Biorąc pod uwagę muzyczna część imprezy, udało nam sie 'zebrać' potężny arsenał artystów z każdego zakątka globu. Całą część logistyczną także można uznać za innowacyjną i sprawnie dzialajacą. Pozostaje jeszcze kwestia będąca zmorą milionów rodaków i tysiecy roztanczonych istnien które niewatpliwie nawiedza cysterskie wlosci dnia 14 miesiaca sierpnia...
Ze wzgledu na specyficzna lokalizacje oraz dosc geste rozmieszczenie akwenów wodnych w okolicach Lubiaża , kazdego lata turyści zmagają sie z wszelkiego rodzaju boskimi stworzeniami wyposażonymi w pare skrzydeł oraz broń w postaci żądeł, jadów i innego oreza skutecznie obrzydzajacego zabawe. Dlugo zachodzilismy w glowe jak rozwiazac problem inwazji komarów...
Z odsieczą przybyli dwaj dzielni templariusze, zwący sie pogromcami komarów ( MOSQUITO BUSTERS ). Zobacz film jak skutecznie rozprawiają sie z milionami żołnierzy latajacych flot. Nie bedzie ani duchów ani komarów...
mistrzowie fachu w akcji
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

haha dobre
widać soundtrade dba o klubowiczów ![]()

mr_wtyczka :
Z Wrocławia: do wyboru trasa przez Środę Śląską lub Brzeg Dolny. Polecam trasę przez Środę - szybka i dobra. Niewielkie utrudnienia na odcinku Środa Śląska - Lubiąż (prace drogowe, ale na dwóch krótkich odcinkach i ruch w miarę płynny - max. postój 5 minut ).
A ja przez Brzeg, rok temu zero kontroli po drodze i pusto. Niby więcejj km, ale będzie się szybciej.

AMERICAN GRIZZLY :
Biorąc pod uwagę muzyczna część imprezy, udało nam sie 'zebrać' potężny arsenał artystów z każdego zakątka globu. Całą część logistyczną także można uznać za innowacyjną i sprawnie dzialajacą. Pozostaje jeszcze kwestia będąca zmorą milionów rodaków i tysiecy roztanczonych istnien które niewatpliwie nawiedza cysterskie wlosci dnia 14 miesiaca sierpnia...
Ze wzgledu na specyficzna lokalizacje oraz dosc geste rozmieszczenie akwenów wodnych w okolicach Lubiaża , kazdego lata turyści zmagają sie z wszelkiego rodzaju boskimi stworzeniami wyposażonymi w pare skrzydeł oraz broń w postaci żądeł, jadów i innego oreza skutecznie obrzydzajacego zabawe. Dlugo zachodzilismy w glowe jak rozwiazac problem inwazji komarów...
Z odsieczą przybyli dwaj dzielni templariusze, zwący sie pogromcami komarów ( MOSQUITO BUSTERS ). Zobacz film jak skutecznie rozprawiają sie z milionami żołnierzy latajacych flot. Nie bedzie ani duchów ani komarów...![]()
mistrzowie fachu w akcji'
Jak tylko dwoch to troche roboty maja ![]()

do zobaczenia na najlepszej scenie fly with me ![]()

========================================================
Dochodzi strefa LECH'a
info: ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
========================================================

Szkoda, że nie namioty Durex-u ![]()
Ale informacja na duży +

![]()

linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Pogoda zapowiada się dobrze
)
Informacje o pogodzie aktualizować będziemy nabieżąco

to już za dwa dni Omg , tak długo czekałem na ten tunnel

jedzie ktos przez lodz ma wolne miejsce albo 2 ? jak cos to baaardzo prosze o kontakt - 790758554 - dawid

Sceny na EC rosną w siłę :-)'

aphex_twin szkoda że szybciej nie rzeczytałam
z Łodzi jedzie autokar 70 osób
' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

no i uj tam biore samochód i cisne swoim , więć napewno będe wczesniej na FLY WITH ME
chyba moja najbiedniejsza impreza w roku będzie ![]()

didabomba :
no i uj tam biore samochód i cisne swoim , więć napewno będe wczesniej na FLY WITH ME
chyba moja najbiedniejsza impreza w roku będzie
Bedziesz TRZEZWY?! ![]()

to nie hc, ale cóż warto się przekonać osobiście ile warta jest ta impreza...

![]()

kuuba :
didabomba :
chyba moja najbiedniejsza impreza w roku będzie
Bedziesz TRZEZWY?!
spokojna głowa juz mam plan z kierowcą ![]()

1 day left ![]()

przyjadę w przyszłym roku, jak oni zagrają...' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

Przejeżdżałem teraz obok klasztoru i całość robi niesamowite wrażenie :-)) Łącznie ze sceną na TOI TOI CAMP, która rusza dzisiaj o 16. Pogoda bardzo dobra: ciepło i sucho - jutro podobnie.
pschemo :
przyjadę w przyszłym roku, jak oni zagrają...' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
akurat wybrales kawalek z ich repertuaru ktory uwazam za dobry w swojej kategorii ![]()
no ale nic dziwnego skoro chcesz na nich jechac
graja jeszcze? ![]()
PS udanego EC 2010 zycze ![]()
chris8 :
pschemo :
akurat wybrales kawalek z ich repertuaru ktory uwazam za dobry w swojej kategorii
no ale nic dziwnego skoro chcesz na nich jechacgraja jeszcze?
PS udanego EC 2010 zycze
ojj człowieku to był numer swego czasu !!
ja pitole jak se przypomne ![]()