Maglite :
LukiTuki :
W piątek za dużo % - sorry za ostry kat bani
taaaa, mialem niewątpliwa przyjemność wracacz Toba z imprezy
dobrze ze tez byłem zniszczony to nie za bardzo ogarnialem co do mnie rozmawiasz
dobrze że rozmowa nie była nagrywana bo strach byłoby to później odsłuchać ![]()
miałem szczęście, że Cię spotkałem, bo nie wiem czy bym trafił do Wcześniaka sam ![]()

Rado :
Znasz kogoś, kto czyści Toi toie w trakcie imprezy ?
Idealnie można było sobie pohasać z piwkiem , w piątek był sajgon na wejściu , spowodowany burzą , i tym ,że wszyscy ruszyli na festyn po 22.
Chcialem pozdrowic Mańka i Rabina , którzy przetanczyli polowe Ar z nami
pierdolicie. na polu namiotowym kibelki wyczyszczone i pachnÄ…ce w sobote rano ![]()

garnier smd i rother !
ten pociag z płocka do kutna o 15 06 wogole ruszyl..?![]()

Helmut Geier / Ascet :
garnier smd i rother !
ten pociag z płocka do kutna o 15 06 wogole ruszyl..?
ciezko. ale ruszył
ja na stojąco nawet nie moglem zmienic położenia nogi od poł cm ;/
Defqon -> po takiej rozrobie jaka byla w piatek, to ja sie cieszylem, ze toi toie byly czyste i swieze na sobotni wieczor a Ty wymagasz czyszczenia co 4 godziny
"parkiet" w postaci piachu to byl rzeczywiscie problem, ktory mnie dotknal chyba jak nikogo innego, hehe
ale coz, dalismy rade ![]()

Oni Ayhun niesamowicie!! ![]()

Emill :
Defqon -> po takiej rozrobie jaka byla w piatek, to ja sie cieszylem, ze toi toie byly czyste i swieze na sobotni wieczor a Ty wymagasz czyszczenia co 4 godziny
"parkiet" w postaci piachu to byl rzeczywiscie problem, ktory mnie dotknal chyba jak nikogo innego, hehe
ale coz, dalismy rade
piach to zaden problem, to zaleta :F na audioriver tylko na boso o/ ![]()
TETRAO :
Emill :
ale coz, dalismy rade
piach to zaden problem, to zaleta :F na audioriver tylko na boso o/
chyba, ze sie jezdzi na wozku, wtedy nawet opony terenowe nic nie daja ![]()
Emill :
TETRAO :
Emill :
ale coz, dalismy rade
chyba, ze sie jezdzi na wozku, wtedy nawet opony terenowe nic nie daja
gąsienice następnym razem założymy ![]()
TETRAO :
szczególnie jak pod piachem pełno zgniecionych puszek

Emill :
TETRAO :
Emill :
ale coz, dalismy rade
chyba, ze sie jezdzi na wozku, wtedy nawet opony terenowe nic nie daja
no fakt , sory palnolem głupstwo
![]()
Maglite :
TETRAO :
szczególnie jak pod piachem pełno zgniecionych puszek
ja mam stopy, cale, nawet małej ryski ![]()

ostatni kawałek spor'a?

Plastikman to jeden z lepszych występów, zero zamuły, mega kwasy, show w pełnym tego słowa znaczeniu, nagłośnienie powalało na kolana!
co do Magdy to typowo w swoim stylu, mistrzyni przytupu
nawet jakieś błędy można jej wybaczyć
jedynie szkoda ,że nie dała się wypchnać przez ekipe i choć podziękować zgromadzonemu tłumowi
na Rothera już zabrakło sił , słuchałem z oddali, ogólnie mnie nie zaskoczył ,bo słuchałem jakis jego set ostatnio i to co grał na Audio było bardzo podobne, dobrze ,że na bis zagrał Disco light ,bo byłbym zły gdy zabrakło tego numeru
co do Garniera mam mieszane uczucia, zupełnie nie w swoim stylu, lepiej gdyby on grał na końcu seta do rana ,a Rother grał live'a na głównej. piątkowy wieczór jakoś w całości bez szału, latałem z jednej sceny do drugiej , SMD i techno? miłe zaskoczenie
,ale i tak chyba najlepiej mi podszedł występ Jarka Czechowskiego, nie rozumiem też wszechobecnym podniecaniem się setem Karotte ,bo jak dla mnie to zawiódł moje oczekiwania na całej linii. co do organizacji no to tekst imprezy dla ludzi czekajacych do wejścia "Gdzie jest Krzyż?" mistrzostwo!
ogólnie sami pozytywni ludzie ,że nawet samo czekanie do wejścia mnie nie zraziło
kolejki do piwa małe, chwile czekania i już, szkoda ,że red bulle w niedziele rano były juz niedostepne ,bo potrzebowałem ich jak wody. pozdro dla wszystkich nowo poznanych i starych znajomych! kolejny udany AR! ![]()
btw. Gofer jak tyś sie znalazł w moim i Lukiego pokoju i kto ci dał klucz jak zostawiłem go na recepcji ![]()
Ostatnio edytowany przez Interfusion (2010-08-09 18:40:34)

wróciłem !!!!
GDZIE JEST KRZYÅ»!!! GDZIE JEST KRZYÅ» !!!!!
prze kozak biba
Wcześniak rządził i Vpiętro
jako ostatni wyszliśmy z akademika dziś a sprzątaczka do nas, że o naszym piętrze w książce w recepcji nawet pisali
wczorajszy after od rana do 4 dziÅ› rano - MISTRZOSTWO
co do biby to mam swoje plusy i minusy ale się nie wypowiadam .... grunt to przeżyć taką bibę w takim miejscu i w takim zajebistym towarzystwie
a to chyba najważniejsze ....
dzięki wszystkim za niezapomniany weekend i dozo za rok na V piętrze ![]()

ARVE :
efka :
Może biba jakos nie spelnila moich wszystkich oczekiwan, ale sezon uwazam, za godnie zakonczony:)
Do next!Już ?
Póki co letni zakonczony:), od pazdziernika na nowo jedziemy z koksem:D
no chyba, ze mi postawisz wejsciowe na EC haha:D, pojade:D pobauncowac:D
shakin' your ass:D

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
vizual mistrz!

beton :
1. Way Out West - pzdr ram0l
skakał i piszczał jak nastolatka
niezla beke mialem ![]()

key :
http://www.youtube.com/watch?v=GQ0oVbhJYrw
vizual mistrz!
no przejebane vizuale, nie mogłam oderwać oczu od tego ![]()

Kalisz Calling ![]()

The Qemists Soundsystem
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników Man with the red face na poczÄ…tek
jak spor wypierdolił stombox w sowim remixie to mi prawie zwieracze poszły ;f
Byc23k :
http://www.youtube.com/watch?v=a8FF0DBbWrY Man with the red face na poczÄ…tek
to napewno od popersa :F

Byc23k :
true.
w ogóle Spor kozak imprezy! najlepszy set ![]()