ZYR4F4 :
dropski :
ZYR4F4 :
Nie rób się taki świety, nie trzeba było robić sie pazerą... A zresztą ja Cie ostrzegałem o skutkach, co się może stać jak dalej bedziesz szedł w zaparte A co do rewanżu to nie mam nic przeciwko, z chęcią znowu rozjebie ci ryj, bo nikt nie bedzie ze mnie robił głupka (a napewno nie ty) Jesteś za płytki intelektualnie
n e s t to złodziej i niech każdy o tym wie, bo może sie przejechać...
zapomniałbym jak tam sie spało na piachu szmatopo pierwsze wątpie żeby Ci cos zajebal a po drugie musisz byc mocno jebniety zeby odrazu sie rzucac z łapami na ludzi
Po pierwsze nie było Ciebie przy tym, a po drugie on miał ostatni to w ręce i nagle znikneło... cud zapewne. Długo trwały rozmowy na ten temat i on miał to w dupie. Jak by mi zgineło to bym szukał a on nic. no to kurwa coś nie halo
o co kaman?

RomeY :
Widział ktoś prócz mnie na terenie festiwalu w piątek tych łysych, bez koszulek, wydziaranych koksów? WTF? Z Sunrise wracali?

![]()

KuczyN :
RomeY :
Widział ktoś prócz mnie na terenie festiwalu w piątek tych łysych, bez koszulek, wydziaranych koksów? WTF? Z Sunrise wracali?
oni wygrali!

dropski :
n3rv :
ZYR4F4 :
Po pierwsze nie było Ciebie przy tym, a po drugie on miał ostatni to w ręce i nagle znikneło... cud zapewne. Długo trwały rozmowy na ten temat i on miał to w dupie. Jak by mi zgineło to bym szukał a on nic. no to kurwa coś nie haloGDZIE JEST KRZYŻ !!??
pewnie u nesta na chacie
aaaaaaaaaaaaa ![]()

RomeY :
Jechali na Tiesto

PETROCHEMIA HOOLIGANS !
zyrafa skoncz sie blaznic
pozdrawia zlodziej nest, zlodziej peruk
nie pamietam wszystkiego zbyt dobrze po calym dniu chlania na plazy, ale pamietam ze sam byles tak napierdolony ze nie znalazles peruki ktora lezala 2 namioty dalej, prawdopobonie przez kogos rzucona, lub ktos sobie ja zalozyl i tam zostawil
zreszta nie pamietales nawet ze juz sie kiedys poznalismy
czekam na okazje by zajebac ci kopa w morde gdy bedziesz siedzial na porwanym filmie rozmawiajac ze swoimi znajomymi
z mojej strony wszystko wyjasnione, koniec syfienia w tym temacie

kurwa, w sobote w circusie było od zajebania bydła ![]()
same pizdy się tylko wzrokiem kierowali w stronę ogarniętych ludzi by poszukać byle jakiej zaczepki.
Sam miałem chyba z 3 takie przypadki, jasny chuj, myślalem że tacy ludzie dadzą sobie spokój z przybyciem na ten festival, ale jednak bileteria nie uwzględnia selekcji, a szkoda, wiem że nikt tego nie zmieni bo sianko najważniejsze.

no to od jutra wszyscy na siłownię i krav magi ew. inne sztuki i pogonimy ich za rok ![]()
pierdolicie jak by ich tam milion był
ja to widziałem może przez całe dwa dni kilka takich przypadków, choć przeszedłem teren festiwalu paręnaście razy :F wiadomo, każda masowa impreza to niezła gratka dla miejscowych.

do usług ![]()

Dobra
Plastik - występ festivalu
Noisia - kicha
Spor - miód
Karotte - miód
Magda - tyż fajno
pierwszego dnia zaplątałem sie w swetrze i nie odwiedziłem paru pozycji jakie mialem w planie, no ale cóż
. Niech mi ktoś powie jak zagrał dusty i sub focus.

ZYR4F4 :
do usług
ile w łapie masz? xD

n e s t :
nie pamietam wszystkiego zbyt dobrze po calym dniu chlania na plazy, ale pamietam ze sam byles tak napierdolony ze nie znalazles peruki ktora lezala 2 namioty dalej, prawdopobonie przez kogos rzucona, lub ktos sobie ja zalozyl i tam zostawil
czekam na okazje by zajebac ci kopa w morde gdy bedziesz siedzial na porwanym filmie rozmawiajac ze swoimi znajomymi
z mojej strony wszystko wyjasnione, koniec syfienia w tym temacie
za to ja doskonale pamiętam
bo nie piłem wtedy dużo, ze względu na gardło. A napierdolony to był... twój ryj ![]()

Wizzy :
Niech mi ktoś powie jak zagrał dusty i sub focus.
dusty? ![]()

dusty gral wi inq

ZYR4F4 :
za to ja doskonale pamiętam bo nie piłem wtedy dużo, ze względu na gardło. A napierdolony to był... twój ryj hihi
ty cos kurwa pisales o plytkosci intelektualnej ?

kuna :
Wizzy :
dusty?
kid

Wizzy :
kuna :
Wizzy :
dusty?
kid
wiem że kid, ale nie było go przecież ![]()

ZYR4F4 :
n e s t :
z mojej strony wszystko wyjasnione, koniec syfienia w tym temacieza to ja doskonale pamiętam
bo nie piłem wtedy dużo, ze względu na gardło. A napierdolony to był... twój ryj
biliście się po buzi?

widzę, że niezależność wzięła górę i się między sobą zacznacie spierdać, ciulać, ciepać wyzwiskami.
A niby takie spoko ludki tam sÄ…... ![]()
ktoś tam pisał o bydle rozglądającym się i szukającym zaczepki. Ja myślę, że po prostu jesteś przewrażliwiny i w każdym dobrze zbudowanym typie widzisz tępaka chcącego jakiejś piździe najebać.
czyli poza występen Garniera nic nie straciłem....
za rok będzie tam pewnie wojna między sobą
pierdole ten festyn ![]()

kuna :
Wizzy :
kuna :
dusty?kid
wiem że kid, ale nie było go przecież
jak go nie bylo jak w line upie jest

L
A
U
R