apel do krzysztofa c. prosze nie wydawaj takiego chlamu beatport bo resztki mojego sluchu zniszczonego od marihuany sa zagrozone !! ![]()
pozdrawiam

n3rv :
apel do krzysztofa c. prosze nie wydawaj takiego chlamu beatport bo resztki mojego sluchu zniszczonego od marihuany sa zagrozone !!
pozdrawiam
nerwowski kedy jaramy jakego dopalacza ehhehehe
TAJFUN

n3rv :
apel do krzysztofa c.
kto to?

Krzysztof Crawczyk ![]()

n3rv :
apel do krzysztofa c. prosze nie wydawaj takiego chlamu beatport bo resztki mojego sluchu zniszczonego od marihuany sa zagrozone !!
pozdrawiam
bla bla bla... ja już skończyłem w tym temacie...
peace ![]()
neverending story ;*

nowy singiel polsko-brytyjskiego The KDMS !!!
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

Urodzinowa kompilacja "Fünf" od Ostgut Ton
Dla uczczenia 5-cio lecia istnienia Ostgut Ton, wydana zostanie dwupłytowa niezmiksowana kompilacja, składająca się z 24 ekskluzywnych produckji. Na "Fünf" znajdziemy utwory m.in. takich artystów jak: Emika, Prosumer, Substance, Marcel Dettmann, Shed, Steffi, Dinky czy też Tama Sumo. Polskim akcentem jest numer "Qunitet" w wykonaniu naszej rodaczki - Margaret Dygas. "Fünf" ukaże się również w postaci 7 x "12.
Ostgut Ton - Fünf
Data wydania: 25.10.2010
Tracklista:
CD1
01. Emika - Cooling Room
02. Marcel Fengler - Shiraz
03. Prosumer - Daybreak
04. Substance - Gestalts
05. Ryan Elliott - Abatis
06. Nick Höppner - ISP
07. Marcel Dettmann - Shelter
08. Fiedel - Doors To Manual
09. Shed - Boom Room
10. Steffi - My Room
11. Dinky - Twelve To Four
12. Len Faki - Kraft Und Licht
CD2
01. Barker & Baumecker - Drin
02. Marcel Dettmann - Scourer
03. SCB – Down Moment
04. Tama Sumo – Iron Glance
05. Murat Tepeli feat. Elif Biçer – Hold On
06. Soundstream – Wenn Meine Mutti Wüsste
07. Cassy – Never Give Up On A Mood Swing
08. Ben Klock – Bear
09. Norman Nodge – Start Up
10. Luke Slater – Boom Tang Shwuck
11. Boris - Rem
12. Margaret Dygas – Qunitet
info: muzikanova

płytka jesieni
tracklista wskazuje na betonowy,ponury i monumentalny klimat...jak Berghain. zacieram ręce!

ρiotreκ :
Interfusion :
k_mill :
co Ty mi tu wyskakujesz z jakimÅ› alkoholem?
Jak dla mnie to jest to właśnie coś świeżego jeśli chodzi o scenę dubstep. Przecież nie musisz się z tym zgadzaćno ,bo akurat po Tobie nie spodziewałem się uwielbienia dla czegoś... takiego? no jasne ,że nie musze ,ale to nie znaczy ,ze nie możemy poprowadzić dyskusji
zreszta niech ktos jeszcze się wypowie to może to wnieść coś do dyskusji.
Beezon :
myslalem ze to jakas zremixowana Rihanna big_smile
otóż to
po pierwsze okreslenie komercyjne jest tu nie na miejscu bo kazdy material ktory zostal wydany i jest w sprzedazy jest komrcyjny tak dla przypomnienia
faktycznie projekt moze zalatywac cukierkowoscia ale to co robia jest bez watpienia pro! jesli dla kogos wyznacznikiem dobrej muzyki jest to jak bardzo odbiega od "muzyki komrecyjnej" to mu wspolczuje
niekoniecznie ponieważ ja uznaje dwie definicje muzyki komercyjnej:
1. Muzyka komercyjna jako kompozycje trafiające w gusta bardzo szerokich mas odbiorców. Pod tym kątem muzyka komercyjna może być w pewnym stopniu innowacyjna i twórcza jako przedstawienie czegoś nowego i na początku unikatowego, np:
- funkujÄ…cy beat Michaela Jacksona
- punkrock Sex Pistols
Definicja ta nie zakłada, iz dnay artysta pierwszy stosował dane zabiegi muzyczne, ale iż jako jeden z pierwszych je spopularyzował i "wprowadził" do kultury masowej
2. Muzyka komercyjna jako ciągłe powielanie wzorców, które w przeszłości przyniosły dużą popularność danej grupie artystów, jest to tworzenie muzyki pod określoną grupę wiekową (np. Justin Bieber, Just 5). Jednocześnie zgodnie z tym ujęciem muzyka komercyjna zakłada posługiwanie się w dużej mierze wynikami badania rynków i gustów muzycznych odbiorców. Dodatkowo muzyka w tym ujęciu traktowana jest jako jeden z elementów kampanii sprzedażowych obejmując także sprzedaż gadżetów, plotek i innych niekoniecznie związanych z muzyką elementów.
i patrząc pod tym kątem można w dosyć jasny i przejrzysty sposób dokonywać podziałów na muzykę komercyjną i niezależną.

