No co tu pisać wóda znajomi piwa znajomi i nic nadzwyczajnego poza SMD i Hadukenem
pozdro dla wszytkich z którymi piłem i niepiłem
![]()

hejj
teraz zapraszam tu:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw a wieczorem do Czwórki

by pogadać wystarczy wpaść na jakąś minimalną prawdę,czy do 55 albo na jakąś dobrą bibę w wawie ![]()

Chmura :
Wróciłam wczoraj
...Impreza przeeeee*uj ! pierwszy raz jak to mówią niezapomniany
.Pole namiotowe i ekipa rewelacja...Dałny,zielona łopatka która jak przykurwi to rozkurwi,dziwne historie po pijaku,i wódka która przelewała się litrami (lepiej jak na weselu)
..Bożeeeeeeee aż chce się znów tam wrócić.Naprawdę było super. Plasticman rozpierdolił mi namiot
bassy rozkurwiły mi łeb,Daga wyleciała bez butów z marzanną na głowie nie zamykając "drzwi"od namiotu,poczym pisząc mi smsa "radze ci tu przyjść oszaleć"...Pojebuska..
...znów kozy czarne i stopy ślicznie ubrudzone
ahhh cóż to był za melanż...Maydalenka - wielka pisarka wierszy kurwa jego mać ahahahahaha masz piątke z + debilko !!
, to co tam się wyprawiało od Piątku aż po sam Poniedziałek to jedna wielka przygoda życia. Obóz cyganów, - "boli mnie głowa" - to weź spierdaalaj itp. Wszystkim dziękuję za to piękne sanatorium i mam nadzieje że mama za rok znów mnie tam wyśle
Żyrafka...jak się rozbiegałes po tym piachu żeby gonić "złodzieja" to mój namiot się podnosił ty dałnie ty...rozkurw był...ale myśle że wódka znów nas wszystkich połączy.
BUZIAKI
haha debilciu nie zapominaj że rozkurw to był w moim pokoju ![]()

Gałka :
Chmura :
Maydalenka - wielka pisarka wierszy kurwa jego mać ahahahahaha masz piątke z + debilko !!
Ogień z dupy
To moc kac kupy
O Tak! Płock!
To wrażeń moc
Sraj tak by nie
Zmienic sie w kloc
By wrocić tu na przyszły rok
I jebnąć se muzy moc
I setów co noc
By po bibie mieć
W dupie nowy kloc...
Ostatnich dwoch wersow nie jestes w stanie sie doczytać ale i tak graty dla Ciebie
Tak to leciało by fajnie się srało ![]()
W przyszłym roku przyjade znowu i walne kloca koło namiotu ![]()

nie lubie sie powielac ale przeca nie wszyscy maja gejbooka ![]()
podczas sobotniego wieczoru na plazy siedzac na piwie i czekajac na wystep plastika z ciekawosci wszedlem w wi fi i ku mojemu zaskoczeniu ukazala sie dostepna siec o nazwie PLASTIKMAN.. po wejsciu automatycznie wyswietlala sie strona z wizerunkiem plastika i mozliwoscia sciagniecia synchronizacji do iphona.. czy pomyslowosc tego pana w tak zaawansowanym stopniu potrwa jeszcze dlugo ?miejmy nadzieje! taka ciekawostka

WojTech :
nie lubie sie powielac ale przeca nie wszyscy maja gejbooka
podczas sobotniego wieczoru na plazy siedzac na piwie i czekajac na wystep plastika z ciekawosci wszedlem w wi fi i ku mojemu zaskoczeniu ukazala sie dostepna siec o nazwie PLASTIKMAN.. po wejsciu automatycznie wyswietlala sie strona z wizerunkiem plastika i mozliwoscia sciagniecia synchronizacji do iphona.. czy pomyslowosc tego pana w tak zaawansowanym stopniu potrwa jeszcze dlugo ?miejmy nadzieje! taka ciekawostka
to była sieć, do której trzeba było się podłączyć, żeby działała aplikacja SYNK na iPhone ![]()

miniboy :
by pogadać wystarczy wpaść na jakąś minimalną prawdę,czy do 55 albo na jakąś dobrą bibę w wawie
na imprezach nie lubię gadać o pracy ![]()

