wszystko jest jasne
na lodowisku to pewnie dupa przy dupie tak ciasno a na mainie pewnie lezanka by weszla taki luzik
nie moj jezyk. klade sie drzemnac i ustawiam kloka na 1.15. obym wstal
no to ladnie sie wkrecilem ze to do mnie
a tez sluchalem oczywiscie tego belkotu szwabskiego i przy okazji time warp 2009 de mi sie troche przypomnial, choc tam bardzo bardzo pomieszane jezyki slyszalem wokol siebie prawie caly czas i nie wiadomo o co chodzilo w gadce
ale impreza na plus bardzo bardzo wpadla z electrownia na marginesie.
watpie jak beda to w lipnej jakosci ktos tam nagra na kom nigdy setow tych nie bylo moze jak oryginal wyjdzie z impry to beda
tez nigdzie nie ma setow z maydaya z dortmundu z innych sal a grali podobno nieziemsko coz tam nigdy nie bylem a sluchajc live z tej impry drzemalem takie dno
ja w 2008 r. zostawilem ladnie schowany odtwarzacz mp3 aby nagrywal z lodowiska sety az do ostatniego dj'a na tej scenie ale niestety bas zagluszal calkowicie odsluch i tylko bez niego mozna bylo cos normalnie uslyszec. pomysl dobry ale tylko trza miec takie cos sprzetowego co by dobzre znosilo bas w nagrywaniu. ciekawe czy ktos inny o tym takze myslal, lecz gdyby ktos tak zrobil to pewnie sety by byly dostepne jesli ten ktos chcialby sie podzielic z innymi:)
w tym cale sedno nie tak latwo je nagrac i tez nie wiadomo czy mozna
wstaełem. mills?
a ktoz to wie powinien juz grac
king666 przeciez nikogo o zdanie bym sie nie pytal jesli chcialbym znowu probowac zgrywac sety dla siebie nawet jak to niedozwolone ![]()
zaraz sie wyjasni trza sluchac teraz moze cos pierdna kto gra

to nie jest mills tylko jakies pierdu pierdu... pierdole ide grac w fife :F
du byst was du klykst. aj gad e fylyng det tunajt yz gołyn tu end