beton :
Rabin wszedł
tak krzyczał, że on tylko idzie zapalić blanta, że się nad nim zlitowała
bo na vipa też mnie już nie chciała ale blant to blant ![]()

Oxide :
VAngie :
*paTiTa* :
oj tam oj tam
Strułam sie pizzą dlatego taka grzeczna
haha
z której pizzeri ? bo ja też się strułam
z Laguny
ja z Killer Pizza
nazwa adekwatna do ała w moim brzuchu ![]()
wróciłem ! ![]()
audioriver ? nie znam typa
wcześniak ? nie znam typa ! 5 piętro FTW gramy w piłkę ?
pozdrowienia od Gałki i nesta dla RabinaJakuba - miło było poznać
makijaż się podoba ? ![]()
plastikman - nie znam typa ! fajny szoł ale wszystko było już na jutubie o szósmej !
idę jeść ! i pić chyba piwo ! słońceeeeeeeeeeeeee ueeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!
p.s. zyrafa - dopadne cie szmato i zapierdolę cegłą w mordę za to co odjebałeś - skończony frajer ! "nest złodziej peruki" no kurwa idiota !!! obym jak najszybciej mógł się odwdzięczyć ![]()

Maglite :
paznokcie Rabina ROXXXXXXX
taaaaaaaaaa hahahahahaha ![]()
![]()
![]()

Maglite :
Zabije !!! Cała trase z rekami w kieszeni jechałem ![]()

Rado :
DefQon :
piatek - scena drumowa nawet wyszla spoko
sobota - SPOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po za tym bylem tam pierwszy i ostatni raz
organizacja do dupy
tyle z mojej strony
PS wczesniak rządziOrganizacja do dupy ? Chcialbym , zeby imprezy w Polsce, byly w 1/10 tak zorganizowane
- brak jakiegos parkietu na tym piasku, np na innych festiwalach na plazy wykladają deski, zeby sie dalo bawic
na SPORze, pod nogami wykopalem dół 30cm, wkurwilem sie i reszte seta przetanczylem na ulicy
- nieczyszczone toitoie, czasami to juz wylewało z nich
- rozpierdol na wejsciu, ogolnie jeden wielki sajgon na bramce, niektórzy to nawet za free sobie wchodzili
- strasznie malo ochrony, w pewnych miejscach wystarczylo przejsc przez plot na impreze
z piwem chodzili po calej imprezie, bo po 2h juz nie patrzyli czy ktos wychodzi z piwem czy z innym napojem
- jakies problemy podobno na toicampie, ale to juz nie moja dzialka byla
- mala scena Duplo czy co tam bylo - jakas pomyłka, na spokojnym secie Silence Family jedna scena nakladala sie z drugą ;/
- zero jakis podstawianych pociagów festiwalowych, 1 wagon na 300 osob z tego polowa nie weszła? WTF
ogolnie piasek i ochrona na jeden wielki minus !
dropski zajebiste masz porownanie
PS zajebista murzynka byla w płocku, pierwszy raz widzialem tak czarną kobiete ![]()

RabinJakub :
Rado :
DefQon :
piatek - scena drumowa nawet wyszla spoko
sobota - SPOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po za tym bylem tam pierwszy i ostatni raz
organizacja do dupy
tyle z mojej strony
PS wczesniak rządziOrganizacja do dupy ? Chcialbym , zeby imprezy w Polsce, byly w 1/10 tak zorganizowane
To jest najlepiej zorganizowana biba w PL !!!
nie kłam!

