kenny :
otm :
ADHD 1986 SC :
to ze kazdy z Tych panów moim zdaniem ma swoją filozofie grania , gra to co czuje to co lubi , ja nie lubie papug dj, a zaden z nich nie jest papugą i gra swoje i robi to na najwyższym poziomieto zanim sie ogarniesz pozwolisz... Potrafisz zaakceptować fakt że sa ludzie którzy nie grają HT ani Shranzu a mimo wszytsko graja to co lubia czuja i kochają
? wyobraź sobie ze ja właśnie należe do tej grupy
stary jebie mnie HT jebie mnie schranz , pisze o gościach ktorzy grają z jajem , co ja sie tu bede w temat wbijał, korwa, kto wie jak goście grają co robią to wie ,

co za kraj...zawsze źle...hehe.ale mam beke. wiedzialem ze ktos bedzie narzekal na LU...mi tam w cipe pasuje, nie wiem kurwa jak to wszystko ogarne...wiem jedno i mam lepiej niz reszta...nie ide na Jeffa-ewentualnie kilka minut. nie podoba mi sie jego stajl...yo
MJKriSS :
co za kraj...zawsze źle...hehe.ale mam beke. wiedzialem ze ktos bedzie narzekal na LU...mi tam w cipe pasuje, nie wiem kurwa jak to wszystko ogarne...wiem jedno i mam lepiej niz reszta...nie ide na Jeffa-ewentualnie kilka minut. nie podoba mi sie jego stajl...yo
podpisuje sie ręką i nogą
i tek wiekszosc czasu spedze w HUJOPLONTROOMIE ![]()

MJKriSS :
ale tu niema marudzenia MRKriSS my tylko wymieniamy poglądy, po to jest forum,

kenny :
MJKriSS :
podpisuje sie ręką i nogą
i tek wiekszosc czasu spedze w HUJOPLONTROOMIE
satry nie bierz tego ze ja kogos obrażam, potrafie sie z najlepszymi kumplami kłócić o muze i tyle, mam swoje zdanie i huj , mam kontrowersyjne wypowiedzi, ale huj, krytykuje i mam do tego prawo, wypowiadać to co sądzę o muzyce , o tym jak grają , i tyle,
uwazam ze polacy są najlepsi i huj wbijam w zachód , pozdrawiam

ADMIN WYJEB MOJE KONTO , SRAM NA TE FORUM, WOLE TOWARZYSZY UNDERGROUND, JEBAĆ TO ,
TO JEST MOJA OFICJALNA PROŚBA DO ADMINA, PROSZĘ ZLIKWIDOWAĆ MOJE KONTO HUJ W GSZ WBIJAM

jak tu fajosko dzisiaj ![]()

"... JAK CIE MĘCZY KAC KUPA TO WSTRZYMAJ ZWIERACZ I WYSRAJ SIE DWA DNI PÓŹNIEJ..." ![]()
nie nie spoko - chyba kwas sie odwiesił.. a tak całkiem powaznie jasne ze masz prawo do wlasnej opini i po to jest forum zeby ja wyrazac. tylko badz konsekwentny w tym co robisz.I nie oceniaj wszystkich z góry.

co wy z tym kwasem? nie obrazac narktykow prosze
Gusta i guściki najważniejsze, że nie ma hardstajlu
mam nadzieję, że nigdy go nie usłyszę na MD ![]()
Największa porażka michał lazar ale dla wielu on tam jest gwiazdą rozwali spodek swoimi miażdżącymi wałkami Funk it i Girlfriend ..w końcu grał na wielu imprezach i jest gwiazdą Techno
![]()

Tomas :
Największa porażka michał lazar ale dla wielu on tam jest gwiazdą rozwali spodek swoimi miażdżącymi wałkami Funk it i Girlfriend ..w końcu grał na wielu imprezach i jest gwiazdą Techno
![]()
taaaaak zajebisty jest' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw ![]()
Hubertus :
Tomas :
![]()
taaaaak zajebisty jest' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
jesli to ma byc techno i on jest gwiazda techno to dla mnie koniec tematu dziekuje dobranoc
cmochu :
Hubertus :
Tomas :
![]()
taaaaak zajebisty jest' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
jesli to ma byc techno i on jest gwiazda techno to dla mnie koniec tematu dziekuje dobranoc
Lepiej tak nie mów bo jego vixiarska jazdownia ze spiża, onyxu, pomarańczy Cię dopadnie haha ![]()
Ostatnio edytowany przez Tomas (2010-10-05 16:37:58)

