jutro sie okaze o gral o 1:15 bo set z gadkami bedzie no chyba ze ktos go oceenzeruje
no chyba ze to juz nie live to tak moze byc

Rascal :
No to caly czas hard hard, millsa bylo tylko slychac podczas wywiadu
swoja droga - przez te wszstkie lata narzekalismy na planete, to teraz jest jeszcze lepiej
dokladnie, planeta byla chujowa (teraz przyznaje ze nie az tak:) ale to co teraz sie dzieje to nie powinno w ogole miec prawa !!! teraz juz wiem eska ((&^%) to jest radio ktore nie powinno brac sie za cos czego nie udzwignie <relacja LIVE byla STANDARDEM , ONI ZANIZAJA STANDARDY !!! wiec z calym szacunkiem, moze to zrobili specjalnie ale gdzie tylko zobacze plakat eski to na niego napluje albo go obsram
) w sumie to nie ma znaczenia bo mozna by to zrobic bez tych dywagacji ![]()
mial byc JEFF chuja BYLO, branoc
Ostatnio edytowany przez dzmbodzet (2010-11-11 03:12:50)

wszystko zje**li ... i całe plany na wieczór poszły sie ...
members live to daja dziwne uklady i o 3trzej papa ale sie rozerwalem
no i chuj , newsy ![]()
zaluje ze zarwalem noc na czesciowa transmisje z mainfloor
jak zawsze okaze sie ze z lodowiska plynely piekniejsze dzwieki
dobrze ze nie przylecialem ...
kurwa szkoda bo za dobrych czasow to byla naprawde dobra impreza...
no i chuj, skoro kasa wazniejsza ...
pozdrawiam wszystkich goraco z poludnia francji no i dobrej nocy
Ostatnio edytowany przez aka_snooze (2010-11-11 03:08:38)
spieprzyli ta relacje....
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
wszstkie sety

Widze ze z glownej lipa po waszych opinniach
ale to standardowo zazwyczaj lodowisko bylo najmocniejsze przynajmniej rpzez ostatnie pare lat...w tym roku mi sie nie udalo rpzyleciec ma nadzieje ze za rok juz zawitam znowu w Spodku : ) pozdro z USA

XGREEG :
po transmisji?
tak do 3 rano byla i z tego co widze jak inni pisali to tragedia byla

lipa lipa lipa
dziekuje dobranoc

PORAŻKA !!!!!!!

Wróciłem .. poczytałem wasze posty... jest 5:32 na zegarze.
Mayday 2010 --> jedna wielka P.O.M.Y.Ł.k.A...Mayday 2004 było zajebiste.. w 2005 zaczeło konać bardzo szybko zabijane głupotą i chciwościa wiecznie lecących na kase włascicieli...
->Hellboy --> wszystko nagle zdechło..
-
>Jeff Mills -> absurdalne wręcz "konie" -> wina TYLKO i WYŁĄCZNIE sprzetu.. i niech nikt temu nie przeczy i nie pierdoli że jest inaczej bo ten człowiek NIGDY sie nie myli. Nie ma takiej opcji a jemu co chwile sie coś się krzaczyło. Źle podłaczony Roland TR-909 -> Jeff musiał sam podłaczać ( kolejne problemy podczas setu). Dźwiękowcy zjebali na maksa swoja robotę, pełna fuszerka i nie dostosowanie nagłośnienia do stylu Jeffa.
Jednak mistrz przez cały swój set starał sie ratowac sytuacje i dziekuje mu za to.ARTYSTA
.
.
.
.
PIERDOLE MAYDAY!!! Przyjechałem głownie na jeffa a oni wszystko spierdolili..
No tak jak grał pierdolony Marcus ( grał to za duzo powiedziane: klaskał, machał rękami i pozował do zdjęc.) wszystko było ok.
Pierolona Wixxiarnia, wiocha buractwo i stado jełopów.
Jebac Mayday , bojkotowac. Zamknąc to siedlisko komercji raz na zawsze...
Szkoda mi Jeffa że przez takich baranów nie było odpowiednich warunków...
Ide spać... Koniec z Mayday ..zdechło to kurestwo... same trance'y pojebane!!! End i bez odbioru..
Peace. Stay low and Keep it Underground..
Ostatnio edytowany przez Wavejumper (2010-11-11 09:32:13)

de cyt.

Dokładnie
Len Faki mistrzowskie parowozy serwował
Advent jak zawsze mistrzowsko
A to co sie stało przy secie Kroechera to ani nie bd komentował ...

Omoziu :
Dokładnie
Len Faki mistrzowskie parowozy serwował
Advent jak zawsze mistrzowsko
A to co sie stało przy secie Kroechera to ani nie bd komentował ...
Można wiedzieć cóż się takiego stało ? ... ![]()

na 15 minut przed koncem... felix ręce w górze. Cały tłum na lodowisku ręce w górze. A sprzęt przestał grać.. porażka xd Felix tam jeszcze próbował to jakos ratowac ale srednio wyszło ![]()

hehe niezła akcja
coś mało wrażeń na gorąco w tym roku. Czyżby było aż tak słabo ? A może wręcz odwrotnie i większość jeszcze skacze po spodku ![]()
Omoziu :
na 15 minut przed koncem... felix ręce w górze. Cały tłum na lodowisku ręce w górze. A sprzęt przestał grać.. porażka xd Felix tam jeszcze próbował to jakos ratowac ale srednio wyszło
z tym sprzetem to im sie nonstop cos pierdoliło ;F
miły lajw Kuby Sojki
fajnie zagrala nawet klaudia... tzn fajne to łupu łupu było bo w sumie wiecej to tam nie było słychac ![]()
Dusty Kid również pozytywnie,
Len Faki rozjebał
tak jak sie spodziewałem ![]()
nie dane mi było niestety posłuchac Clarka bo sie troche na mainie zasiedziałem po secie Jeffa [ale wiochotrensy wygnały mnie w koncu na balroom]
miło sobie pykał Bailey ![]()
o wystepie Mistrza się nie bedę wypwiadał... nagłośnienie do pizdy sie nadawało :F jakies ciągłe problemy ze sprzętem... :F
generalnie impreza na +
było miło ![]()
fajnie było spotkac starych znajomych jak i nowe twarze których nickow w większości i tak nie pamiętam ![]()
pXdro ![]()
Omoziu :
na 15 minut przed koncem... felix ręce w górze. Cały tłum na lodowisku ręce w górze. A sprzęt przestał grać.. porażka xd Felix tam jeszcze próbował to jakos ratowac ale srednio wyszło
bóg go ukarał za publiczne propagowanie wixy !