Rav :
MJKriSS :
tak ale bez kukuna i bez hotelu miedzy kukunem a tw...
jesli my zrobimy busa to kukunem i hotelem...
ale raczej konkurencji stanowic nie bedziemy...
jesli zdecydujesz sie organizowac tego busa, to daj znac!
jesli bedzie taki bus z b4em i tam tego to pisze sie ja plus conajmniej 4 osoby

MJKriSS :
bez Cołkuna lub U lub roberta J + sennika - to LIPA, za stary jestem na taki wypad...

uuuu b4 u roberta J !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Antonio :
jestem za robercikiem! ![]()

Rav :
Portal TopDJ.pl
uważajcie bo możecie dostać relacje z sunrise w autokarze ![]()

xavery :
MJKriSS :
bez Cołkuna lub U lub roberta J + sennika - to LIPA, za stary jestem na taki wypad...
tzn mój bus bylby z kukunem i hotelem...inaczej nie jade. w koncu do tego kukuna chce isc... w dlugich gaciach

bielanka :
Antonio :
jestem za robercikiem!
nie ma opcji innej! ![]()
Antonio :
good idea
cykoelektryko :
uważajcie bo możecie dostać relacje z sunrise w autokarze hihi
szydera w tym wypadku jest zupelnie nie uzasadniona... top.dj to jeden z najlepszych portali z jakimi wspolpracuje. zawsze wszystko na czas, tak jak sie umawiamy... nie mam do nich najmniejszych zastrzezen.
a to, ze pisza tez o eventach postrzeganych przez nas jako "wiksiarskie" - co z tego? to jest biznes...

Rav :
cykoelektryko :
szydera w tym wypadku jest zupelnie nie uzasadniona... top.dj to jeden z najlepszych portali z jakimi wspolpracuje. zawsze wszystko na czas, tak jak sie umawiamy... nie mam do nich najmniejszych zastrzezen.
a to, ze pisza tez o eventach postrzeganych przez nas jako "wiksiarskie" - co z tego? to jest biznes...
jest jak najbardziej uzasadniona albowiem podczas podróży autokarem electrowni w 2008 roku do mannheim pewien fotograf z tego portalu zapuścił nam na ekranie relacej z w/w eventu

Chałup :
bielanka :
Antonio :
jestem za robercikiem!
nie ma opcji innej!
właśnie my też powoli musimy się zastanawiać nad wyjazdem ![]()

Mikroelement :
Chałup :
bielanka :
jestem za robercikiem!nie ma opcji innej!
właśnie my też powoli musimy się zastanawiać nad wyjazdem
Ravi busik wygląda interesująco
bedziemy myslec ![]()

Chałup :
Mikroelement :
Chałup :
nie ma opcji innej!właśnie my też powoli musimy się zastanawiać nad wyjazdem
Ravi busik wygląda interesująco
bedziemy myslec
chyba czas najwyższy
cykoelektryko :
Rav :
cykoelektryko :
a to, ze pisza tez o eventach postrzeganych przez nas jako "wiksiarskie" - co z tego? to jest biznes...jest jak najbardziej uzasadniona albowiem podczas podróży autokarem electrowni w 2008 roku do mannheim pewien fotograf z tego portalu zapuścił nam na ekranie relacej z w/w eventu
i równie szybko go wyłaczył po reakcji pasazerów tylnej częsci autokaru która zajmowała grupa GySzy ![]()

Maglite :
cykoelektryko :
Rav :
a to, ze pisza tez o eventach postrzeganych przez nas jako "wiksiarskie" - co z tego? to jest biznes...jest jak najbardziej uzasadniona albowiem podczas podróży autokarem electrowni w 2008 roku do mannheim pewien fotograf z tego portalu zapuścił nam na ekranie relacej z w/w eventu
i równie szybko go wyłaczył po reakcji pasazerów tylnej częsci autokaru która zajmowała grupa GySzy
raczej po reakcji Cyko, bo to on poszedł to wyłączyć...
Hell Boy :
Maglite :
cykoelektryko :
jest jak najbardziej uzasadniona albowiem podczas podróży autokarem electrowni w 2008 roku do mannheim pewien fotograf z tego portalu zapuścił nam na ekranie relacej z w/w eventui równie szybko go wyłaczył po reakcji pasazerów tylnej częsci autokaru która zajmowała grupa GySzy
raczej po reakcji Cyko, bo to on poszedł to wyłączyć...
hahahahaha...
moze chcial sie z Wami podzielic swoja videoteka... a Wy od razu czlowieka przekreslacie
podejrzewam, ze przynajmniej ogladajac ta relacje moglibyscie zregenerowac oko widzac wyrozbierane laski... nic sie nie znacie!

jutro Sylwester ![]()

mój sylwester jest zawsze 10 listopada...

MJKriSS :
nie mogę się nie zgodzić![]()
Dzisiaj na wizzair.com cena za lot 2.04.2010z Katowic do Frankfurtu o godz. 15.45 wynosi 19,00zł + "opłata za opłatę" ( w przypadku przelewu przez internet = 11zł) Więc kto chętny, niech zamawia, bo taniej już nie będzie.

gutek81 :
MJKriSS :
<lubię_to>
ja sylwka obchodzić będę - 30 kwietnia 2011 ![]()

ja to nie ogarniam tych tanich linii lotniczych.
Grabez :
TO SIE OGARNIJ W KONCU ![]()
Grabez :
czyli ?