Mongole na rynku ROX ![]()
sałatka spora '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
zna ktoś ten wałek z początku ?
Znasz kogoś, kto czyści Toi toie w trakcie imprezy ?
Idealnie można było sobie pohasać z piwkiem , w piątek był sajgon na wejściu , spowodowany burzą , i tym ,że wszyscy ruszyli na festyn po 22.
Chcialem pozdrowic Mańka i Rabina , którzy przetanczyli polowe Ar z nami ![]()
DefQon :
- brak jakiegos parkietu na tym piasku, np na innych festiwalach na plazy wykladają deski, zeby sie dalo bawic
na SPORze, pod nogami wykopalem dół 30cm, wkurwilem sie i reszte seta przetanczylem na ulicy
uroki biby na plazy ![]()
DefQon :
- nieczyszczone toitoie, czasami to juz wylewało z nich
zgadzam sie
DefQon :
- rozpierdol na wejsciu, ogolnie jeden wielki sajgon na bramce, niektórzy to nawet za free sobie wchodzili
tu tez sie zgadzam
DefQon :
- strasznie malo ochrony, w pewnych miejscach wystarczylo przejsc przez plot na impreze
z piwem chodzili po calej imprezie, bo po 2h juz nie patrzyli czy ktos wychodzi z piwem czy z innym napojem
nie rozumiem o co CI chodzi?
DefQon :
- mala scena Duplo czy co tam bylo - jakas pomyłka, na spokojnym secie Silence Family jedna scena nakladala sie z drugą ;/
dziwi mnie że Cie to dziwi, standard na festiwalach z kilkoma scenami
DefQon :
- zero jakis podstawianych pociagów festiwalowych, 1 wagon na 300 osob z tego polowa nie weszła? WTF
to niby wina organizatora? nie przesadzaj ![]()
DefQon :
dropski zajebiste masz porownanie
żartowałem, nie spinaj sie ![]()
Rado :
ja znam, nie wiem jak w PL ale na heinekenie na węgrzech można było kurwa spać w kiblach, tak czysto było, czyscili je co kilka godzin... zgadzam sie jak najbardziej z defqonem
No to teraz moja kolej. Impreza rewelacyjna!!! Zdecydowanie najlepsza impreza w PL pod względem muzycznym. W piątek najlepiej wypadł moim zdaniem Karotte. Smith dawał rade, ale wielkiego szału nie było, Ayhun zagrał naprawde bardzo ciekawy liveact, mega wkręcające motywy, Ellen Alien... no cóż, chyba się troche tej pani wałki rozjeżdżały
(zresztą bardzo dobre). Sobota. Platikman całkiem fajnie, ale motywy znane już z time warp, ale ogólnie spoko, Magda - technicznie nie koniecznie, ale za to wałki to poprostu poezja! Anthony Rother rewelacja, zresztą innym chyba też się podobało, bo nie chcieli go wypuścić, The Modern Deep Left Quartet też nawet spoko, ale wielkich fajerwerków nie było. Ogólnie impreza petarda!
Ps. Dzięki wszystkim za zajebisty after na 5 we Wcześniaku;)

Pe :
ŁokiToki foty
poszły
Jak ktoś jeszcze chce niech pisze na PW
Kolejny rok AR i kolejny długi weekend pełen niespodzianek ![]()
Wcześniak przechuj, lepiej niż na polu 100 razy ![]()
W piątek za dużo % - sorry za ostry kat bani ![]()
W sobotę dużo lepiej – przynajmniej udało mi się posłuchać kilku grajków których chciałem.
Szkoda tylko, że były takie problemy ze znalezieniem się na wzajem na plaży ![]()
Płock oprócz AR będzie mi się kojarzyć do końca życia z pizzą – rano pizza, w dzień pizza, wieczorem pizza ![]()
Fajnie było znów spotkać tyle znajomych. Szkoda, że teraz cały rok czekania.
Rynek znów dał radę, w niedzielę grali do 18 czy nawet 19.
Za rok biorę najtańszy telefon jaki uda mi się kupić.

BaBeLo :
novacco :
occult :
kto?Z tego co pamiętam to Ellen
tak Ellen
to samo utkwilo mi w pamieci tylko wlasnie nie pamietalem ID tego walka
tylko "what a great life..."
cudowna nuta!
pozdro!
Pozdro Ziomuś ![]()

ja się zgadzam, że organizacja nie zachwyciła.
kolejki i ścisk przy wejściu, no sorry ale myślałam, że za chwilę zemdleję
poza tym jak się robi festiwal na tyle osób, to powinno być 3x12 bramek, poza tym o 2 w sobotę było tylko piwo (ciepłe) i cola (ciepła) - brak wody, ale uj z tym bo muzycznie jestem spełniona i za rok obowiązkowo jestem ![]()

4 rano w niedziele: "kurwa, jak to nie ma wody!?" nie bylo juz wody w sprzedazy...piwa w puszcze chyba tez.

Oxide :
i 5ZŁ
o/ :*
mocne w chuj to bylo
~
ogolnie impreza mega ![]()
kupa smiechu itp itd
organizacja na wielki plus , niemam sie do czego przyczepic ![]()

beton :
Maglite :
taaaaaaaaaa hahahahahaha
![]()
LukiTuki :
W piątek za dużo % - sorry za ostry kat bani
taaaa, mialem niewątpliwa przyjemność wracacz Toba z imprezy
dobrze ze tez byłem zniszczony to nie za bardzo ogarnialem co do mnie rozmawiasz ![]()

Colmi :
4 rano w niedziele: "kurwa, jak to nie ma wody!?" nie bylo juz wody w sprzedazy...piwa w puszcze chyba tez.
za duzo dolewali do piwa ![]()
![]()
![]()

DefQon :
nie rozumiem o co CI chodzi?
---chodzi o to ze za malo ochrony, ktora po czasie olewala swoją robote.
DefQon :
dziwi mnie że Cie to dziwi, standard na festiwalach z kilkoma scenami
---byla po prostu za blisko
DefQon :
to niby wina organizatora? nie przesadzaj ![]()
---jak na takie zadupie to mogli sie postarac o cos przynajmniej do kutna
Rado :
na innym festivalu, toitoie czyscili co 4h, nawet w nocy