czeski :
i apollo 440 tez ponoc maja cos swiezego rzucic
Wrzucałem już info
Na 46 stronie masz ![]()
![]()
do Ja dorzuce takeynfo
1. R.I.P.
2. Ascending
3. Holy Water
4. Marble Plexus
5. Uriel's Black Harp
6. Jardin
7. Serpent
8. Shadow From Tantarus
9. Tree of Knowledge
10. Raven
11. Glint
12. Caves of Paradise
13. The Lords Graffiti
14. N.E.W.
15. IWAAD
Droping on Honest Jon's! No release date yet!

czeski :
do Ja dorzuce takeynfo
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników1. R.I.P.
2. Ascending
3. Holy Water
4. Marble Plexus
5. Uriel's Black Harp
6. Jardin
7. Serpent
8. Shadow From Tantarus
9. Tree of Knowledge
10. Raven
11. Glint
12. Caves of Paradise
13. The Lords Graffiti
14. N.E.W.
15. IWAAD
Droping on Honest Jon's! No release date yet!
o/ czekamy czekamy
Lustmord i Biosphere zaprezentujÄ… specjalny projekt w Krakowie
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Darmowy set od Bonobo -->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

Nowy kontroler, zaprojektowany przez Hawtina jak i artystów spod stajni M_nus

Scroll down to see Mixmag's top 20 greatest dance acts of all time in full:
1. The Prodigy
2. Daft Punk
3. The Chemical Brothers
4. Faithless
5. Deadmau5
6. Plastikman
7. Underworld
8. Fatboy Slim
9. Orbital
10. Moby
11. Leftfield
12. Kraftwerk
13. Pendulum
14. Depeche Mode
15. Justice
16. Basement Jaxx
17. Groove Armada
18. The Shamen
19. Above & Beyond
20. The KLF

winetu :
Z tym numerem 5 to przesadzili...
Dokładnie.

Rankingi zawsze ssą pałę

cykoelektryko :
Rankingi zawsze ssą pałę
a Ty?

Antonio :
cykoelektryko :
Rankingi zawsze ssą pałę
a Ty?
chłostam pałką Ciebie

cykoelektryko :
Antonio :
cykoelektryko :
Rankingi zawsze ssą pałę
a Ty?
chłostam pałką Ciebie
gdzie ! na kolana i do MIECZA !!! Cykoriuszu!

nie zyje DJ i producent Shem McCauley AKA Slacker' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

nadchodzÄ… kolejne igrzyska'

sporo
ostro :
"WiÄ™c bilety. WedÅ‚ug wielu z Was djem może być każdy. I bóg mi Å›wiadkiem… djem może być każdy. Ale my nie Å›ciÄ…gamy tego typu ludzi. Ja pÅ‚acÄ™ 1000 euro facetowi tudzież dziewczynie, którzy wydali w swoim życiu ileÅ› utworów w iluÅ› labelach i sÄ… muzykami, którzy po prostu przedstawiajÄ… swojÄ… twórczość w taki wÅ‚aÅ›nie sposób, wy jednak nie widzicie różnicy miÄ™dzy goÅ›ciem, który spÄ™dziÅ‚ kilka lat na nauczeniu siÄ™ robienia kawaÅ‚ków a gnojkiem, któremu rodzicie kupili sprzÄ™t na 16 urodziny i które gra z laptopika kawaÅ‚ki, które podpierdala z internetu."
ciekawy artykuł

Ragi :
ostro :
"WiÄ™c bilety. WedÅ‚ug wielu z Was djem może być każdy. I bóg mi Å›wiadkiem… djem może być każdy. Ale my nie Å›ciÄ…gamy tego typu ludzi. Ja pÅ‚acÄ™ 1000 euro facetowi tudzież dziewczynie, którzy wydali w swoim życiu ileÅ› utworów w iluÅ› labelach i sÄ… muzykami, którzy po prostu przedstawiajÄ… swojÄ… twórczość w taki wÅ‚aÅ›nie sposób, wy jednak nie widzicie różnicy miÄ™dzy goÅ›ciem, który spÄ™dziÅ‚ kilka lat na nauczeniu siÄ™ robienia kawaÅ‚ków a gnojkiem, któremu rodzicie kupili sprzÄ™t na 16 urodziny i które gra z laptopika kawaÅ‚ki, które podpierdala z internetu."
ciekawy artykuł

Nowy album Crystal Castles latem![]()
Ethan Kath wyznaÅ‚ NME, że w przyszÅ‚ym miesiÄ…cu Crystal Castles jadÄ… do Chorwacji nagrywać swój trzeci album, a jego premiera planowana jest na lato. Miejsce zostaÅ‚o wybrane tak, by pozwolić duetowi na ucieczkÄ™ i izolacjÄ™ od Å›wiata. Nowy krążek nie ma odbiegać stylistycznie od poprzednich dokonaÅ„. „Każda piosenka, którÄ… piszemy wydaje mi siÄ™ tak samo ponura” mówi producent.
http://niezalcodzienny.pl
SensiBass :
Ragi :
ostro :
ciekawy artykuł
cóż to za żale nich nie robi, skoro dlaniego to aż taki ciężar jest robienie imprezy
Ostatnio edytowany przez Wojtek (2012-01-30 23:52:51)

Wojtek :
SensiBass :
Ragi :
ostro :
ciekawy artykułcóż to za żale nich nie robi skoro mu tyle to dla niego taki ciężar
Co za debil pisał tego maila ... pierwsze słysze, że jak sie zaprasza gwiazde do clubu to ludzie nie przychodzą bo o 20 jest pusto
? .. niech to powie wszystkim którzy przyszli na Pan-Pot do SQ
a on zaprosił pewnie roberta M i mu wody nie kupił i i teraz ma żal że nie zarobił $ ![]()
Matush87 :
Wojtek :
SensiBass :
cóż to za żale nich nie robi skoro mu tyle to dla niego taki ciężar
Co za debil pisał tego maila ... pierwsze słysze, że jak sie zaprasza gwiazde do clubu to ludzie nie przychodzą bo o 20 jest pusto
? .. niech to powie wszystkim którzy przyszli na Pan-Pot do SQ
a on zaprosił pewnie roberta M i mu wody nie kupił i i teraz ma żal że nie zarobił $
to takie pretensje do garbatego, że ma dzieci proste…