tekknotek :
Interfusion :
tekknotek :
inter prosze cie nie wypowiadaj sie,bo Twoja znajomosc mnie o mdlosci przyprawia.wiecej sie wymadrzasz niz to jest warte.wszechwiedzacy o minimalu
djemba maniek odpisal ci na Twoje brednie
dziekujesorry ,ale kiedy ty byłeś wogóle na AR? bądź na jakieś tym podobnej imprezie? już nie wspominajac ,że 3/4 składu nie znasz ,a patrzysz tylko na to ,że Liebing więc już chujnia, twoje porównanie z mayday to śmiech na sali więc się nie pogrążaj takimi komentami, ty jako ostatni powinienes zabierać głos w tym temacie ,bo chuj wiesz o tej imprezie czy jest dobra czy nie, peace
chlopczyku bylem na wszystkich edycjach w plocku jesli chodzi o festivale,od astigmatic,po femev ,az do audioriver (poza ostatnim).mam wiecej pojecia niz ci sie zdaje.sluchasz od paru lat minimalu i udajesz wielce wymadrzalego.kiedy ja sluchalem minimalu to w polsce jeszcze prawde mowiac sie nie mowilo o tym gatunku,a tywtedy wachales swoja osrana pieluche..wiec prosze cie daj sobie na luz,bo zaczales cos tworzyc i sie uwazasz za bog wie kogo i wielkiego znawce ,a dla mnie jestes zwyklym lajkiem..wiec nie pisz mi szczylu ,ze chuja wiem o tej imprezie,bo wiem o niej wiecej niz nie jedna osoba sie wypowiadajaca w tym topicu
czasy astigmatica i femeva już dawno minely i jak ci wiadomo nie ma co porownywac tych imprez do audioriver co reszta podkreślali organizatorzy... ,ale mam wrażenie ,że ty myślisz innaczej... chuj o mnie wiesz czego słucham więc sorry pierdolisz jak potłuczony i ma to miejsce nie od dziś... nie wiem co ześ się przyjebał do tego minimalu ,ale chyba wypadałoby się w końcu ogarnać... a gdzie ja napisałem ,ze uważam się za Bóg wie kogo? co?
pokaż mi prosze?
znalazł się kurwa andergraundowiec, idź robić swoje pseudo projekty dalej i się nie udzielaj ,bo szkoda twojego czasu... zejdź w końcu na Ziemie ,bo mocny jak zwykle jesteś w pisaniu na forum i nic poza tym
wiekszego imbecyla od ciebie to jeszcze nie widzialem na tym forum
nie ma sensu z kims tak plytkim wdawac sie w dyskusje..
rozjebales mnie ahahahaha
zanim zaczniesz cos pisac,przemysl 100 razy to
tekknotek :
zanim zaczniesz cos pisac,przemysl 100 razy to
ja pierdole ,ale debil... poprostu szkoda słów
bedo fajty Live?
ja wole miec sluch pogorszony od bassów niz od palenia marihuany..
niezly zesmarzu na grubej fazie
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
macie i sie chill'ujcie
ale ostatnio w tym wątku wszyscy nerwowi są, jak nie kłótnie o taksówki to o grajków co chwile
jak będę widział jakieś bójki na ar to wiadomo że ludzie z gsz-u bo ostatnio trochę fajtów live (jak to colmi napisał) się ustawiło haha
Oj tam, oj tam. Sarmackie cechy naszych genów.
sMolU :
ja wole miec sluch pogorszony od bassów niz od palenia marihuany..
odstawiłeś już całkiem?
Interfusion :
tekknotek :
zanim zaczniesz cos pisac,przemysl 100 razy toja pierdole ,ale debil... poprostu szkoda słów
Ej chopoki walnijcie że se kielicha na zgode i po klopocie
pasja nieruchomosci :
AUDIORIVER - NOCLEGI
Posiadam do wynajęcia na czas imprezy samodzielne mieszkania, pokoje 4, 2 i 1 osobowe oraz domy na czas imprezy.
Ceny od 25 zł / doba
Pasja Nieruchomości
Ul. Tysiąclecia 10 lok 22
Tel. 692 264 840'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
pasjabiuro@op.pl
licencja zawodowa posrednika 7365
*paTiTa* :
Interfusion :
tekknotek :
zanim zaczniesz cos pisac,przemysl 100 razy toja pierdole ,ale debil... poprostu szkoda słów
Ej chopoki walnijcie że se kielicha na zgode i po klopocie
Mysle ze lepiej bedzie panowie jak pierdolniecie se po szoko bąsie na wyluzowanie
dropski :
wlasciwie nie dziwi mnie poziom ich rozmowy, obydwaj sa z warszawy
uuuaaaa ...
napierdalajcie się plizz, będzie weselej.
pomix :
dropski :
no kurwa
btw niestety mnie nie bedzie, wazniejsze priorytety...
moj nocleg we wczesniaku idzie dla odiego o/
Jdkr :
cheeroki :
trochę odbiję od tematu ... ale nie znalazłby ktoś z was jakiegoś wolnego karnetu na sprzedaż? węzmę każdą ilość (do 5 max) oczywiście z odpowiednią gratyfikacją dla sprzedającego
empik ?
To wiem. Piszę bo może ktoś po prostu odpadł a ma tickety. Lepiej dać komuś tą stówkę czy stodziesięć i odciążyć go z kłopotu szukania rynku zbytu
P.s.
cichy86 miałeś takiego wizuala jak cię st...mama wypluwała? hmm. ciekawy jest ten czarny kolor. chyba z pozamacicznej jesteś ]:->
Odnośnie AR, Sam Napora porównuję teraz AR bardziej do imprez typu LFP niż do tego co było kiedyś, dawniej, za czasów Astigmatic. Poza tym od bardziej wysublimowanej i "niszowej" elektroniki macie TNM, dla mnie te dwa festiwale się znakomicie uzupełniają. Do tego jest jeszcze Unsound, oraz Off Festival które także obrało większy kierunek na elektronikę, sam Rojek to mówił< coś tam się podsłuchało jak był w Radiu >
I nie pierdolcie o Minimalu, bo czasem fajnie go posłuchać< szczczególnie live >, a wcale nie będzie dominującym gatunkiem na AR..
dropski :
nie som, mieszkajom w Warszawie :F
Dla mnie na AR jest tyle samo niszowej elektroniki co na TNM.
Jakby się ktos chciał pozbyć noclegu to chętnie przytulę kilka miejsc
Hej Joanno,to gdzie noclegujecie w końcu?Mam nadzieje ze sie też wybierzemy na jakąś zupe;)Co Ty na to?
No halo Łukaszu, no wczesniak, ale dla ziomków moich jeszcze próbuję coś wytargać(jakies 3 miejsca). A na zupę oczywiście do ROMY pójdziem, pyszną ogórkową tam zjemy na przykład