Bylem i wiem co slyszalem!!!
0ayday :
życze powodzenia w odnalezieniu filmu;] liczyłem na tą nute ze zagra Cube albo techno Corner ale nie zagrał.Może by tak sie stało gdyby nie przerwa.... od początku do konca byłem włącznie z tą przerwą i nie było Cube ani techno Corner i po co głupoty piszez człowieku? chcesz pokazać że masz znajomośc nut?
A może byłeś zmieciony?
nie grał Cube i uj może ci się jebie z N1
0ayday :
TO CO PISZESZ ZE NIE PAMIETASZ WIEC DOPISZ TEN WAL TO TRACKLISTY NIE ZALEWAJCIE TAKA SCIEMA BO GRAL TEN WAL I BYLEM PRZY TYM NA ZYWO I JAK MU SIE SPIERDOLILO GRANIE TO MU POSZEDLEM NAPRAWIC !!! ALE SKORO NIE CHCECIE PELNEJ TRACKLISTY TO MAM TO W DUPIE JAK MOWIE ZE TO GRAL TO GRAL !
a w domu wszyscy zdrowi ?
ale hardy gral napewno prodigy smack my beat up
A moze ktos udostepnic jak ma ten kawałęm bo cos go na necie nie moge znaleźć Stefan Goldmann - The Maze
Jagiel88 :
A moze ktos udostepnic jak ma ten kawałęm bo cos go na necie nie moge znaleźć
Stefan Goldmann - The Maze
użyj Soulseeka
Jagiel88 :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Piszcie sobie jak wam sie podoba ja slyszalem to na wlasne uszy oczywiscie za Julian Jeweil The Cube zagral Felix i koniec ,a nacpany nie bylem juz dawno ,zatem milego sluchania ,wkleje jak znajde wtedy bedzie dowod , a narazie to mam to gdzies.
Ostatnio edytowany przez 0ayday (2010-11-28 19:35:47)
0ayday :
Jagiel88 :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Piszcie sobie jak wam sie podoba ja slyszalem to na wlasne uszy oczywiscie za Julian Jeweil The Cube zagral Felix i koniec ,a nacpany nie bylem juz dawno ,zatem milego sluchania ,wkleje jak znajde wtedy bedzie dowod , a narazie to mam to gdzies.
znajdz wtedy bedzie dowod
didabomba :
Einmusik:
- Einmusik - Jabloko
- Einmusik - Silk N' Saw
- Jakob Seidensticker – I Feel Loved (Einmusik remix)
- Lights Electronika Sentimental (Einmusik Edit)
Nie ma reszty Tracklisty Einmusika ?
Kira :
didabomba :
Einmusik:
- Einmusik - Jabloko
- Einmusik - Silk N' Saw
- Jakob Seidensticker – I Feel Loved (Einmusik remix)
- Lights Electronika Sentimental (Einmusik Edit)Nie ma reszty Tracklisty Einmusika ?
nikt wiecej nie spamiętał widocznie
koleżka gejdej wymiata!na moderatora go!
z czym Faki zmixowal Perc & Passarella Death Squad - Temperatures Rising ??
albo jaki kawalek go poprzedzal ? wie ktos ?
pamietam ze przy tym odlecialem w kosmos
gutek81 :
0ayday :
JAK MU SIE SPIER*OLILO GRANIE TO MU POSZEDLEM NAPRAWIC !!!!
Ty?
Na którym Ty Mayday byłeś?
Ty gutek bylem na mayday 2002 , 05 , 06 ,07 ,09, i 2010 i nie PIERD L BZDUR
miniboy :
koleżka gejdej wymiata!na moderatora go!
MINI BOY JESTES ZBYT BOW BAG BY TU TAK PISAC JESTES 0 JAK MOJE ZERO ZAMIAST M
co to znaczy być Bow Bag?
nie to żebym chciał urazić ale tu beka nie jest z tego,czy był ten wał czy nie,tylko to że trząchasz się jak starej kvrwie cycki
pozdro ziomuÅ›
miniboy :
co to znaczy być Bow Bag?
nie to żebym chciał urazić ale tu beka nie jest z tego,czy był ten wał czy nie,tylko to że trząchasz się jak starej kvrwie cycki
pozdro ziomuÅ›
Bo tak juz mam , mowie prawde co slyszalem a tu taki brak tolerancji ??? Z reszta slucham tej muzyki odkad bylem taki macupki jak ta kropka --- > . i mam to we krwi slucham takiej muzy na okraglo caly rok! Nie tylko jak jest Mayday ! i Mam szacunek do kazdego ,kto jest wporzadku wobec mnie i to tyle ,a wy co zaraz afera to co napisalem , to wogole moze juz sie nie bede udzielal wcale ! Bardzo mili jestescie ludzie z forum ,smiech na sali Ball Room , dobra piszcie wszyscy sie teraz posmiejemy ...
0ayday :
aahahahaha
OOlala :
0ayday :
aahahahaha
Skoro to forum jest takie fajne ,no ale nie mile, to ty OOLALA chyba nie jestes zbyt madra, bo to byl jeden z moich zartow... no ale skoro musialas juz zapodac buahhhhaaahhhhaaa to przynajmniej sie posmiejesz.
Ostatnio edytowany przez 0ayday (2010-11-29 21:21:14)
Lewy77 :
0ayday :
życze powodzenia w odnalezieniu filmu;] liczyłem na tą nute ze zagra Cube albo techno Corner ale nie zagrał.Może by tak sie stało gdyby nie przerwa.... od początku do konca byłem włącznie z tą przerwą i nie było Cube ani techno Corner i po co głupoty piszez człowieku? chcesz pokazać że masz znajomośc nut?
A może byłeś zmieciony?
Jeszcze ty Lewy77 to ty chyba jestes gluchy!!! I chyba w kiblu byles wpatrzony w strumien!!!
Ostatnio edytowany przez 0ayday (2010-11-29 22:16:16)