Theoluke :
k_mill :
Noisia w Polsce! 2.03.2012
Info za: illegalbreaksw Gdansku, CSG
RA Poll: Top 20 labels of 2011'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Podsumowanie 2011 roku przez DJ Magazine UK -->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Plastikman 1.5 - zdjęcia z Glasgow --->>>' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Vitalic & Liebing na utodzinach w The Arches - relacja + zdjęcia --->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Wstyd !!! brak płyty PAS w zestawieniu,
Wstyd !!! brak kompilacji Total 12
otm :
Wstyd !!! brak kompilacji Total 12
popłacz się bedzie lepiej
Menduss Prezentuje Cykl Setów z Serii d[^_^]b "InSlowDown" [Techno/Minimal/Deep Techno]
Re-Aktywacja!!
' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Raz wystarczy.
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Parę rzeczy jest tu zdecydowanie na wyrost + nieśmiały diss na linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw ale co do jednego mogę się zgodzić, to był rok ciężkiego, dusznego i mrocznego techno. Fajnie : )
Minione dwanaście miesięcy należało bez wątpienia do mocnego techno. Gatunek ten wrócił do swoich korzeni – ale zasymilował też dźwiękowe nowinki. W ten sposób powstała jego kolejna mutacja, która spowodowała, że modny do niedawna minimal poszedł w kompletną odstawkę.
Antonio :
otm :
Wstyd !!! brak kompilacji Total 12popłacz się bedzie lepiej
nikt mnie nie lubi <płacze>
ps. faktycznie lepiej
k_mill :
Parę rzeczy jest tu zdecydowanie na wyrost + nieśmiały diss na linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwale co do jednego mogę się zgodzić, to był rok ciężkiego, dusznego i mrocznego techno. Fajnie : )
bardzo udane podsumowanie
Kolejny przeandengrandowany rewolucjonista, ciekawe czy wie o tym że to jego fanatyczne podejście wygląda jak to co najbardziej krytykuje . Po h. porównanie odnóg technohitow do dubstepokitów.
otm :
nie wspominając o takim np. Eulbergu
otm :
k_mill :
Parę rzeczy jest tu zdecydowanie na wyrost + nieśmiały diss na linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwale co do jednego mogę się zgodzić, to był rok ciężkiego, dusznego i mrocznego techno. Fajnie : )
bardzo udane podsumowanie
dla mnie właśnie mało udany, poza dobrymi strzałami w techno, a płyta Rustiego w kitach roku to jak już ktoś tam napisał mega FAIL
Nowy singiel Roisin Murphy --->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Dwie kompilacje od Underworld --->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
"Tamte Czasy" Karola Gwoździa:
-->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
+ linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Jaki jest termin AudioRiver w 2012
Jeszcze nie ma pewności czy się odbędzie...