otm :
robi siÄ™ rodzinna atmosfera
czyli wszyscy zajebiscie wychodza na zdjeciach ![]()

Way Out West (z konta na myspace):
"Thanks to the amazing crowd at Audioriver Festival in Poland, we had an amazing time! Here is a little clip we found on YouTube of us playing Killa."
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

dobra otm juz nie przezywaj
wymysl lepiej jakas gwiazde na za rok

cykoelektryko :
![]()
wymysl lepiej jakas gwiazde na za rok
nie przezywam:D bawię się w szukanie opinii artystów oraz opinii na zagranicznych portalach
(specjalizacje mam z socjologii mediów i dziennikarstwa
)
ps. gwiazda na 2011 - "trio z Belleville"
Ostatnio edytowany przez otm (2010-08-11 19:50:14)

otm :
cykoelektryko :
![]()
wymysl lepiej jakas gwiazde na za roknie przezywam:D bawię w szukanie opinii artystów oraz z opinii na zagranicznych portalach
![]()
(specjalizacje mam z socjologii mediów i dziennikarstwa)
znajdz jakas TMDLQ

otm :
doskonale - widzisz jak nie pijesz to myslisz ![]()

cykoelektryko :
otm :
doskonale - widzisz jak nie pijesz to myslisz
no w niedziele rano miałem kłopot z formułowaniem myśli i przekuwaniem ich w słowa ![]()

przed ellen allien powinien zagrać dusty kid - jakoś umknął mi jego występ...
poza tym jeśli chodzi o całą imprezę, to jak dla mnie trochę za bardzo to w stronę techno podążyło - dużo "mocno grających" artystów(fenomenu hawtina i bezdusznej łupanki, jaką ten pan prezentuje, to już nigdy chyba nie zrozumiem....)
na duży plus zapisałbym występ ellen allien(szczególnie gdzieś tak od połowy seta), catz n dogz(chłopaki jak co roku pokazali klasę - trochę żałuję , że nie zagrali jako dj'e.chyba nikt nie umie tak podkręcić imprezki tak jak oni:),four tet, silence family- baaardzo miła niespodzianka, garnier również pokazał klasę.
trochę ponarzekałem, ale w sumie impreza mi się podobała - lubię klimat tej imprezy, płocka jako miasta.za rok na pewno po raz kolejny się zamelduję.
mam nadzieję,że kawałek który chyba dwa razy słyszałem ze sceny głównej jako"przerywnik" przed występami kolejnych artystów(na pewno przed garnierem) jest taką subtelną zapowiedzią tego, co zobaczymy za rok - to taki moje 2 muzyczne marzenia:)
hotfile.com/dl/61437809/71aad79/01.guillaume_and_the_coutu_dumonts-cant_have_everything(feat_dOP).mp3.html
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez zbychoski (2010-08-11 20:03:33)

zbychoski :
przed ellen allien powinien zagrać dusty kid - jakoś umknął mi jego występ..
nie doleciał.
Christopher Hadouken: one love. thanks for coming to audioriver! it was greatttt
Anthony Rother: thank you all so much for your love at AUDIORIVER. it was wonderful :-)
Christian Smith: on my way to the festival my driver was speeding & got into an accident blowing up two tires..was pretty scary...then the promoter picked me up and i got to the fesival 30 min late. i started, and oh my god!!!! audioriver ROCKED!!! i played for 3 hours. best festival so far this summer amazing energy. now i'm off to am...
Karotte (Official Fanpage): wow. audioriver festival was a bomb!!! thanks poland. now i´m on the way to the solarfestival in roermond!!!

Czy planowany jest oddzielny temat z foto, filmami i setami?
Quentin :
How To Dance To Dubstep @ Audioriver 2010 rynek
'
quzwa szacun dla pana i pozdrowienia na dalsze 100 lat !!
zbychoski :
przed ellen allien powinien zagrać dusty kid - jakoś umknął mi jego występ...
poza tym jeśli chodzi o całą imprezę, to jak dla mnie trochę za bardzo to w stronę techno podążyło - dużo "mocno grających" artystów(fenomenu hawtina i bezdusznej łupanki, jaką ten pan prezentuje, to już nigdy chyba nie zrozumiem....)
Byłem na całym secie ale moment "bezdusznej łupanki chyba mi umknął...

