29.02.2012
RANKING: Dziesięciu electroszkodników
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

cichy86 :
29.02.2012
'
wniosek.. napora slucha guetty ! a on przyciaga mu ludzi na plaże ![]()
![]()
![]()

Scooter mial pare dobrych albumów i za to zawsze dla nich bede mial szacun tak samo jak Dune smile na happy hardcore sie wychowalem ... a jak sie to komus nie podoba to niech wypierdala , krotka piłka !
hajpa, hajpa
'

cichy86 :
29.02.2012
'
kilka postów wcześniej

New Boards Of Canada Album Soon – Possibly A Double Album
An hour into BBC Radio 6 DJ Peter Serafinowicz‘s Saturday morning show on February 18th, 2012 he made an announcement of the most delightful news Electronic fans have been waiting to hear: a new Boards of Canada album is coming very soon.
While most would take what radio DJ’s say with a grain of salt, it’s well noted that Serafinowicz is a huge fan of the Sandisons and possibly even a friend of the duo. Basically, we should be semi-jumping in the air in celebration instead of the usual eye roll we give toward their cryptic Myspace and Twitter updates.
The modified transcript of what was said on the radio show is as follows..
“I’m gonna play some Board of Canada now. I’m a bit of a Boards of Canada evangelist. They’re my favorite band, I think. Maybe them and The Beatles. But, they are a band, again, a bit like The Fall. It’s like once you get into them, or rather, once something clicks you just wanna hear everything they’ve released. This track I’m gonna play, it’s from their last full album, which is The Campfire Headphase from 2005. They’ve got a new album coming out soon and I think it’s gonna be a double album and I’m so excited, I really am-to hear their new one. Um, I just love them.
See what you think. If you don’t know them, see if they click for you. I’d love to know what you think–”Peacock Tail” from Boards of Canada.“
Listen to the stream of the show here for UK listeners and here for abroad. Boards of Canada starts about an hour into the stream.
Also, make sure you follow us on Twitter and like us on Facebook. 2020k are huge Boards of Canada fans as well. You may remember our Flashback entry on their gorgeous “1969″ track (which can be viewed here) and our article on the Solange Knowles take on “Left Side Drive” (which can be viewed here)
Jest jeszcze wpis z myspace'a "In the studio" z końca grudnia 2011 ![]()
Już nie mogę się doczekać
Fajnie gdyby ogłosili ich na Tauronie ![]()

No to jest jeden z najbardziej oczekiwanych albumów ostatnich lat
Nightmare :
Fajnie gdyby ogłosili ich na Tauronie
a oni kiedykolwiek wystąpili na żywo?

k_mill :
No to jest jeden z najbardziej oczekiwanych albumów ostatnich lat
Nightmare :
Fajnie gdyby ogłosili ich na Tauronie
a oni kiedykolwiek wystąpili na żywo?
A nie?
Nie raz ![]()

hmm, to nie wiem skąd mi się to wzięło, że nie występują live, albo robią,a właściwie robili to bardzo rzadko

k_mill :
hmm, to nie wiem skąd mi się to wzięło, że nie występują live, albo robią,a właściwie robili to bardzo rzadko
No to fakt bo jakoś często nie grali, ale grali
Może z Burialem Ci się pomyliło? Bo z tego co wiem to ten chłopak nie grywa.

Nightmare :
k_mill :
Może z Burialem Ci się pomyliło?
raczej wÄ…tpiÄ™ ![]()

Refrigerator :
cichy86 :
29.02.2012
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówkilka postów wczeÅ›niej
A ja się nie zdziwię, jak T-Mobile okaże się jednym ze sponsorów Ultra Music Festival ![]()

ale komentarze mocne sÄ…:
"Marcin Flint pisząc ten tekst pokazałeś, że jesteś niedojebem skrzywdzonym przez życie... zajmij się może sprzedażą mixów T-Mobile bo na abonamenty jesteś za głupi..."![]()

Tekst jest świetny, a komentarze pokazują jak łatwo mianować się czyimś "fanem"
Bo niestety, odsetek osób które po 'polubieniu' SHM czy Guetty teraz, jak jest na nich boom, wejdzie głębiej w temat elektroniki, jest chyba niewielki.
Ostatnio edytowany przez Susanna (2012-03-03 01:57:37)

Susanna :
Tekst jest świetny, a komentarze pokazują jak łatwo mianować się czyimś "fanem"
Bo niestety, odsetek osób które po 'polubieniu' SHM czy Guetty teraz, jak jest na nich boom, wejdzie głębiej w temat elektroniki, jest chyba niewielki.
Widzę co się dzieje u cześci moich znajomych z południa. Teraz na topie jest "dubstep", to co tworzy skrilex to szczerze powiedziawszy"arcydzieła" przy zalewie tysięcy (!) remixów z "wouble"...
Gdyby ludzie jedli uszami to tak chyba smakowałoby gówno ![]()
Kultura parobka stała się kulturą masową ![]()

Bardzo dobry text,
i czasem chu* człowiek strzela jak się słyszy, że techno dla większości = armin, tiesto, guetta ![]()

otm :
to co tworzy skrilex
dalej nie wiem kto to jest ..a ponoc nawet szakira do niego tanczy ![]()

Helmut Geier / Ascet :
otm :
to co tworzy skrilex
dalej nie wiem kto to jest ..a ponoc nawet szakira do niego tanczy
to uruchom swoja zvathowana mozgownice i odpal yt, pokochasz go ![]()

Klepka :
Helmut Geier / Ascet :
otm :
to co tworzy skrilex
to uruchom swoja zvathowana mozgownice i odpal yt, pokochasz go
nie sadze..![]()

otm :
Gdyby ludzie jedli uszami to tak chyba smakowałoby gówno
![]()

Helmut Geier / Ascet :
otm :
to co tworzy skrilex
![]()

gdzie jest kurwa przycik "lubie to" hahaha

Matush87 :
Bardzo dobry text,
i czasem chu* człowiek strzela jak się słyszy, że techno dla większości = armin, tiesto, guetta
najlepsze jest to jak ktos slyszy w kawalku jakies elektroniczne dzwieki i nazywa go "techniawka" ![]()

Nie wiem czy już było: Smithson Martin Emulator DVS.
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
WiÄ™cej na linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
UrzÄ…dzenie wystepuje w wersji 32”, 42” i 46”
Koszt największej wersji to ponad 20 tyś PLN
Chłopaki z Daft Punk powinni z tego zapodawać ![]()