Rocker :
didabomba :
madziulek1962 :
oooooooooooooooooo taaaaaaaak !!!!!!!!
to jest dokładnie to o co mi chodziło , dzieki bardzo ! ! ! ! ! ! ! .
:-))poka fote
poka poka
przecież już pokazała.
Methinks :
Maglite :
a ja mam pytanie ogólnie do ludzi. czy ktos z was zna pana o ksywie GUCIO? jest chyba z bydgoszczy
Gucio to legenda pociagu relacji Katowice-Gdańsk
2006 i 2007 jak byłem to zawsze wracał i krecic sie po pociagu
Wyczesany koles
pamietam go z 2007 jak nam wlazł do przedziału. cos tam gadał i nagle wypalił tekstem. ja tego nie ogarniam... i włazł tam gdzie sie bagaze kladzie
vorny :
madziulek1962 :
powie mi ktos moze co o ile pamietacie co to byl za kawałek , który gral Felix Krocher na sam koniec swojego wystepu , wiem tylko tyle , ze w tle słychac bylo jakies trąbki ha :-d
to był koniec występu przed awarią
, bo po awarii dalej grał
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników pewnie o to chodzi
Gawlas - lepszego Techno supportu chyba nie ma
Felix - już tego strangera mógl sobie darować skoro po nim grał Len, do padniecia sprzzetu swietnie, komercyjne wały w dobrym smaku
Faki - nie mogło byc inaczej, set biby...deepeer annnd deeepeeer
Advent - tego skurwola usłyszeć live chciałem i sie doczekalem - Green Velvet - Flash (The Advent & Industrialyzer Remix)
MoM - nie zapomni siÄ™
Marten Hørger - fuckin dirty electro! rozbudziÅ‚ główna na dobre, zapamietam tego pana
Pet Duo - sceptyczne podejście do takiej muzy zostało rozwiane, przeorali lodowisko
Tillmann Uhrmacher - zbierać trancowe gwiazdki z nieba na koniec, wspaniałe chwile
z minusów to pieprzone nagłośnienie, profanacja dla tych tych kawałków które poleciały. wyjątkowo dobrze się bawiłem, to była doobrraa edycja
Shirra :
miniboy :
nic nie zgubiłem!!! o/
pierwszy raz widziałam Ciebie tak spokojnego.. zastanawiałam sie czy to naprawde Ty
starzeję się ;( ale co przytuliłem to przytuliłem
Ramon @ mayday
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
znacie wal ??
Susanna :
Interfusion :
True_ExtasY :
Jeszcze graja ten kawalek nie wierzeżeby raz to leciało
#
takjuu
1 dzień temu
"rzygac mi sie chce tym wałkiem już na mejdej... dobrze że odpuscilem to ciche lodowicho akurat wtedy BALLROOM !!!!!!!!!!!!!!!!"
Ten element oznaczono jako spam
Muzycznie pięknie !
Pet Duo , The Advent , Dusty Kid , Jeff Mills , Oliver Koletzki , Sven Wittekind , Kollektiv Turmstrasse , Dave Clarke , Einmusik <3 <3
Za rok musze sie pojawic tam znowu juz dostaje skretow 2 edycje juz ominolem // niby opinnie macie pdozielone ale ja osobiscie czuje sentyment do spodka mimo tego ze wiele brakuje nam do Dortmundu ...
Krótki wywiad z Hardym, Klaudią, woodym i morphem
Maglite :
Methinks :
Maglite :
a ja mam pytanie ogólnie do ludzi. czy ktos z was zna pana o ksywie GUCIO? jest chyba z bydgoszczy
Wyczesany kolespamietam go z 2007 jak nam wlazł do przedziału. cos tam gadał i nagle wypalił tekstem. ja tego nie ogarniam... i włazł tam gdzie sie bagaze kladzie
jakoś nie mogę sobie typa przypomnieć , masz jakąś fote ?
3.26 zna ktoś ten wałek, publika przy tym siadła a Klaudia Gawlas
cieszyła się jak dziecko. Trochę to dziwne?.
Ostatnio edytowany przez qubik (2010-11-13 09:14:32)
qubik :
http://www.youtube.com/watch?v=vf5m4LDc1TE&feature=related
3.26 zna ktoś ten wałek, publika przy tym siadła a Klaudia Gawlas
cieszyła się jak dziecko. Trochę to dziwne?.
to Editors - Papillon ale uj wie w jakim remixie
w koncu sie wyspalem to napisze cos od siebie
z wejsciem nie bylo żadnych problemow. lekkie trzepanko, ale gumy do zucia i buteleczki ze spirytem udalo sie wniesc
na korytarzach i scenach jakos luzniej niz rok temu i chyba mniej przebierancow, choc moge sie mylic bo prawie cala impreze bylem na lodowisku. chcialem zdazyc na hellboya, ale wodeczka przed spodkiem zatrzymala i bylem chwile po 21.wtedy czekalem juz tylko na pet duo i sie nie zawiodlem. niszczyli od samego poczatku (jak zawsze z reszta) na bmg tez nie bylo gorzej, ale niestety musialem sie juz zawijac
ba ballroomie bylem tylko przez chwile, ale bylo na prawde klimatycznie. mam andzieje, ze ta scena utrzyma sie do nastepnej edycji
glowna tylko mom. jakos mnie w tym roku wystrój nie porwal
ogolnie to wszedzie jakos cicho bylo
przejscia pomiedzy scenami na +
bardziej urozmaicone jedzienie ( nie ma to jak żurek)
+ za pogode
Ostatnio edytowany przez maro (2010-11-13 09:40:13)
@maro
Dzięki
Stardust :
Maglite :
Methinks :
Wyczesany kolespamietam go z 2007 jak nam wlazł do przedziału. cos tam gadał i nagle wypalił tekstem. ja tego nie ogarniam... i włazł tam gdzie sie bagaze kladzie
jakoś nie mogę sobie typa przypomnieć , masz jakąś fote ?
ja znim jezdze od 8 lat
i juz 4 noc go nocuje
ale dżagermajstera nie piłeś z nim
miniboy :
ale Twoj ziomek ładnie wszedł do MC
liczne urazy oraz bóle, kontuzje i nieogarnięcia po Mayday - bezcenne!
Poszalałem, a podstawą tegorocznej edycji był dla mnie Dave Clarke -
udowodnił niezwykłym popisem umiejętności dj'skich oraz perfekcyjnym
doborem muzyki, że zasłużenie nazywany jest Baronem muzyki Techno. 1,5 godziny dzikiego szaleństwa na jednym wdechu:)
Załuję, że Mills grał w tym samym czasie, bo po filmikach słyszę, że również nawyższa półka..
Tradycyjnie, największy minus Mayday - przejście z lodowiska na spodek - dla rozgrzanych imprezowiczów choroba gwarantowana
ThieV :
ja pier.. czemu nie zostałem na Tapii?!
pewnie nie starczalo Ci juz sil , podobnie jak mnie , ale uparlem sie ze na nim bede - set gejdeja
w pon wrzuce swoje nagrania z jego wystepu
cichy86 :
miniboy :
ale Twoj ziomek ładnie wszedł do MC
do emsi donalda?
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników proszÄ™ mnie tak przeszukiwać na każdej imprezie a bÄ™dÄ™ piÅ‚ z literatki