tekknotek :
Interfusion :
tekknotek :
inter prosze cie nie wypowiadaj sie,bo Twoja znajomosc mnie o mdlosci przyprawia.wiecej sie wymadrzasz niz to jest warte.wszechwiedzacy o minimalu
djemba maniek odpisal ci na Twoje brednie
dziekujesorry ,ale kiedy ty byłeś wogóle na AR? bądź na jakieś tym podobnej imprezie? już nie wspominajac ,że 3/4 składu nie znasz ,a patrzysz tylko na to ,że Liebing więc już chujnia, twoje porównanie z mayday to śmiech na sali więc się nie pogrążaj takimi komentami, ty jako ostatni powinienes zabierać głos w tym temacie ,bo chuj wiesz o tej imprezie czy jest dobra czy nie, peace
chlopczyku bylem na wszystkich edycjach w plocku jesli chodzi o festivale,od astigmatic,po femev ,az do audioriver (poza ostatnim).mam wiecej pojecia niz ci sie zdaje.sluchasz od paru lat minimalu i udajesz wielce wymadrzalego.kiedy ja sluchalem minimalu to w polsce jeszcze prawde mowiac sie nie mowilo o tym gatunku,a tywtedy wachales swoja osrana pieluche..wiec prosze cie daj sobie na luz,bo zaczales cos tworzyc i sie uwazasz za bog wie kogo i wielkiego znawce ,a dla mnie jestes zwyklym lajkiem..wiec nie pisz mi szczylu ,ze chuja wiem o tej imprezie,bo wiem o niej wiecej niz nie jedna osoba sie wypowiadajaca w tym topicu
czasy astigmatica i femeva już dawno minely i jak ci wiadomo nie ma co porownywac tych imprez do audioriver co reszta podkreślali organizatorzy... ,ale mam wrażenie ,że ty myślisz innaczej... chuj o mnie wiesz czego słucham więc sorry pierdolisz jak potłuczony i ma to miejsce nie od dziś... nie wiem co ześ się przyjebał do tego minimalu ,ale chyba wypadałoby się w końcu ogarnać... a gdzie ja napisałem ,ze uważam się za Bóg wie kogo?
co?
pokaż mi prosze?
znalazł się kurwa andergraundowiec, idź robić swoje pseudo projekty dalej i się nie udzielaj ,bo szkoda twojego czasu... zejdź w końcu na Ziemie ,bo mocny jak zwykle jesteś w pisaniu na forum i nic poza tym ![]()
wiekszego imbecyla od ciebie to jeszcze nie widzialem na tym forum ![]()
nie ma sensu z kims tak plytkim wdawac sie w dyskusje..
rozjebales mnie ahahahaha
zanim zaczniesz cos pisac,przemysl 100 razy to

tekknotek :
wiekszego imbecyla od ciebie to jeszcze nie widzialem na tym forum
zanim zaczniesz cos pisac,przemysl 100 razy to
ja pierdole ,ale debil... poprostu szkoda słów ![]()

bedo fajty Live?

ja wole miec sluch pogorszony od bassów niz od palenia marihuany..
niezly zesmarzu na grubej fazie

'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
macie i sie chill'ujcie ![]()

ale ostatnio w tym wątku wszyscy nerwowi są, jak nie kłótnie o taksówki to o grajków co chwile ![]()
jak będę widział jakieś bójki na ar to wiadomo że ludzie z gsz-u bo ostatnio trochę fajtów live (jak to colmi napisał) się ustawiło haha

Oj tam, oj tam. Sarmackie cechy naszych genów.

sMolU :
ja wole miec sluch pogorszony od bassów niz od palenia marihuany..
odstawiłeś już całkiem? ![]()

Interfusion :
tekknotek :
zanim zaczniesz cos pisac,przemysl 100 razy toja pierdole ,ale debil... poprostu szkoda słów
Ej chopoki walnijcie że se kielicha na zgode i po klopocie ![]()

pasja nieruchomosci :
AUDIORIVER - NOCLEGI
Posiadam do wynajęcia na czas imprezy samodzielne mieszkania, pokoje 4, 2 i 1 osobowe oraz domy na czas imprezy.
Ceny od 25 zł / doba
Pasja Nieruchomości
Ul. Tysiąclecia 10 lok 22
Tel. 692 264 840'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
pasjabiuro@op.pl
licencja zawodowa posrednika 7365
*paTiTa* :
Interfusion :
tekknotek :
zanim zaczniesz cos pisac,przemysl 100 razy toja pierdole ,ale debil... poprostu szkoda słów
Ej chopoki walnijcie że se kielicha na zgode i po klopocie
Mysle ze lepiej bedzie panowie jak pierdolniecie se po szoko bąsie na wyluzowanie ![]()

dropski :
wlasciwie nie dziwi mnie poziom ich rozmowy, obydwaj sa z warszawy
![]()

uuuaaaa ...
napierdalajcie się plizz, będzie weselej.
pomix :
dropski :
no kurwa ![]()
btw niestety mnie nie bedzie, wazniejsze priorytety...
moj nocleg we wczesniaku idzie dla odiego o/

Jdkr :
cheeroki :
trochę odbiję od tematu ... ale nie znalazłby ktoś z was jakiegoś wolnego karnetu na sprzedaż? węzmę każdą ilość (do 5 max) oczywiście z odpowiednią gratyfikacją dla sprzedającego
empik ?
To wiem. Piszę bo może ktoś po prostu odpadł a ma tickety. Lepiej dać komuś tą stówkę czy stodziesięć i odciążyć go z kłopotu szukania rynku zbytu ![]()
P.s.
cichy86 miałeś takiego wizuala jak cię st...mama wypluwała? hmm. ciekawy jest ten czarny kolor. chyba z pozamacicznej jesteś ]:->

Odnośnie AR, Sam Napora porównuję teraz AR bardziej do imprez typu LFP niż do tego co było kiedyś, dawniej, za czasów Astigmatic. Poza tym od bardziej wysublimowanej i "niszowej" elektroniki macie TNM, dla mnie te dwa festiwale się znakomicie uzupełniają. Do tego jest jeszcze Unsound, oraz Off Festival które także obrało większy kierunek na elektronikę, sam Rojek to mówił< coś tam się podsłuchało jak był w Radiu
>
I nie pierdolcie o Minimalu, bo czasem fajnie go posłuchać< szczczególnie live >, a wcale nie będzie dominującym gatunkiem na AR.. ![]()

dropski :
nie som, mieszkajom w Warszawie :F

Dla mnie na AR jest tyle samo niszowej elektroniki co na TNM.

Jakby się ktos chciał pozbyć noclegu to chętnie przytulę kilka miejsc ![]()

Hej Joanno,to gdzie noclegujecie w końcu?Mam nadzieje ze sie też wybierzemy na jakąś zupe;)Co Ty na to?

No halo Łukaszu, no wczesniak, ale dla ziomków moich jeszcze próbuję coś wytargać(jakies 3 miejsca). A na zupę oczywiście do ROMY pójdziem, pyszną ogórkową tam zjemy na przykład ![]()