Audioriver był już nominowany do wielu nagród, ale w tym roku wydarzyła się spora niespodzianka. Został on bowiem wytypowany jako jeden z czterech najlepszych eventów - uwaga - Południowo-Wschodniej Europy. Z geografią nijak się to nie składa, ale i tak bardzo miło patrzeć, jak nasz polski festiwal jest w jednej kategorii z takimi gigantami, jak Exit czy Spirit of Burgas.
Tym bardziej, że lista nominowanych powstała na podstawie głosów ponad 4000 osób z branży muzycznej z regionu i całego świata. Mowa oczywiście o regionie Południowo-Wschodniej Europy, bo organizatorami nagród jest SeeMe, czyli South-East European Music Event. SeeMe to - odbywający się już po raz piąty - odpowiednik takich wydarzeń, jak Miami Winter Music Conference czy Amsterdam Dance Event.
Głosować może każdy za pośrednictwem tej strony:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw Nie martwcie się - nie trzeba głosować na wszystkie kategorie. I nie przejmujcie się, gdy po oddaniu głosu nie dostaniecie żadnego potwierdzenia. Wszystko jest liczone poprawnie, a oprogramowanie filtruje dublujące się IP, więc nie ma obaw przed wielokrotnym głosowaniem z jednego komputera.
Głosowanie trwa tylko do 5 września, a zwycięzców poznamy podczas ceremonii, która odbędzie się w Sofii, w dniu 17 września.
Zachęcam też do głosowania na Najlepszy Letni Festiwal na Tuba.pl, gdzie do wyboru macie 10 eventów. Działajcie w zgodzie z własnym sumieniem
Oto link:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
RomeY :
to teraz akcja z głosowaniem na samo AR:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
no właśnie, Open'er nie może wygrać
tym bardziej nie w tym roku

(...) Czy Audioriver zostanie z nimi, nie zostanie "podebrany" przez większe miasto? Nie jest tajemnicą, że od dwóch lat organizatorów kusi kilka takich ośrodków. Póki co, zdają się nie myśleć o przeprowadzce: - Nasz festiwal jest już zakorzeniony w Płocku. Nie zamierzamy szukać innego miasta z rzeką. Zamiast tego, pragniemy nie spocząć na laurach, rozwijać jego formułę. Myślimy choćby o wydłużeniu czasu jego trwania do czterech, może nawet pięciu dni - zaznacza Łukasz Napora.![]()

WojTech :
Zamiast tego, pragniemy nie spocząć na laurach, rozwijać jego formułę.
Sugeruję zwrócenie się do władz miasta z prośbą o wynajęcie pogłębiarki po to by powiększyć powierzchnię plaży i dostawić ze dwa namioty.

dropski :
tydzien kurwa
albo dwa :F
uwierz ze napewno w plocku nie przezyli bysmy wiecej niz tydzien :F

WojTech :
dropski :
tydzien kurwa
uwierz ze napewno w plocku nie przezyli bysmy wiecej niz tydzien :F
oj tam oj tam byłoby wesoło ![]()

i jak tam moi mili .... ma ktoś tracklistę Magdy ??? czy prócz niebezpiecznej mikstury same ID mamy > ??

WojTech :
Myślimy choćby o wydłużeniu czasu jego trwania do czterech, może nawet pięciu dni - zaznacza Łukasz Napora.
ciężko by było tam tyle wytrzymać ![]()
askin_btc :
WojTech :
Myślimy choćby o wydłużeniu czasu jego trwania do czterech, może nawet pięciu dni - zaznacza Łukasz Napora.
ciężko by było tam tyle wytrzymać
4 dni !!!! 5 dni !!!! Nermal moje modlitwy słyszysz czy co ?
oczywiście rynek niezależny cały czas aktywny też musi być ![]()

Człowiecy! Co to za kawałek? ID?!

mnmlny :
http://www.youtube.com/watch?v=bB-dDgm6RVo&feature=player_embedded
Człowiecy! Co to za kawałek? ID?!
Black Devil Disco Club - Dangerous Mixture
zajebisty kawałek

icey5 :
mnmlny :
Człowiecy! Co to za kawałek? ID?!Black Devil Disco Club - Dangerous Mixture
zajebisty kawałek
a dokladniej bernard fevre - dangerous mixture ![]()

no własnie ! tego nie wiedziałam ![]()

WojTech :
icey5 :
mnmlny :
Człowiecy! Co to za kawałek? ID?!Black Devil Disco Club - Dangerous Mixture
zajebisty kawałeka dokladniej bernard fevre - dangerous mixture
masz moze ten kawalek? wrzuc prosze jak cos na PW

Antonio :
WojTech :
icey5 :
Black Devil Disco Club - Dangerous Mixture
zajebisty kawałeka dokladniej bernard fevre - dangerous mixture
masz moze ten kawalek? wrzuc prosze jak cos na PW
mam ale aktualnie nie jestem u siebie.. wieczorem albo jutro ale wydaje mi sie ze predzej sam go znajdziesz.. wrzucalem gdzies w tym temacie caly album ![]()

ja mam i aktualnie jestem u siebie więc proszę...chyba ,ż e nie chcesz ode mnie
'

icey5 :
ja mam i aktualnie jestem u siebie więc proszę...chyba ,ż e nie chcesz ode mnie
'
dziekuje ![]()

po stokroć podziękowania!

a ten cricus tent serio był kilka razy większy, niż rok temu. czy nam nakłamali? ;(

the_mystery :
a ten cricus tent serio był kilka razy większy, niż rok temu. czy nam nakłamali? ;(
tobie naklamali

dropski :
tydzien kurwa
Ja z nieogarem wczesniakowym mógłbym wytrzymać i ze dwa ... ![]()

RabinJakub :
dropski :
tydzien kurwa
Ja z nieogarem wczesniakowym mógłbym wytrzymać i ze dwa ...
uwazaj na slowa... ![]()

WojTech :
the_mystery :
tobie naklamali
"..wszystko na plaży jest większe i lepsze względem poprzednich edycji festiwalu. Scena główna rozrosła się nieznacznie w porównaniu do ubiegłego roku, ale za to ta w Circus tent będzie aż trzykrotnie większa !"' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
to jakieś czary, większa scena w tym samy namiocie..ciekawe co za rok będzie;D
Ostatnio edytowany przez the_mystery (2010-09-04 17:35:09)