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników to może on pożyczyÅ‚ nieszczÄ™snÄ… perukÄ™ ?

the_mystery :
http://plocek.pl/pl,84,234,pijany-zlodziej-grasowal-na-audioriver,,news,2906,,2,plock to może on pożyczył nieszczęsną perukę ?
zajrzeli do torby i znaleźli w niej łupy płocczanina: m.in. laptop, torebki, ubrania, a nawet pompy insulinowe.
widzę, że grubo się kręciło na polu ![]()

aLd :
Blumek też ma serię tych zdjęć
To było w Gostyninie. Idzie pielgrzymka, a te mohery stoją obok smartszopu i z wesołymi minami im machają
Oczywiście nasze dwa autokary nie pozostały dłużne. Szybko w oknach pojawiły się różne ciekawe przedmioty, gesty, itp. Oraz głośne skandowanie hasła "gdzie jest krzyż"
hahaha, mi sie najbardziej podobalo to ze nawet kierowca zaczal wkoncu beke cisnac, kiedy wszyscy sie darli ave szatan
bo wczesniej wydawal sie juz troszeczke podenerwowany

olo2oo1 :
the_mystery :
http://plocek.pl/pl,84,234,pijany-zlodziej-grasowal-na-audioriver,,news,2906,,2,plock to może on pożyczył nieszczęsną perukę ?
zajrzeli do torby i znaleźli w niej łupy płocczanina: m.in. laptop, torebki, ubrania, a nawet pompy insulinowe.
widzę, że grubo się kręciło na polu
w ogole na teren pola mozna bylo wejsc bez opaski/ baa. na teren festiwalu można było wyjść pod ogrodzeniem w nieoświetlonej i niepilnowanej części skarpy. sam przechodziłem pod ogrodzeniem, bo te kolejki były denerwujące!

te numery z przedzieraniem się pod płotem lub ponad nim widziałem, ale ochrona interweniowała kilkakrotnie. zakładam, że wszystkich wyłapać nie mogli.

Helmut Geier / Ascet :
Helmut Geier / Ascet :
Ragi :
haha
jakis remix kraftwerk'ówkurwa.. numbers ..
w remixie ale jakim nie wiem zniszczyl mnie tym
a potem' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
i mnie zniszczył. poczułem się spełniony;D

olo2oo1 :
te numery z przedzieraniem się pod płotem lub ponad nim widziałem, ale ochrona interweniowała kilkakrotnie. zakładam, że wszystkich wyłapać nie mogli.
nie było ich tam w ogóle, gdy byłem po opaskę i przy okazji powiedziałem gdzie jest luka w ogrodzeniu, to jeszcze przysapał do mnie/ może drugiego dnia już pilnowali bardziej
Wie ktoÅ› co to za nuta z tym wokalem damskim???
kilka moich zdjec'

Zapraszam na mój kanaÅ‚' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Sporo filmików od kumpla mam jeszcze na dysku, Jak będę miał czas to wrzucę resztę ![]()

paulx :
The Qemists Soundsystem @ Audioriver 2010'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników … m.mp3.html'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników … y.mp3.html'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników … system.mp3
jak nazywa sie wał wchodzący w 15 minucie? zaraz po wstawce "4 polskie radio"
browar za to

the_mystery :
baa. na teren festiwalu można było wyjść pod ogrodzeniem w nieoświetlonej i niepilnowanej części skarpy. sam przechodziłem pod ogrodzeniem, bo te kolejki były denerwujące!
no to chyba wiem w ,którym to miejscu ,bo sam miałem okazje tamtedy przechodzić, wkurzyłem się jak koło 5ej ochrona nie chciała już wpuszczać na teren imprezy i skorzystałem z tego "wejścia", widziałem też jak paru koksów bez opasek gadali o tym miejscu po czym właśnie się tam skierowali więc może stąd na terenie imprezy pojawili się jacyś dziwacy.