1. mills - dzieki niemu poczulem sie przez chwile jak w 2003/2004 roku na glownej. To bylo przepiekne, powiedzialbym ze to jakaś muzyczna uczta, normalnie jak jakas mroczna scalona przesycona chuj wi czym poezja, ktora gwalcila moje uszy a ja chcialem jeszcze i jeszcze
Dziekuje!
2. bailey - pozytywna energia przekazana ludziom, dobre numery, ciesze sie ze gral do 5 a nie do 4.30 ![]()
3. kuba sojka - rogal nie schodzil mi z gęby, baardzo ambitnie, niestety nie wszyscy to chwytali. Mi osobiscie to pokazuje poziom polskiej publicznosci i to jak bardzo jestesmy do tylu..
4. pet duo - nie widzialem chyba nigdy rano tyle ludzi na lodowisku na schranz-owym secie. Zawodowy rozpierdol, nie wiem skad wzialem tyle sily. To bylo dobre, kiedy kilkutysieczny tlum po prostu tam szalal w rytmie wiadomo jakim
![]()
5. len faki - bylo pierdolniecie, byla mooooooc ![]()
6. advent - bylo dobrze, choc myslalem ze bedzie znacznie lepiej..
3-cia scena ma potencjal, mam nadzieje ze przyszle bookingi tego nie spieprzą.
Pogoda dopisala, piwo mi smakowalo i przede wszystkim superancko bylo spotkac tylu znajomych, niektorych nie widzialo sie od tamtego roku.
Mimo, że do polnocy się nudziłem to masa znajomych i późniejsze sety zrekompensowały mi to

Vogel :
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,81048,8646543,Slaskie__9_zatrzymanych_za_narkotyki_na_imprezie_Mayday.html
proszę mnie tak przeszukiwać na każdej imprezie a będę pił z literatki
haha, w zeszłym roku nawet mnie nie sprawdzali, nikt do mnie nie podszedł, w tym roku lekkie macanko i iść dalej. OSTRA kontrola (gdzie te psy, bo w ogóle ich nie widziałem?), 9 zatrzymanych a w środku co drugi to naćpany hahahah

czekaj czekaj, jednego miałem na tapecie w telefonie, to zostały jeszcze 3.. ![]()

jak wchodzilem o jakos zaraz przed 20 to akurat przy wejsciu stali z pieskiem i wąchali kazdego kto wchodził

'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Oliver Koletzki feat. Fran live @ Mayday Poland 2010 [HD]
część I

maro :
qubik :
http://www.youtube.com/watch?v=vf5m4LDc1TE&feature=related
3.26 zna ktoś ten wałek, publika przy tym siadła a Klaudia Gawlas
cieszyła się jak dziecko. Trochę to dziwne?.to Editors - Papillon ale uj wie w jakim remixie
w remixie Klaudii, nie wydane, gra to za kazdym razem
teem :
Ramon @ mayday
'
znacie wal ??
znacie czy nie znacie ![]()

sd :
Fruce :
gdzie te psy, bo w ogóle ich nie widziałem?
podobno byly 4 labradory
Byly

Nawijka :
sd :
Fruce :
gdzie te psy, bo w ogóle ich nie widziałem?
podobno byly 4 labradory
Byly
były, były... jak wchodziłem to akurat jednego gościa wyprowadzali i prosili mnie żebym poczekał chwilkę. Bardzo ładne z resztą pieski...
policja też w porządku się zachowywała

zdecydowanie najlepiej zagrał mills,w wielkim skrócie niesamowite to przeżycie,trochu sie wkurwilem na samego siebie ze zeszłem z niego ,mysląc ze dave zrobi mi lepiej,a lepiej juz nie mogło byc,inna sprawa ze dave wcale nie powalil na nogi.Wystepy Einmusika i Collective'a oceniam na wielki plus,nie wiem jak inni ale wg mnie bailey zawiódł,moze dalem za mało czasu..Nie wiem jak to sie stało ze przegapiłem eulberga, a te disco nad ranem na main nawet nie chce komentowac:P

