z tego co na fb obczailem to w czerwcu.

Date Venue Location Tickets Jan 20 Club Six San Francisco, CA RSVP
Event Comments: X
Feb 04 Tunnel Club Milan, Italy RSVP
Mar 31 Harry Klein Munchen, Germany RSVP
Apr 30 Berns Stockholm, Sweden RSVP
Jun 23 Próba Dźwięku Festiwal 2012 Tychy, Poland RSVP
Oct 06 Disorder @ Tattingers Rabat, Malta RSVP
Oct 19 Melkweg ADE w/Dave Clarke Amsterdam, Netherlands

Nie powiem, fajna opcja.
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
a ja myślałem, że tylko u nas takie gówna z podatkami wychodzą...

gutek81 :
http://www.globalpost.com/dispatch/news/regions/europe/germany/120113/berlin-techno-clubs-face-tax-nightmare
a ja myślałem, że tylko u nas takie gówna z podatkami wychodzą...
hehe
Prawo działające wstecz i idiotyczne pomysły urzędników, a wszystko zgodnie z literą prawa (nienawidze administracji). Teoretycznie właściciele berlińskich klubów mają jednak sporą siłę przebicia i mogą to próbować skutecznie zaskarżyć.
W praktyce jednak pomysł, że urzędnik ma iść ocenić do klubu i ocenić czy to jest koncert czy tylko odtwarzanie jest irracjonalny. To tak jakby przegląd samochodu robił nie mechanik, a agent ubezpieczyciela.
Wojtek :
k_mill :
fake or not...
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Bilety Sold Out po 2h....
'
Heartthrob - wywiad --->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

Rav :
http://cjg.gazeta.pl/CJG_Warszawa/1,104436,10988787,Nowy_festiwal_muzyczny_w_Warszawie___prosto_z_Florydy.html
no nieźle, spora marka i pewnie duże nazwiska, ale mnie nie przekonuje dajmy na to Tiesto i Kraftwerk na jednej imprezie ![]()

k_mill :
Rav :
http://cjg.gazeta.pl/CJG_Warszawa/1,104436,10988787,Nowy_festiwal_muzyczny_w_Warszawie___prosto_z_Florydy.html
no nieźle, spora marka i pewnie duże nazwiska, ale mnie nie przekonuje dajmy na to Tiesto i Kraftwerk na jednej imprezie
mam nadzieje że to nie przetrwa :F
Kolejna grupa osób chce zarobić na "marce" festiwalu sprzedając w "biednej Polsce" marzenia o Zachodnim świecie...

Jako headlinera zobaczymy Davida z Getta,czy Tiesto,no i paru oklepanych grajków...Wogóle to bdzie kupa pokroju rodzimej edycji Global Gathering.
Napewno będzie paru fajnych artystów jak komuś nie odpowiadają Tiesta i Guetty to będę przecież inne sceny. Mnie tam cieszy ,że mamy nowy festiwal a od przybytku głowa nie boli. Nie będzie mi odpowiadać muzycznie jak ogłoszą lineup to nie pojadę ale nie będe pierdolił ,że to kupa. ![]()

A ja chciałbym nawet w 1/5 zobaczyć taką kupę a wypowiadać się będę dopiero po zobaczeniu lineupu.
P.S Internetowe plotki huczą ,że organizuje twórca Audioriver (Michał Durbajło) a termin tydzień po Open' erze...
Ostatnio edytowany przez winetu (2012-01-19 10:25:29)
Global 2012 na Stadionie Lechii Gdańsk
'

winetu :
Global 2012 na Stadionie Lechii Gdańsk
'
No to mogą powalczyć o klienta z Ultra... A jeśli rzeczywiście ktoś kumaty wziął się za to, to na dzień dobry łykną festyn MSM

Jestem w 73% przekonany iż za polską edycję UMF odpowiadać będzie agencja Soundtrade.Wczoraj miałem zatwardzenie
siedząc,napinając się,oraz mając dość całego tego zamieszania,po prawie godzinie czasu doszedłem do wniosku iż to muszą być oni.

pudło ![]()

Czyli jednak nie jestem prekognitą ![]()
miniboy :
Jestem w 73% przekonany iż za polską edycję UMF odpowiadać będzie agencja Soundtrade.Wczoraj miałem zatwardzenie hmm siedząc,napinając się,oraz mając dość całego tego zamieszania,po prawie godzinie czasu doszedłem do wniosku iż to muszą być oni.
myslalem podobnie...
ale to
AMERICAN GRIZZLY :
pudło smile
wyjasnia wszystko

No to ciekawe,najważniejsze żeby za to się nie wzięli GoodMusic,oraz Ci od tręsowych imprez.Była jakaś wzmianka rok temu,czy dwa lata temu o czyichś planach o Creamfields w Wawie,Gotham Events chyba już nie istnieje,ale może działają pod inną nazwą i może to są oni?
miniboy :
No to ciekawe,najważniejsze żeby za to się nie wzięli GoodMusic,oraz Ci od tręsowych imprez.Była jakaś wzmianka rok temu,czy dwa lata temu o czyichś planach o Creamfields w Wawie,Gotham Events chyba już nie istnieje,ale może działają pod inną nazwą i może to są oni?
winetu :
Internetowe plotki huczą ,że organizuje twórca Audioriver (Michał Durbajło) a termin tydzień po Open' erze...
Dla mnie może i to Pan Kleks organizować byleby nazwiska fajne były. Reszta to tylko dodatek. Epicki balet to napewno nie będzie ale posłuchać jakiejś perełki w Polsce -bezcenne

Amon Tobin - Boxset
Amon Tobin is a strictly limited edition release and will come in the form of a beautiful high quality bolt fastened mechanical 'press'. Packed inside are 6 x 10" vinyl, 7 x CD, 2 x DVD and several posters. Most of the material is unreleased, almost none of it has ever been available on a physical format before. It includes:
- New tracks
- Unreleased dub plates and a wealth of archive material
- Amon Tobin's earliest audio experiments (never been played in public before)
- Film and television score work
- Unreleased score work
- Deleted bootlegs
- ISAM: Live' show DVD
- ISAM: Live' Audio Album
- Remixes
- Cover versions and re-interpretations of the ISAM album
- Remixes Amon has produced for others
- Recording of the Royal Albert Hall orchestrations of Amon Tobin
and more...
Price: $145.00
Orbital - Wonky
Orbital’s 8th album entitled “Wonky” will be released on the 1st April 2012.
1. One Big Moment (6.16)
2. Straight Sun (5.28)
3. Never (4.43)
4. New France featuring Zola Jesus (4.47)
5. Distractions (7.04)
6. Stringy Acid (5.19)
7. Beelzedub (4.54)
8. Wonky featuring Lady Leshurr (6.13)
9. Where Is It Going? (5.50)