key :
nie rozśmieszyłeś mnie tym wogóle wręcz przeciwnie
o rety

jestem ciekawy ballroom'u... ![]()

pierdole ten mejdej zjebane tt nie jade

Hellboy o 20:00, wtf? / / ?
jupi

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników oni powinni zagrać

Hellboy :
ADHD 1986 SC :
hellboy zagrasz schranz? bo harty zagrają wolno, gwalasowa też, i między nimi dali schranz??
No zagram schranz , to oczywiste i na 100 % raczej nie bede gral na poczatku bo raczej troche nie pasuje na sam poczatek , tym bardziej , ze gram mocniej niz oni na tym lodowisku
jak nie zagrasz schranz?? czyli grasz caly czas swoje i nagle pod impreze mayday .pl zagrasz co innego tak? to co nażuci organizator, i tylko byle bys tam byl i gral tak? niemam do Ciebie pretensji o to tylko do zjebanego organizatora i o jebaną mode ze na początek gra sie wolno potem na koniec najeba, kazdy powinien zagrać to co gra , jestem oburzony, line up zmienia jeszcze dwa razy jak zawsze, wiesz co? pierdol system i nawet jak by mieli Cie wyżucić to odjeb scene i zajeb tak jak w lost higway, heheee
jebać je zasady timetablów układanych , anarchia musi być
ADHD 1986 SC :
Hellboy :
ADHD 1986 SC :
hellboy zagrasz schranz? bo harty zagrają wolno, gwalasowa też, i między nimi dali schranz??
No zagram schranz , to oczywiste i na 100 % raczej nie bede gral na poczatku bo raczej troche nie pasuje na sam poczatek , tym bardziej , ze gram mocniej niz oni na tym lodowisku
jak nie zagrasz schranz?? czyli grasz caly czas swoje i nagle pod impreze mayday .pl zagrasz co innego tak? to co nażuci organizator, i tylko byle bys tam byl i gral tak? niemam do Ciebie pretensji o to tylko do zjebanego organizatora i o jebaną mode ze na początek gra sie wolno potem na koniec najeba, kazdy powinien zagrać to co gra , jestem oburzony, line up zmienia jeszcze dwa razy jak zawsze, wiesz co? pierdol system i nawet jak by mieli Cie wyżucić to odjeb scene i zajeb tak jak w lost higway, heheee
jebać je zasady timetablów układanych , anarchia musi być
nie znasz znaczenia słów? :F

Byc23k :
ADHD 1986 SC :
Hellboy :
No zagram schranz , to oczywiste i na 100 % raczej nie bede gral na poczatku bo raczej troche nie pasuje na sam poczatek , tym bardziej , ze gram mocniej niz oni na tym lodowiskujak nie zagrasz schranz?? czyli grasz caly czas swoje i nagle pod impreze mayday .pl zagrasz co innego tak? to co nażuci organizator, i tylko byle bys tam byl i gral tak? niemam do Ciebie pretensji o to tylko do zjebanego organizatora i o jebaną mode ze na początek gra sie wolno potem na koniec najeba, kazdy powinien zagrać to co gra , jestem oburzony, line up zmienia jeszcze dwa razy jak zawsze, wiesz co? pierdol system i nawet jak by mieli Cie wyżucić to odjeb scene i zajeb tak jak w lost higway, heheee
jebać je zasady timetablów układanych , anarchia musi byćnie znasz znaczenia słów? :F
sory korwa zle przeczytalem :F jebly mi sie literki , po kielichu siedze , sory,
hellboy gra schranz, hehehehe

o/

idioto, nie rób z siebie debila większego jakim jesteś jeżeli cieszysz się z czegoś takiego ... ![]()

Wavejumper :
idioto, nie rób z siebie debila większego jakim jesteś jeżeli cieszysz się z czegoś takiego ...
![]()

Kiedyś Grzegorz Es grając jeszcze schranz był w Time Table na samym początku chyba o 21 jeżeli mnie pamięć nie myli. I tamten rozpierdol na sam początek wspominam bardzo dobrze
Gdzieś jeszcze ten set pałęta się po dysku aż sobie odświeżę ![]()

dropski :
spoko, moze to zyd
co wy macie z tymi żydami ![]()

żałosne w uj ![]()

Druchal :
Kiedyś Grzegorz Es grając jeszcze schranz był w Time Table na samym początku chyba o 21 jeżeli mnie pamięć nie myli. I tamten rozpierdol na sam początek wspominam bardzo dobrze
Gdzieś jeszcze ten set pałęta się po dysku aż sobie odświeżę
2006 ![]()

spokojnie Dziwisz nie ciśnieniuj się, widziałem bardziej żałosne rzeczy

pschemo :
spokojnie Dziwisz nie ciśnieniuj się, widziałem bardziej żałosne rzeczy
ta np gosci w bezrekawnikach z futerka na MAINFLOoR

PIN_U :
pschemo :
didabomba :
żałosne w ujspokojnie Dziwisz nie ciśnieniuj się, widziałem bardziej żałosne rzeczy
ta np gosci w bezrekawnikach z futerka na MAINFLOoR
ahahahhahahahhaha,no bezrękawniki są załosne ale te z futerka... no kurde aż brak słów na tą żałość.

a płaszcze się zaliczają?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

płaszcze nie,pshemooo no co ty, nie znasz się? ! tylko bezrękawniki ![]()