Widzial juz ktos:D ???????? ladny plakat
chyba sie trzeba tam wybrac ![]()
![]()

W tym roku zdecydowanie się gorzej bawiłam niż w tamtym... Ale to nie wina muzyki tylko zdrowia ;/ o 5 rano musiałam się zwinąć do hotelu bo nie dałam rady ;/
Jeff Mills ! do tej pory nie umiem tego ogarnąć
No i oczywiście Ballroom naprawdę świetna scena: klimat i kupa znajomych ![]()
Czuje się spełniona
Pozdrawiam starych i nowych znajomych
oraz ludzików z b4 i aftera ![]()

cichy86 :
NIGDY WIECEJ TRANSU OD 8 DO 9 NA GŁOWNEJ!!!
ale z trybun widziałem,że bawiłeś się przednie przy nim ![]()

Witam, macie może link do seta Westbama? albo Jeffa Millsa?
jak czytam owe posty to widze powtórke z rozrywki, czyli organizatorzy zpomnieli o takim szczególe jakim jest sound! przykre jest słuchanie, że pod tym wzgledem ludzie zostali nabici w butelkę. lineup wygladał na silny i jak widzę część gwiazd nie zawiodła. zastanawia mnie tylko tak wychwalany Pet Duo... hmmm, z filmików wychodzi, iz były to dźwięki prosto z przendzarni...
...fan spokojniejszych dźwięków ![]()

Łazan :
trochu sie wkurwilem na samego siebie ze zeszłem z niego ,mysląc ze dave zrobi mi lepiej
ale nie podołał? ![]()

Mr Nash :
jak czytam owe posty to widze powtórke z rozrywki, czyli organizatorzy zpomnieli o takim szczególe jakim jest sound! przykre jest słuchanie, że pod tym wzgledem ludzie zostali nabici w butelkę. lineup wygladał na silny i jak widzę część gwiazd nie zawiodła. zastanawia mnie tylko tak wychwalany Pet Duo... hmmm, z filmików wychodzi, iz były to dźwięki prosto z przendzarni...
...fan spokojniejszych dźwięków
przecież śpiewali w stylu minimal/deep house,więc o co Ci chodzi? ![]()

Maglite :
Methinks :
Maglite :
a ja mam pytanie ogólnie do ludzi. czy ktos z was zna pana o ksywie GUCIO? jest chyba z bydgoszczy
Gucio to legenda pociagu relacji Katowice-Gdańsk
2006 i 2007 jak byłem to zawsze wracał i krecic sie po pociagu
Wyczesany kolespamietam go z 2007 jak nam wlazł do przedziału. cos tam gadał i nagle wypalił tekstem. ja tego nie ogarniam... i włazł tam gdzie sie bagaze kladzie
JA GO Znam, mozna powiedziec, ze od urodzenia, bo to ja jestem Gucio

jak ktos pamięta nutki które były grane to wklepywac ![]()
Klaudia Gawlas:
- len_faki - death_by_house_(a._mochi_remix)
- Chris Hope & Klaudia Gawlas - Recycle (nie jestem pewny do końca)
- Editors - Papillon (Klaudia Gawlas Remix)
Len Faki:
- len_faki - bx_3
- Perc & Passarella Death Squad - Temperatures Rising
- Xhin - Blade Moth (szkoda, że nie do końca, Chałup pamietasz jak czekaliśmy na syczki?? upierdolił wałek w połowie no)
- Len Faki - My Black Sheep
- dustin_zahn - stranger_to_stability__len_faki_podium_mix
Felix Kroecher:
- dustin_zahn - stranger_to_stability__len_faki_podium_mix
- die_voegel - blaue_moschee
- len_faki - death_by_house_(a._mochi_remix)
- gary beck - samsima get down
Pet Duo:
- Malke vs Chor - You Try Me feat. Lamb of God
Jeff Mills:
- Jeff Mills - Phase 4
- Jeff Mills - The bells
- Jeff Mills - Something in the sky
Ostatnio edytowany przez didabomba (2010-11-13 21:57:27)

najgorsza edycja jak dla mnie i tyle
Pet Duo o/
pzdr