icey5 :
Impreza na duuuuży plus, AUDIORIVER i tyle!!!
Set imprezy : SPOR szkoda,że tak krótko grał,zdecydowanie jeszcze godzina by stykła. jako ,że plaże ryły tłumy ja zryłam skarpę
pozory z tymi tłumami na plaży, ja spokojnie podszedłem pod scenę gdzie było dość luźno ![]()
cichy86 :
EEEE tam po co jesc na Audio skoro mozna pic...
pić? w sensie alkohol? bo nie polecam płynu do płukania ust! pozdro chyba któryś pokój na 7 piętrze i tak! wygrałem zakład! nie było hafta!
nie mam jak udowodnić ![]()

Nastepnym razem trzeba zrobic mape miast kto na ktorym pietrze ![]()
cichy86 :
Nastepnym razem trzeba zrobic mape miast kto na ktorym pietrze
obawiam się że ta mapa będzie w 3D, co w połączeniu z alkoholem lub płynem do płukania jamy ustnej, może być trudną opcja do ogarnięcia
no ale od czego jest kżyrz!
cichy86 :
Nastepnym razem trzeba zrobic mape miast kto na ktorym pietrze
nooo...bo w sob rano ciezko bylo ogarnac kto gdzie jest
a bylo cisnienie zeby znalesc kilka znajomych mord ![]()

dla mnie Oni Ayhun okazal sie wystepem imprezy i pomyslec ze mialem isc na SMD (dzieki Babelo ze zaciagnales mnie pod sama scene
)
ten live to bylo cos pieknego, dzieki zajebistemu naglosnieniu mozna bylo w pelni rozkoszowac sie elektronicznym dzwiekiem. nieszablonowy styl na maxa!!! tajemniczy koles okazal sie strzalem w dziesiatke ![]()
Plastikman na swoim zajebistym poziomie, u niego nie ma miejsca na proznie, zawsze mial, ma i bedzie mial swoj styl i nikt mu tego nie zabierze, co najwyzej mozna go powielac
Magda - kopytkowo nie mniejsze niz u Ellen, ale dobor kawalkow wrecz fantastyczny!!
Rothera zapamietalem tylko z koncowki gdzie poderwal mnie z piachu kawalkami z ostatniego albumu, jego set tak jak Karotte niczym sie nie wyroznil, ale Peterowi trzeba przyznac ze umie robic szoł i za to go lubie ![]()
bardzo zaluje ze TMDLQ moglem sluchac tylko przez godzine, teraz juz wiem czemu grali 3h
masa dobrego dzwieku
Laurent Garnier zrobil to czego sie spodziewalem i wyczekiwalem, piekny live w aranzacji jazzowej, cos takiego mozna sluchac setki razy i sie nie znudzi!!!
naglosnienie BAJKA!!!!!!!!!!!!!!
wbrew niektorym opiniom, moim zdaniem, jezeli chodzi o dresow itp z roku na rok jest co raz lepiej, w tym roku prawie w ogole sie nie natknalem na tego typu ludzi,
a brak policji i SM na miescie to cos pieknego, mozna odniesc wrazenie ze Plock przez te 3 dni staje sie 'Azylem', tak bardzo potrzebnym pozytywnie zwariowanym ludziom ![]()
AUDIORIVER TO COS WIECEJ NIZ FESTIWAL !!!!!!!
Ps. Nie zrzygalem sie, nie zesralem w majty, nie spadlem z 8 pietra, nic nie zgubilem, wsztystko pamietam!!
pozdrawiam Mateusz

Lewy77 :
xavery :
co zagrał Karotte:
-Usura - open your mind
-Don Rimini - Whatever
-Czerwony Ryj-Julian Jeweil - Cube
+
Butch - No Worries [przy tym wałku najbardziej ludzie się bawili - dla mnie prosty wał, ale bardzo wkręca, ten sam sampel wokalu w pętli - prosty bit - mega bomb, ciągle leciało to na wielu scenach N1 de]
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez xavery (2010-08-10 23:08:07)

Maglite :
TETRAO :
piach to zaden problem, to zaleta :F na audioriver tylko na boso o/
szczególnie jak pod piachem pełno zgniecionych puszek
ja sobie rozciełam stope na tym ujostwie, co utrudniło mi dalsze tany tany
dalej zreszta chodze jak kuter..
...ogółem było na +. Jade sobie w autobusie, słucham in my room, pozniej Bshosa gra, a tu in my room o/. Duzo by sie rozpisywac, były niedociagnecia organizacyjne, ale przewazaja plusy
Itak najwieksze halo i skrecz w bani był na rynku w niedziele o 9 rano ![]()
mitchel :
Rothera zapamietalem tylko z koncowki gdzie poderwal mnie z piachu kawalkami z ostatniego albumu
pytam się, pytam: dlaczego on grał z soboty na niedziele a nie z piątku na sobote!!!?? SIĘ PYTAM!!! brakowało sił z soboty na niedziele i w dodatku trzeba było wracać do dom... a miałam taką chęć posłuchać tych kawałkow na audio. Dico Light zagrał?
JUSTice :
mitchel :
Rothera zapamietalem tylko z koncowki gdzie poderwal mnie z piachu kawalkami z ostatniego albumu
pytam się, pytam: dlaczego on grał z soboty na niedziele a nie z piątku na sobote!!!?? SIĘ PYTAM!!! brakowało sił z soboty na niedziele i w dodatku trzeba było wracać do dom... a miałam taką chęć posłuchać tych kawałkow na audio. Dico Light zagrał?
CHEEEMIAAAAA ![]()
JUSTice :
Dico Light zagrał?
tak
a tutaj szalenstwo koncowe z back home'

@toitoi fans
w tej killer pizza pracuje jakis metalu jebany co sypywał wam proszki na sranie zamiast oregano wydaje mnie się.

