woj.kozi :
hehe niezła akcja
coś mało wrażeń na gorąco w tym roku. Czyżby było aż tak słabo ? A może wręcz odwrotnie i większość jeszcze skacze po spodku
o sety z lodowiska też nikt nie pyta ![]()

Porażka bo na Felixa pełne lodowisko sie uzbierało.. no ale awaria spowodowała że opustoszało strasznie
W Showroom'ie każdy set by bardzo dobry.. tylko Dave Clarke jakoś sie nie postarał moim zdaniem.

A jak z kwestią organizacji ? Przejścia pomiędzy roomami itd ?

woj.kozi :
A jak z kwestią organizacji ? Przejścia pomiędzy roomami itd ?
Z przejściami nie było problemów, jedzenia był spory wybór, ogólnie nie było źle. Niestety na dużą scenę nie było po co iść. Byłem na Millsie i na Members i lipa straszna
Na szczęście Len Faki, Dominik Eulberg i Marco Bailey mnie nie zawiedli, całą impreze spędziłem na lodowisku i sali gimnastycznej. Szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś lepszego, tym bardziej, że na stronie mayday pisali, że takiego pokazu laserów jak w tym roku spodek jeszcze nie widział, a moim zdaniem w tamtym roku lepiej to wszystko wyglądało. Jakieś takie mieszane uczucia mam ![]()

czy w restauracji homar und kawior figurował w menu?

W tym roku po raz pierwszy nie zawitałem na MD do Spodka (Niestety praca - siła wyższa ... ) i z tego co czytam jak na razie na temat Main, to chyba bez zmian - z roku na rok coraz większa lipa. Dobrze, że chociaż lodowisko daje radę ![]()

A jak było w tym roku z frekwencją porównując z ubiegłymi latami ?

woj.kozi :
A jak było w tym roku z frekwencją porównując z ubiegłymi latami ?
porównywalnie ale chyba było mniej niż w zeszłym roku... tak mi sie wydaje
ps. Lucek fajnie napierdalał.
jak tak czytam to dobrze ze jadnak zdecydowalem zaoszczedzic te 130 zl ![]()
Ale zeby tak zjebac wystep millsa, masakra.
Jakby ktos chcial , sety :'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Choc i tak chyba najlepszy set z tych wszystkich to members of mayday ![]()

Rascal :
jak tak czytam to dobrze ze jadnak zdecydowalem zaoszczedzic te 130 zl
Jakby ktos chcial , sety :'
Choc i tak chyba najlepszy set z tych wszystkich to members of mayday
mills pokazał klasę, szczególnie końcówka niesamowita.
Nie wątpię, bo trudno by bylo zeby to byla jego wina ze mial sprzet zle podpiety.
Szkoda tylko ze go nie pusici w radiu, wlasciwie to dla jego seta nie poszedlem spac wczesniej, no nic, trudno.

Rascal :
jak tak czytam to dobrze ze jadnak zdecydowalem zaoszczedzic te 130 zl
![]()

Wróciłem...
Hellboy - było by zajebiście gdyby nie problemy ze sprzętem ![]()
Klaudia Gawlas - dobre pitu pitu ![]()
Felix - podczas tych 30~ minut które spędziłem na jego występie było ok, ludzi w pizdu (niewiem jak to wyglądało po awarii)
Len Faki - 9/10
The Advent - niczym mnie nie zaskoczył ale i tak było dobrze:P
Pet Duo - set imprezy ![]()
Jak dojdę do siebie napisze coś więcej
Manyac :
Omoziu :
na 15 minut przed koncem... felix ręce w górze. Cały tłum na lodowisku ręce w górze. A sprzęt przestał grać.. porażka xd Felix tam jeszcze próbował to jakos ratowac ale srednio wyszło
bóg go ukarał za publiczne propagowanie wixy !
![]()

dzień dobry już wstałem kuknąć wasze dalsze opinie.
w porzednim poście zapodałem same negatywy ale to tylko w skutek zebranej we mnie całonocnej furii
pozytywy...( ~ chronologicznie)
- Kuba Sojka - Bravo! Piękny live act. Nie zawiodłem się.Bardzo oldschool'owy. Bardzo Detroicki a to lubie ![]()
-Ogólnie Ballroom
-Felix Krocher - remix Dj rolando - Jaguar ![]()
-Kiełbaska z grilla , Brezzerki ![]()
-Jeff Mills - WIADOMO!
niestety na Adventa sie juz nie doczekałem a ty tylko ze wzgledu na " betonowe stopy" i wszechotaczajace mnie i moich znajomych buractwo.

Ramon TAPIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To co ten człowiek zrobił , CO TO BYŁ ZA SET! pewnie niewielu sobie zdaję sprawę , BALLROOM Najlepsza sceną ![]()
Szkoda , że ochrona nie pozwoliła mu zagrać jeszcze jednego kawałka na pożegnanie , ale i tak grał 2h
Esencja dzwięków , cały czas napięta atmosfera
Mistrz
edit:'

Manyac :
pamiętajcie o najważniejszym ! TO WY jesteście members of mayday !
![]()
jak zagrał clarke? był ktoś na nim?

niski poziom muzycznie ,organizacja spoko loko oprawa nic specjalnego nagłośnienie sie jebało i było za cicho impreza 4/10

ehhh, kiedy w koncu polscy organizatorzy zmadrzeja, dobrze, ze nie pojechalem z tego, co czytam

Mainfloor porazkaaaaaaaa Showroom #1
Z roku na rok jest słabiej. W tym roku odpuscilem Mayday na rzecz BerMuDy i szczerze sie ciesze. Po tym co czytam dochodze do wniosku ze to była doskonała decyzja Od 2003 kazda kolejna edycja polskiego Mayday jest slabsza od poprzedniej. Niestety Mayday Polska się konczy - takie prawa rynku, do pewnego czasu trancowcy napedzali koniunkture a teraz są przyczyną upadku tego festiwalu. Szkoda, ale 10.11 stanie sie w moim kalendarzu "normalnym" dniem, a od 2003 zawsze byl oznaczony jako dzień "świąteczny".
Tacy jak ja "cierpią" z tego powodu a tacy jak Kuba liczą papiery ( pojebane czasy )

jakies zgony
?