k_mill :
winetu :
Pierwsza pula biletów - 20 tysięcy
ambitnie, czyli szykują grubaśny line-up
przypomnę tylko że terminowo to sie odbywa między Openerem,a Audioriver :F
Akurat rzesza fanów Tiesta , Avicii i czego tam jeszcze nie będzia miała z tym problemów bo na wspomnianych przez Ciebie nie widzi nic ciekawego. Całe szczęście
Ale Ci co jadą na Audioriver przynajmniej część w odległości 2-4h jazdy autem od Wawy może się skusi bo nie oszukujmy się nie każdy lata po festiwalach zagranice ,a posłuchać Coxa , Hawtina i spółkę na naszej ziemii to jednak wydarzenie i nie lada gratka, finansowo nic nie poradzisz ,że bliski odstęp czasu ale po to jest posucha w zimie by latem był rozpierdol i urwanie głowy z zabawą ,pożyjemy zobaczymy na pełne info.
A odnosząc się do ich Ambicji.
Samo hasło -> Tiesto w Warszawie i okolicach . To spokojnie z 20 tysiecy masowej publiki znajdą
Sama aglomeracja Warszawska to 3 mln osób !!!! To 5-6 razy więcej mieszkańców jak w Poznaniu (jak dla mnie naszej stolicy Trensu ,gdzie co chwila zjezdza jakis Van Burren, Van Dyk , Tiesto Corsten czy inny chuj. Dadzą radę ![]()
Ostatnio edytowany przez winetu (2012-02-16 16:11:57)

Nie ma się nas czym spuszczać panowie.

Jakoś nie wydaje mi się by pierwsza edycja tego "elektronicznego" festiwalu mogła przyciągnąć ponad 60 tys ludzi.
Na taką publikę to moze liczyć Open'r albo Coke Live. No chyba, że zakładają gigantyczne nakłady na promocje festiwalu w TV, a to już podnosi znacząco i tak duże ryzyko organizacji czegoś takiego w pl.
Chociaż w sumie, dorzucą METALLICA czy Lady G... i pewnie da radę...

Też tak uważam. Na pewno jest masówa, jest kasa, ogólny przepych, za to brak tu duszy, autorskiej wizji (line-up, koncept). Ja tego nie kupuje, ale z chęcią popacze z boku na rozwój wydarzeń ![]()
ps. Metallica gra na innym festiwalu w Wawie

Rascal :
W polsce nie ma dobrych eventow juz od dawna.
właśnie od niedawna takowe są

Tak patrze sobie na LU w USA i są ciekawe perełki typu Busy P czy Metromony. Dużo też dobrego minimalu. Może być dobry event.

cykoelektryko :
Rascal :
gość powyżej - klapki na oczach included :F
Ja tam Hołtinem czy koksem nie pogardzę.

schranzohol :
Ja tam Hołtinem czy koksem nie pogardzę.
też ![]()

W stolicy od czasów instytutu,nie mieliśmy żadnego wiekszego spędu (od 2005 roku)
Podchodzę pesymistycznie do tematu - Global Gathering też miał być superhipermega,byłem 2x - na pierwszej edycji i na tej co wystąpił carl cox,no i jak dla mnie to lipa
Organizatorom życzę powodzenia.

Przy tak dużej liczbie artystów na pewno trafią się jakieś perełki, nie wierzę, że nie. Ważne, aby ktoś to rozsądnie poustawiał - wystarczy jedna, kumata scena i nie będzie trzeba się kisić wśród wiksiarskiego spędu. Chyba że taki Carl Cox i Hawtin będą grać po Tiesto i przed np. Arminem na głównej, to wtedy siema. [']
Nie upatrywałbym też jakiegokolwiek zagrożenia dla Audioriver. To może nawet lepiej, bo UMF może odsiać tych fanów Davida G., którzy wpadają do Płocka z braku laku.

Bla Bla, impreza i tak znajdzie masę swoich odbiorców.
Czy ja nie pojadę, czy TY to płakać nikt nie będzie ![]()
Ale uwielbiam to hejterstwo odnośnie innych grajków i imprez !!!
A pewnie nie jeden się kiedyś jarał tiestem, coxem czy innymi grajkami,
którzy teraz do niego nie przemawiają...
Najważniejsze, że coś się dzieje w tym kierunku,
są imprezy, ktoś coś chce ogarnąć
w tym pojebanym kraju.

k_mill :
cykoelektryko :
Rascal :
gość powyżej - klapki na oczach included :F
widzisz czas leci ale niektórzy chyba ciągle postrzegają tą kulturę "techno" przez pryzmat lat 1997-2003 ![]()

Pioti :
Nie upatrywałbym też jakiegokolwiek zagrożenia dla Audioriver. To może nawet lepiej, bo UMF może odsiać tych fanów Davida G., którzy wpadają do Płocka z braku laku.
używając analogii politycznej: może AR skręciłoby bardziej na prawo ![]()

Milo,ze bedzie okazja posluchac Hawtin'a. Czekam na wiecej ![]()

dał mi cynk Boxster że linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

cykoelektryko :
w takim razie bede!
cykoelektryko :
prawda!
18.05
winetu :
Cena biletu do 150 złoty i zobacze 90 % GSZ ,którzy bawiąc się na swojej scenie mają wyjebane czy 1km dalej gra Tiesto ,Dedmałs czy jaki chuj
Amen!
Dokładnie taka sama sytuacja jak np na Globalu kidy ide do namiotu techno i mam w dupie ze na main gra SHM ![]()
Czytałem gdzieś jeszcze że niby Dubfire, Sven Vath...

mospin :
winetu :
Cena biletu do 150 złoty i zobacze 90 % GSZ ,którzy bawiąc się na swojej scenie mają wyjebane czy 1km dalej gra Tiesto ,Dedmałs czy jaki chuj
Amen!
Dokładnie taka sama sytuacja jak np na Globalu kidy ide do namiotu techno i mam w dupie ze na main gra SHM
Czytałem gdzieś jeszcze że niby Dubfire, Sven Vath...
Własnie dzis myslalam,ze byloby wspaniale gdyby okazalo sie,ze zagra jeszcze Sven
daj Bóg !

doszły mnie słuchy że w Scan 7 jest 10 typa :F
i że szukają angażu w PL
Wywiad z We Love --->>' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Luciano ![]()
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ostatnio edytowany przez Porter (2012-02-22 12:54:26)

W sobotę line up na Awakenigs/30 czerwiec