How To Dance To Dubstep @ Audioriver 2010 rynek
'
Quentin :
How To Dance To Dubstep @ Audioriver 2010 rynek
'
o właśnie, dziadek był bardzo na mase! ![]()

Ragi :
nigelfrost :
pinek20 :
zna ktoÅ› ten waÅ‚ek?' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
to nie jest cos z Raver's Nature?
haha
jakis remix kraftwerk'ów
kurwa.. numbers ..
w remixie ale jakim nie wiem zniszczyl mnie tym

didabomba :
DefQon :
a tak w ogole nikt nie wspominał ze na secie SPORa były miazdzące wizualizacje
no zajebiście puścili Hero - mój ulubiony film
A to nie byl Dom Latających Sztyletów ? ![]()

Helmut Geier / Ascet :
Ragi :
nigelfrost :
to nie jest cos z Raver's Nature?haha
jakis remix kraftwerk'ówkurwa.. numbers ..
w remixie ale jakim nie wiem zniszczyl mnie tym

Byc23k :
Beezon :
Wizzy :
http://www.youtube.com/watch?v=VB3JwDSafOc co to sie od minuty zaczyna?
haha powiedz ze zartujesz
no trochę to dziwne, zwłaszcza jeżeli wie się kto to i słucha się Spora,
Spor - 1 Up ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
hehe znalazłem zaraz po pytaniu. Spora słucham od niedawna w zasadzie ![]()
the_mystery :
Nawijka :
Beezon :
za rok to 3 godziny spora poprosze :F
Powinien miec minimum ze 2-3 h do dyspozycji.
wystep imprezy:)a na moje porażka. set z dupy. zero spójności;/ jakby wymieszać kaszankę z lodami waniliowymi;/ ;/ nie umywa się do seta z cream'08
Mi to jego mielenie sie wlasnie podobalo. Mieszał sobie 3 wałki na raz i było w deche, a nie caly czas to samo czyli pod koniec próbujemy sie wpasować i nowy wałkerson - ileż można. Zrobił to na tyle dobrze że nawet ta wanilia nie przeszkadzała, a dubsy jakie sie tam pojawiły to zmiotły mnie równie pozytywnie co neurusy nekrusy ![]()
PS: Spor zapuścił dużo umiejętniej stigme niż zrobiła to noisia ![]()
Pozwole sobie cos jeszcze napisać o ochronie. Straszne pojebo przyjeby. Pierwszego dnia jak chciałem wliźć (sceny byly juz dostepne tylko ze wejscie bylo tylko jedno otwarte od strony hybrida) to mnie typ wypchał i kazał spierdalać. To raz, Dwa w sobote od 4 jak juz ktos wyszedl to nie wpuszczali i też w słowach nie przebierali (ale menadzer jakiś pojechał im po tym po rajtach jak jakąs panne burak zbeształ). Przypierdalali sie o nic wkurwiali i wogole ja pierdole. W niedziele rano jakis typ chcial sie wbic na barierke i sie zjebal na potylice, oczywiscie ochrona nic. Dobrze, że jacyś zbiedzy ze sceny gościem sie zajeli bo kontroli nad cialem zadnej, a nad mózgiem to też mu niewiele zostalo z tego co widziałem. Pozatym co to za jakies durne zasady ze nie mozna wyjsc z otwartym piwem? Jakaś zachęta zeby wychodzić z zamkniętym i otwierać przemycone na scenie? Ponadto pole namiotowe 40zł -> Wypierdalać skoro bronisław staniał zaledwie o zł.
Mienia to wkurwiało i huj ![]()
Ostatnio edytowany przez Wizzy (2010-08-11 00:23:02)
jak juz narzekamy to ja o piwie - carslberg suuuuuuuuux i to bardzo...narzekalem w poprzednich latach na lecha, ale teraz wolalbym zimnego lecha zdecydowanie
sa tez dobre strony, wydalem o wiele mniej kasy na piwo na miejscu niz w poprzednich latach ![]()
Ostatnio edytowany przez maniek_ (2010-08-11 00:28:35)

tak a propos zakazu wejścia na teren po 4 czy 5 rano, to była to samowolka ochrony i zareagowaliśmy ponownym otwarciem, gdy tylko nas o tym zaalarmowano. sorry za powstałe kłopoty
no i dziękujemy za tak liczne przybycie oraz te pozytywne, jak i krytyczne opinie. czytamy, słuchamy i wyciągamy wnioski
zna ktos ten wałek? ![]()
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
ooo
co prawda mialem pisac maila w tej sprawie, ale skoro jest tu ktos z ekipy tworzacej AR..
bierzcie pod uwage, ze na te impreze moga przyjechac "wozkowicze" - w liczbie moze niewielkiej, ale jednak
toi toie przystosowane dla osob na wozkach byly, to sie chwali, ale juz na przyklad do namiotu circus nie bylo ZADNEJ sciezki po tych gumowych chodnikach, o wylozeniu parkietow w srodku nawet nie wspominajac, zreszta juz o tym byla mowa
a wykladanie parkietow na open air'ach jest juz standardem, tak bylo na electrocity i na globalu... gdybym tak sie porwal na szalony pomysl i przyjechal sam, z poruszaniem sie mialbym, krotko mowiac, przejebane ![]()

pinek20 napisał:
zna ktoÅ› ten waÅ‚ek?' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
'
Ostatnio edytowany przez qubik (2010-08-11 02:15:17)

Beezon :
skusnierczyk :
nie znam wszystkich z Aldobusa po nickach gsz , ale odezwijcie sie na PW mam zdjecia
to ty siedziałes cicho na postojach i wszystkim cykales foty?
Tak to ja ![]()
Oj tylko kilka kalpnieć ![]()