery z Fran powalały mocą na kolana), oraz masakrycznie świetny set od Dominika Eulberga! To najlepsze występy jak dla mnie.
Chyba nr 1 imprezy Radiohead od Eulberga' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ogólnie udany wyjazd.
sMolU :
hejka, nie wierzylem ze po imprezie to napisze ale jak dla mnie to byl najlepszy mayday od 2005 roku i niechce mi sie tu pisac o jakis plusach i minusach bo zdecydowanie wiecej bylo tych drugich pod wzgledem organizacyjnym, muzycznym i towarzyskim. ktos kto wymyslil ta 3 scene powinien dostac nobla, niesamowity klimat tam byl(<3 BAILEY) Mnóstwo znajomych, zero kolejek...
Nareszcie organizator po 10 latach pedałowni zrobil pierwszy krok aby ten spęd w koncu zaczal choc troche przypominac europejskie standardy, ale to dopiero 1 krok...
moge śmialo stwierdzic- do zobaczenia za rok!
a od siebie to:
Len faki - mega mi sie ppodobało
einmusik- całkiem niezle
schulz - bieda straszna
koletzki- weszlismy na ballroom i wyszlismy po 15 min. bylo za cicho
clark- za krótkom słuchałem
mills -słyszałem ostatnie 30 min - nie zrobily na mnie wrazenia, za to panna powiedziala "jak by ktos kamienie do betoniarki wrzucił"
MoM słuchałem całośc na trybunach - dawno mi sie tak nie podobało
no i BAILEY - miazga, najlepszy set imprezy jak dla mnie. tutaj juz nie mogłem narzekac ze jest za cicho na ballroomie. dzwiek był w sam raz. Bailey dobry dj
oprawa imprezy biedna ale to mi nie pzreszkadzało. naogladałem sie w zyciu swiatełek i innych pierdół i teraz juz nie jest to dla mnie istotne
najwiekszym zaskoczeniem była dla mnie ilość osób na imprezie. i teraz pytanie: czy gdyby nie bylo 3 sceny to byłby sci.sk jak skurwysyn? mysle ze nie. 3 scena nie miala chyba az takiej pojemnosci aby zabrac ta spora ilosc ale moge sie mylic.
ps. najwiekszą pierdoła naszej ekipy mianuję Byc2ka
AMERICAN GRIZZLY :
Pisałem do Ciebie fajo, odp napływała po godzinie czasu ;/ ps. fajny kolor piór
;**
po godzinie to chyba na Twojej bombie czas przyspieszył i tak Cię nie lubię
buee, grizli!!! / tenk Ju
haha :*
:* <dotykasiepokroczujakseprzypomniedekoltaliz>
Maglite :
najwiekszym zaskoczeniem była dla mnie ilość osób na imprezie. i teraz pytanie: czy gdyby nie bylo 3 sceny to byłby sci.sk jak skurwysyn? mysle ze nie. 3 scena nie miala chyba az takiej pojemnosci aby zabrac ta spora ilosc ale moge sie mylic.
na pewno bylo mniej ludzi jak w zeszlym roku, ale bywaly momenty (Schulz, MoM), ze na main robilo sie tloczno w "kanalach komunikacyjnych", jak to ujal jeden z ochroniarzy 3 scena na pewno swoje zrobila, jak patrze po zdjeciach to troche ludu tam bylo
cytujÄ™:
"edycja z 2005r. zgromadziła jak do tej pory najwięcej uczestników.
od tamtego czasu sÄ… wahania na + i na -
na obecnej edycji było około 2tys osób mniej niż rok temu."
gutek81 :
cytujÄ™:
"edycja z 2005r. zgromadziła jak do tej pory najwięcej uczestników.
od tamtego czasu sÄ… wahania na + i na -
na obecnej edycji było około 2tys osób mniej niż rok temu."
czyli moje wnioski sÄ… poprawne
dla mnie to na duzy plus bo nie musialem walczyc z dzikim rozpędzonym tłumem o kazdy metr korytarza w drodze na którąs ze scen
Jak na pierwszy Mayday było zajebiście
Na plus:
- Advent ( M I S T R Z !!! )
- PET DUO ( po nich już miałem siłę tylko siedzieć i tupać nogą )
- Len Faki
- Ramon Tapia na koniec
- znajomi
- spirytus
Na minus:
- Lasery?
- Ceny!!
- Pan z ochrony który kazał mi wyrzucić prawie pełna paczke fajek :F
- PKP, a mianowicie Panie w kasach... Nic nie wiedzą... Dobrze, że chociaż bilety umieją sprzedawać
- moje łydki!!!
- pisałem już o cenach?