kurwa nie wierze, ze Ty za taka mase pojebanych postów na forum nie masz jeszcze bana czy jakichs blokad a mi za napisanie w temacie o tunnel electrocity tekstu ze w ten sam dzien leci na polsacie naga bron daja bloka na temat... gratuluje moderacji i administracji
dropski :
kurwa nie wierze, ze Ty za taka mase pojebanych postów na forum nie masz jeszcze bana czy jakichs blokad a mi za napisanie w temacie o tunnel electrocity tekstu ze w ten sam dzien leci na polsacie naga bron daja bloka na temat... gratuluje moderacji i administracji
![]()

dropski :
Ty, akurat zasługujesz, to nie podlega wątpliwości ![]()
Colmi :
dropski :
Ty, akurat zasługujesz, to nie podlega wątpliwości
no nie twierdze ze jest super userem i kazdym postem wnosze jakies cudowne rzeczy do tego forum ale kurwa bez przesady Pawle ![]()

dropski :
poskarż się dziewczynie ![]()
dropski :
Colmi :
dropski :
Ty, akurat zasługujesz, to nie podlega wątpliwości
no nie twierdze ze jest super userem i kazdym postem wnosze jakies cudowne rzeczy do tego forum ale kurwa bez przesady Pawle
ja osobiście dał bym ci tymczasowego bana , nie za treść ,ale za to że zapijasz żołądkową ![]()
k_mill :
dropski :
poskarż się dziewczynie
skarżyłem sie nie ma takiej mocy zeby cos wskórac :F
Stardust :
ja osobiście dał bym ci tymczasowego bana , nie za treść ,ale za to że zapijasz żołądkową
no ale wodÄ… ![]()

dropski :
mam wtyki
w rilop
Stardust :
dropski :
Colmi :
Ty, akurat zasługujesz, to nie podlega wątpliwościno nie twierdze ze jest super userem i kazdym postem wnosze jakies cudowne rzeczy do tego forum ale kurwa bez przesady Pawle
ja osobiście dał bym ci tymczasowego bana , nie za treść ,ale za to że zapijasz żołądkową
Ta zapijana żołądkowa chodzi za toba jak smród po gaciach ![]()
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
drogie gówno
PRICE: $999 / 899 €
dropski :
http://www.native-instruments.com/#/en/products/dj/traktor-kontrol-s4/
drogie gówno
PRICE: $999 / 899 €
nie podoba mi sie ten kontroler.
Moze poza wyswietlaczem pokazujacym dlugosc loopow.
Bardziej mnie interesuje nowy Traktor
Im wiecej ogladam tym mniej mi sie podoba. To jakis kurwa standard dla freestylowych DJiiii ??
Dodalo by w koncu mozliwosc instalowania wtyczek VST
Ostatnio edytowany przez Ułtła (2010-08-16 21:17:38)
Ułtła :
Stardust :
dropski :
no nie twierdze ze jest super userem i kazdym postem wnosze jakies cudowne rzeczy do tego forum ale kurwa bez przesady Pawleja osobiście dał bym ci tymczasowego bana , nie za treść ,ale za to że zapijasz żołądkową
Ta zapijana żołądkowa chodzi za toba jak smród po gaciach
zły dotyk boli cale zycie ![]()

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników ma ktoÅ› lub graÅ‚ ktoÅ›?

dropski :
grałem, ale po ciemku pierdola sie pokretla, sa strasznie waskie i duzo ich kolo siebie
nie pij tyle już Ci mowilem ![]()

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Warto? 3,5 tysia to kupa kasy..
kurde za to siano jak dobrze poszukasz to mozna nawet i 3d chyba znalezc - ewentualnie dolozyc te pare stówek, 3d wydaje sie w chuj pro patrzac na s4
konkurenta ma tutaj:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników i cenowo podobnie
+ s4 jest taki ze nie musisz nic ustawiac/mapowac, podlaczasz i grasz

wyglada niezle...

dropski :
no właśnie w przypadku laika- takiego jak ja często ma to decydujące znaczenie ![]()
k_mill :
dropski :
no właśnie w przypadku laika- takiego jak ja często ma to decydujące znaczenie
e tam, mapowanie nie jest trudne, posiedzisz przy tym troszke i jak zaskoczysz to lecisz z koksem ![]()

dropski :
k_mill :
dropski :
no właśnie w przypadku laika- takiego jak ja często ma to decydujące znaczenie
e tam, mapowanie nie jest trudne, posiedzisz przy tym troszke i jak zaskoczysz to lecisz z koksem
no ale po chuj się męczyć jak w tym przypadku masz wszystko gotowe ![]()
Colmi :
dropski :
k_mill :
no właśnie w przypadku laika- takiego jak ja często ma to decydujące znaczeniee tam, mapowanie nie jest trudne, posiedzisz przy tym troszke i jak zaskoczysz to lecisz z koksem
no ale po chuj się męczyć jak w tym przypadku masz wszystko gotowe
no to po taki chuj ze moze jednak sprzet nie jest taki super-hiper wyjebany
pomyslales o tym? i warto wydac kase na sprawdzony zestaw

dropski :
Colmi :
dropski :
e tam, mapowanie nie jest trudne, posiedzisz przy tym troszke i jak zaskoczysz to lecisz z koksemno ale po chuj się męczyć jak w tym przypadku masz wszystko gotowe
no to po taki chuj ze moze jednak sprzet nie jest taki super-hiper wyjebany
nie sprawdzisz, to sie nie przekonasz ![]()
Colmi :
dropski :
Colmi :
no ale po chuj się męczyć jak w tym przypadku masz wszystko gotoweno to po taki chuj ze moze jednak sprzet nie jest taki super-hiper wyjebany
nie sprawdzisz, to sie nie przekonasz
kup, sprawdz, przekonaj sie i daj znac
- z checia sie dowiem czy warto