k_mill :
Miśka :
Skunk Anansie, Alexis Jordan, Madcon na ESKA Music Awards
Skunk Anansie, Alexis Jordan i Madcon wystąpią podczas gali wręczenia ESKA Music Awards. Rozdanie nagród odbędzie się 28 maja w katowickim Spodku. Kolejnych wykonawców poznamy już wkrótce. Impreza będzie transmitowana w TVP2.
Jakiś problem?

Miśka :
k_mill :
Miśka :
Skunk Anansie, Alexis Jordan, Madcon na ESKA Music Awards
Skunk Anansie, Alexis Jordan i Madcon wystąpią podczas gali wręczenia ESKA Music Awards. Rozdanie nagród odbędzie się 28 maja w katowickim Spodku. Kolejnych wykonawców poznamy już wkrótce. Impreza będzie transmitowana w TVP2.
Jakiś problem?
Tak :*
Łepon :
kubek0909 :
Łepon :
tak btw z nowej plytki mesa' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
polscy mc w końcu biorą się za drumyniepotrzebnie wziąłeś sobie do do serca
sam jesteś niepotrzebnie
do serca ?
kurwa kubek na pewno mój post ma więcej wspólnego z tematem niż twój pseudo zabawny szyder zawierający kilka oklepanych żałosnych tekścików które po prawdzie nic wspólnego z tym całym hip hopem nie mają
może poczytaj swoje posty i zastanów się jakie potrzeby popychają twoje łapska do komponowania tak bzdurnych postów
nie bierz tego sobie do serca
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw dubstepowo
czyt. wyżej łeboń, czy mój szyder czasem sie nie tyczył właśnie KILKU OKLEPANYCH TEKSTÓW jakimi operuje większosc ludzi na tym forum (IRONIA?!) chyba, że nie dowiedze, weź sobie na wstrzymanie, może gra słowna z Nigelem wynika z naszej przyjaźni?!zażennowania?! co do wersji MEsa i próbek przelożenia JAKŻE zajebistego flow, teskstów jakoś mi tutaj nie pasuje, mogło wyglądac to bardziej ambitnie!, takie rzeczy 20 lat temu sie robiło ponadto uważam, że dubstep sie sprzedał i to pare ładnych lat temu, oczywiscie nei tyczy się to wszystkich producentów...ps. nie klnij chłopie'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ostatnio edytowany przez kubek0909 (2011-05-08 00:43:29)
Menduss Techno Dj ..
Prezentuje Cykl Setów "InSlowDown"
(oficjalna strona na facebook-u)'
oraz na Seciki z cyklu "InSlowDown"
na
'
oraz na:
'
Miłego Słuchania i Dobrej zabawy Życzę
Pozdrawiam:)
Love Family Park - zapowiedź + info jak zdobyć darmowe bilety:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
aj nie chce mi sie kopiowac takie tam ![]()
Washed Out niebawem wydaje (debiut) płyte
macie przedbieg
'
Sven Väth, Vitalic, Michael Mayer, Superpitcher i inni na Audioriver:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Dwóch Polaków wydaje dla Umka:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
100% polskiej muzyki elektronicznej w kompilacji Nitodrum zmiksowane przez Nexy'ego!
'

Virgil Enzinger and Submerge - BLACK SUN album
'
Polecam:)
Video też kurewsko dobre:0
'
'
Nowe wersje "Personal Jesus" zapowiadzią nowego albumu Depeche Mode:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Cocoon rozpoczyna sezon na Ibizie cyklem imprez Cocoon Heroes:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Jean-Michel Jarre ponownie w Polsce!:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

Secret Cinema - Minerals'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw![]()

VARIOUS ARTISTS 'Mindfield'
INCL. 14. Karol Gwóźdź - Gůrnoślůnskje tragedyje
'
"...Another Psychonavigation new recruit Karol Gwóźdź debuts a stunning piano piece that Eno would fight to call his own.."
PS. no musiałem się pochwalić
kompilacja juz jest... pod koniec roku caly album ![]()
Znane są już szczegóły Boogie Brain 2011. Są duże zmiany!:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Nowy album Carla Coxa ukaże się na... pendrivie!:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