ADHD 1986 SC :
misica_d :
stanioo :
Rozwiazanie kosztuje 350 zl.
Nie bedzie innego, bo VIP straci na wartosci.dokładnie
lipa bo spodek remontują i rozwiązanie z tamtego roku będzie ciężkie do zrobienia, no chyba że zrobią schody jak były bo narazie są poprostu rokzute w nic
słyszałem,że dla kazdego drabine będą podawać
czmue nikt nie narzeka na imprezy trancowo-house-owe,kurwa najlepszy lineup w Polsce,a pierdolenie o tym ze co roku sioe powtarzaja ci sami grajki to sie mi rzygać chce ,bo kurwa mayday sie na tych samych grajkach opiera od 91roku,tak samo mozna pierdolic o time warpie, qlimaxie,trance energy,love parade czy innych eventach co maja swoj staly sklad,szkoda ze time warp nie ma w pl,bylo by to samo pierdolenie,co roku jak na mayday eheheh.kto chce vipa na md niech se kupuje ,ja za ta kase lepiej sie zabawie i bede mial hotel,juz przywyczily mnie warunki na md,takze jade po raz ósmy i za rok tak samo,bo lodowisko jest przemiodne,a sklad wykurwisty
Ostatnio edytowany przez keypaul (2010-10-05 16:51:51)

Ramon Tapia - October 2010 Promo
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
1) Flavio Lodetti_-_love_letter to partinico --phil weeks & chris carier remix ( Frabon Rec )
2) One_Brother-Under_The_Water(martinez_and_mesteno_dub) --( Artificial )
3) Luca Agnelli --Desire -- ( ertruria beat )
4) Chris Special & Threesixty - Diskoteka (Hector Couto Special Groove Remix) ( SK Supreme )
5) Ambivalent --Train To Baltimore_Paco Osuna Remix ( Minus )
6) Yousef --1000 Pictures -- ( Intec )
7) Ida Engberg -- Owls_Nest_ ( True Soul )
8) Ramon Tapia --Organized --( Snatch ! Rec )
9) Dave Brody ---Never Go ( Aella remix ) ( Fonz Rec )
10) Jesper Dahlback --Cvan_Original Mix( H Prod )
11) Danzca_Naphtalina Rework ( Signaletik )
12) Steffen Deux -- So Flow_Original Mix ( 8 Bit)
13) Sei -A ---Flylo ( Ramon Tapia short edit) ( Turbo Rec )
keypaul :
ADHD 1986 SC :
misica_d :
dokładnielipa bo spodek remontują i rozwiązanie z tamtego roku będzie ciężkie do zrobienia, no chyba że zrobią schody jak były bo narazie są poprostu rokzute w nic
słyszałem,że dla kazdego drabine będą podawać
No zamiast schodów mają być windy towarowe ![]()

xavery :
Ramon Tapia - October 2010 Promo
'
1) Flavio Lodetti_-_love_letter to partinico --phil weeks & chris carier remix ( Frabon Rec )
2) One_Brother-Under_The_Water(martinez_and_mesteno_dub) --( Artificial )
3) Luca Agnelli --Desire -- ( ertruria beat )
4) Chris Special & Threesixty - Diskoteka (Hector Couto Special Groove Remix) ( SK Supreme )
5) Ambivalent --Train To Baltimore_Paco Osuna Remix ( Minus )
6) Yousef --1000 Pictures -- ( Intec )
7) Ida Engberg -- Owls_Nest_ ( True Soul )
8) Ramon Tapia --Organized --( Snatch ! Rec )
9) Dave Brody ---Never Go ( Aella remix ) ( Fonz Rec )
10) Jesper Dahlback --Cvan_Original Mix( H Prod )
11) Danzca_Naphtalina Rework ( Signaletik )
12) Steffen Deux -- So Flow_Original Mix ( 8 Bit)
13) Sei -A ---Flylo ( Ramon Tapia short edit) ( Turbo Rec )
Nieźle ![]()

zwycięzca pojedynku mendeja
'
Tomas :
![]()
a szulc albo aleks morf?
kenny :
ADHD 1986 SC :
Rocker :
sama scena z polakami jak najbardziej, ale nie koniecznie cała noc z hardtekami :F
bez sensu w ogóle więcej grajków powinno być z pl na całej imprezieale kto mowi o hardtekah .
Venom powinien jak najbardziej zagrać na mayday, dziwię się, że jeszcze niegrał na mayday.pl
Black Art.
Venom
Marks
Rhino
mozna by wymieniać i wymieniać talenty, przynajmniej by grali z duszą a nie hujoplonty z laptopami i plumki na 135 i jeden bit 16h pare trików z efektorem i wielkie granie wielkich gwiazd pfffej my gramy te hujoplonty :F i co w zwiazku z tym ?
Ok, gracie, ale nie kazdy musi za tym przepadac, powinna bbyc rownowaga, troche tego, troche tamtego, natomiast, przynajmiej na glownej wszyscy prawie podobnie graja stylowo ![]()
I jest wielka przepasc sa albo plum pyki minimalowe albo napierdalanie szrancowe, po srodku, jakis tribali, banging-ów, czy acidow ni uja. A szkoda, bo tych klimatach ostatnio coraz mniej slychac, gdziekolwiek..
Ostatnio edytowany przez Rascal (2010-10-05 18:30:18)