Nermal :
WojTech :
nie lubie sie powielac ale przeca nie wszyscy maja gejbooka
podczas sobotniego wieczoru na plazy siedzac na piwie i czekajac na wystep plastika z ciekawosci wszedlem w wi fi i ku mojemu zaskoczeniu ukazala sie dostepna siec o nazwie PLASTIKMAN.. po wejsciu automatycznie wyswietlala sie strona z wizerunkiem plastika i mozliwoscia sciagniecia synchronizacji do iphona.. czy pomyslowosc tego pana w tak zaawansowanym stopniu potrwa jeszcze dlugo ?miejmy nadzieje! taka ciekawostkato była sieć, do której trzeba było się podłączyć, żeby działała aplikacja SYNK na iPhone
tak ale synk rowniez mozna bylo sciagnac na goraco ![]()

dropski :
Nermal :
to była sieć, do której trzeba było się podłączyć, żeby działała aplikacja SYNK na iPhone
beznadziejny ten SYNk
rozwin swoja wypowiedz ![]()

pytanie do czujnego rzecznika.
dlaczego w piatek(moze i w sobote) nie mozna bylo kupic biletow jednodniowych?
pare osob musialo zawinac sie do domu.

Grooby :
w sobote na pewno mozna bylo bo kilku znajomych wlasnie w ten dzien przyjechalo, w ogole nic mi o tym nie wiadomo ![]()
WojTech :
dropski :
Nermal :
to była sieć, do której trzeba było się podłączyć, żeby działała aplikacja SYNK na iPhone
beznadziejny ten SYNk
rozwin swoja wypowiedz
w sumie zadna rewelacja, jakies cyferki tam latały i jakies kolorki mrugały, nie kumam czemu to ma służyc? przez cała bibe chyba sie patrzy na tel i co 5 sek trzeba zgadnac jaka liczba sie pojawi
podobno wtedy wygrywa sie pozdrowienia od hawtina przez mic
Grooby :
ja w piatek około 23 spokojnie kupiłem przy kasach (wejście od strony amfiteatru).

jak dla mnie bomba ![]()
![]()

dropski :
WojTech :
dropski :
beznadziejny ten SYNkrozwin swoja wypowiedz
w sumie zadna rewelacja, jakies cyferki tam latały i jakies kolorki mrugały, nie kumam czemu to ma służyc? przez cała bibe chyba sie patrzy na tel i co 5 sek trzeba zgadnac jaka liczba sie pojawi
a to tam nie miały być wyświetlane nazwy kawałków czy coś takiego ?

gutek81 :
Grooby :
pare osob musialo zawinac sie do domu.ja w piatek około 23 spokojnie kupiłem przy kasach (wejście od strony amfiteatru).
wiem,ze znajomi biegali wszedzie i powiedziano im,ze sa tylko karnety na 2 dni.
czy byli od strony amfiteatru to nie wiem.,ale na pewno celowo by nie siedzieli w srodku imprezy w samochodzie.

aa i bym zapomniał napisać o najważniejszym... NAGŁOŚNIENIE!!! dawno nie miałem przyjemności obcować z tak dobrym odsłuchem na imprezie, jak w ostatni weekend. zaryzykuję nawet stwierdzenie, że to było najlepsze nagłośnienie w naszym kraju, jakie do tej pory miałem okazje słyszeć. inni organizatorzy powinni się od Was uczyć. dla mnie osobiście nie ma nic bardziej wkurwiającego niż słabej jakości nagłośnienie + zero akustyki. u nas niestety jest to normą w klubach jak i na festiwalach. jest oczywiście kilka wyjątków, ale to kropla w morzu. więc jeszcze raz dzięki i ogromny szacun za to co robicie. czekamy na tą impre w wawie, która ponoć ma sie odbyć koło października ![]()
Jdkr :
dropski :
WojTech :
rozwin swoja wypowiedzw sumie zadna rewelacja, jakies cyferki tam latały i jakies kolorki mrugały, nie kumam czemu to ma służyc? przez cała bibe chyba sie patrzy na tel i co 5 sek trzeba zgadnac jaka liczba sie pojawi
a to tam nie miały być wyświetlane nazwy kawałków czy coś takiego ?
no niby mialy byc tez, a czy byly to juz nie wiem, zreszta co za roznica jak on ma wszystkie unknown artist ![]()

'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
4.50 co to za wau ladnie pytam ![]()

k_mill :
otm :
- myślą o rozdzieleniu terminu by nie pokrywał się z OFFem
oby, bo nie chce mieć takich dylematów w przyszłości jak w tym roku
podpisuje sie pod tym obiema rekami!!!! to naprawde pech ze tak wartosciowe, festiwale nakladaja sie na siebie ![]()

bylem
oni ajchun
kfartet czterech
szynom i jego disko
fantastic plastic
i chyba
where is your red face ! man?
relacja okrojona ale tresciwa!
pytanie!
WIDZIAL KTOŚ W SOBOTE MOJA PIŁKE PLAŻOWĄ????? tak jakos kolo 6.30! zagineła

# 21:00DJ Pasmo
# 23:00Zostaw wiadomość
to ramowka czworki.. czy to o jakas inna czworke chodzi ?