Nomad - Initiate [Atmosphere Recordings UK] Hard Dance
odsłuch:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Na to czekałem od roku :-) Choć numer wielokrotnie przewijał się na rozmaitych setach, min. na secie Wragg & Log:One z Dance Valley 2010, epizodach Kutskiego z BBC Radio 1, grał to także Technikal, Phil York, Fausto, oraz cała rzesza wielkich DJ Hard Dance i Hard Trance - Thera, Jon The Baptist & Chuck-E, Louk, oficjalny release nastąpił dopiero 19 maja 2011.
Produkcja od młodego i niesamowicie utalentowanego producenta z Australii niosąca ze sobą dobitne brzmienie masywnego bassline z ogniście pozaciąganą świetną melodią. Wielka dynamika, energia i rozpęd, którego nijak nie można porównać do "arminowo-schulzowych" plumkaczy. Po prostu muzyczna bestia!
Radzę również posłuchać innych kapitalnych produkcji Nomada, który wyrasta moim zdaniu na producenta nr. 1 Anno Domini 2011 w klimatach hard:
DJ Medowz - After Hours Club (Nomad Remix)
Phil York And Fausto - Dire Straights (Nomad Remix) - mój ulubiony numer trance 2011!
Lee Haslam - Music Is The Drug (Nomad Remix)
Wragg & Log:One - Mindscape (Nomad Remix)
Nomad - Here I Come (Intro Mix)
Nomad - Ahead Of The Curve
Nomad - Taken - z kapitalnego setu Fausto i Artento Divini z Trance Energy 2010!
...a jak gra live Nomad... posłuchajcie ![]()
Nomad - Fausto's Crossover di.fm (Week 8) (24-02-2011)
Tracklist:
01 Nomad - Here I Come (Intro Mix) [IHDS]
02 Walt & Feliz - Endless (Nomad HF Bootleg)
03 Log:One - ID
04 DJ Medowz - Afterhours Club (Nomad Remix) [Digitally Infected]
05 Guyver - You'll Know It (Wragg & Log:One Remix) [Tidy]
06 Busho - Music First (Iain Cross Remix) [Digitally Infected]
07 Nomad - Ahead Of The Curve [Atmosphere UK]
08 Wragg & Log:One - Necrosis [Atmosphere UK]
09 IHDS Theme (Wragg & Log:One Remix) [IHDS]
10 Nomad - Initiate [Atmosphere UK]
11 Nomad - Taken [Excessive Records]
12 Phil York & Fausto - Dire Straights (Nomad Remix) [Tranzlation]
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
Jaga Jazzist, Biosphere, Lindstrøm podczas Era Nowe Horyzonty
'

kubek0909 :
Łepon :
kubek0909 :
niepotrzebnie wziąłeś sobie do do serca
sam jesteś niepotrzebnie
do serca ?
kurwa kubek na pewno mój post ma więcej wspólnego z tematem niż twój pseudo zabawny szyder zawierający kilka oklepanych żałosnych tekścików które po prawdzie nic wspólnego z tym całym hip hopem nie mają
może poczytaj swoje posty i zastanów się jakie potrzeby popychają twoje łapska do komponowania tak bzdurnych postów
nie bierz tego sobie do serca
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw dubstepowoczyt. wyżej łeboń, czy mój szyder czasem sie nie tyczył właśnie KILKU OKLEPANYCH TEKSTÓW jakimi operuje większosc ludzi na tym forum (IRONIA?!) chyba, że nie dowiedze, weź sobie na wstrzymanie, może gra słowna z Nigelem wynika z naszej przyjaźni?!zażennowania?! co do wersji MEsa i próbek przelożenia JAKŻE zajebistego flow, teskstów jakoś mi tutaj nie pasuje, mogło wyglądac to bardziej ambitnie!, takie rzeczy 20 lat temu sie robiło ponadto uważam, że dubstep sie sprzedał i to pare ładnych lat temu, oczywiscie nei tyczy się to wszystkich producentów...ps. nie klnij chłopie'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw '
bardziej ambitnie ? ironia ? szyder ?
dubstep sie sprzedał ? mes też ? i ogólnie jak przebiega sprzedanie całego gatunku muzycznego ? dlaczego takie cepy jakim jesteś nie myślą ?
zresztą mistrzu popatrz co robisz
niby się śmiejesz z oklepanych tekstów a sam masz właśnie standardowy wkręt o sprzedaniu muzyki (dubstepu) ![]()
sprzedać sobie można ogórki na bazarze
swoje ambitne ucho sobie przeczyść i nie stawiaj sie ponad większość ludzi z forum bo znam ich trochę i upośledzeni różnymi używkami wisząc nad ranem błyszczą bardziej niż twoje posty
ps: " takie rzeczy 20 lat temu sie robiło " też czytałem ten wywiad'
Ostatnio edytowany przez Łepon (2011-05-28 23:19:30)
Zaprojektuj nową głowę dla Deadmau5'a:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

Freaky :
Zaprojektuj nową głowę dla Deadmau5'a:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
ja pierdole

Matthew Herbert na Cudawiankach'