![]()
Kolejny numer Kluboterapia Magazine już w piÄ…tek. WiÄ™cej info -->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

KuczyN :
http://vimeo.com/13724835
o kurwa!

Grabez :
KuczyN :
o kurwa!
czego to człowiek nie wymyśli ... nie długo to zamiast choćby z mac'ków będę dejoci grywać z telefonu/ipoda. porażka

askin_btc :
Grabez :
KuczyN :
o kurwa!
czego to człowiek nie wymyśli ... nie długo to zamiast choćby z mac'ków będę dejoci grywać z telefonu/ipoda. porażka
jak by zagrał z tego sven czy hawtin uznany by został za boga innowacji djskich ![]()
Ludzi coraz bardziej zaczyna jebać kto z czego gra tylko co gra ![]()

AMERICAN GRIZZLY :
askin_btc :
Grabez :
o kurwa!czego to człowiek nie wymyśli ... nie długo to zamiast choćby z mac'ków będę dejoci grywać z telefonu/ipoda. porażka
jak by zagrał z tego sven czy hawtin uznany by został za boga innowacji djskich
Ludzi coraz bardziej zaczyna jebać kto z czego gra tylko co gra
np mnie. moga grac na grzebieniu jak ktos zdola z tego wykrzesac cos zajebistego.

fakt faktem że wbrew postępowi technicznemu i rozwiązań innowacyjnych sprzętu dj/studio nie powinno to iśc w takim jak na tym filmiku kierunku
btw kurwa, vinyl wróć ![]()
W koncu po latach obiecanek cacanek.....
Magda - From the Fallen Page
(Minus) The debut solo release of long-time Minus label ambassador Magda finds the Poland via Detroit via Berlin DJ-producer stretching her limbs away from the minimalism that’s defined the scene for the past decade, exploring “post-punk, dark disco and soundtrack-inspired” music.

Ułtła :
(Minus) The debut solo release of long-time Minus label ambassador Magda finds the Poland via Detroit via Berlin DJ-producer stretching her limbs away from the minimalism that’s defined the scene for the past decade, exploring “post-punk, dark disco and soundtrack-inspired” music.
sa moze gdzies jakies krotkie odsluchy ?? jestem ciekaw co ona tam mniej wiecej naskrobala..
askin_btc :
fakt faktem że wbrew postępowi technicznemu i rozwiązań innowacyjnych sprzętu dj/studio nie powinno to iśc w takim jak na tym filmiku kierunku
why?

WojTech :
Ułtła :
(Minus) The debut solo release of long-time Minus label ambassador Magda finds the Poland via Detroit via Berlin DJ-producer stretching her limbs away from the minimalism that’s defined the scene for the past decade, exploring “post-punk, dark disco and soundtrack-inspired” music.sa moze gdzies jakies krotkie odsluchy ?? jestem ciekaw co ona tam mniej wiecej naskrobala..
Richie bardzo zachwalał ten album, zobaczymy na ile to marketing a na ile prawda
a data wydania znana już jest ??

dropski :
askin_btc :
why?
to jest tylko moje zdanie ![]()