mathew :
saymon :
Odkąd radio Bis przeszło totalną destrukcję to już nie ta sama jakość co kiedyś.
Mikroelement :
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
pozdrawiam schody z PłockW tym miejscu chcieli mi dać mandat za siusianie.. okrutni, złowieszczy, bezduszni strażnicy
a ja kiedys w tym miejscu znalazlełm 200 stówki
ejj ja tam kiedys zgubilem jakis grosz..
wiec jade juz do ciebie

HEY. Jedzie ktoś trasą przez Kielce???? do Płocka jutro... Chętnie się przyłączę na ten transport.. Upadła konstrukcja planu z przejazdem po tym jak pracodawca powiedział do jednego znajomego z busem.. " jak nie przyjdziesz do roboty jutro i w sobotę to szukaj następnej"...KURWAAAA!

tak to juz jest w alfonsami

pawel0215 :
HEY. Jedzie ktoś trasą przez Kielce???? do Płocka jutro... Chętnie się przyłączę na ten transport.. Upadła konstrukcja planu z przejazdem po tym jak pracodawca powiedział do jednego znajomego z busem.. " jak nie przyjdziesz do roboty jutro i w sobotę to szukaj następnej"...KURWAAAA!
są rzeczy ważne i ważniejsze
Ja od miecha nie mam roboty bo się zwolniłem, dziś byłem na rozmowie i w piątek i sobote mam mieć szkolenie ale nie po to się czeka cały rok na coś żeby z tego rezygnować w ostatniej chwili. Jak nie ta robota to następna ![]()
P.S. no chyba, że znajomy zarabia 5 tysi i ma zajebistą robotę - w takim układzie to i ja bym się zastanowił ![]()

LukiTuki :
pawel0215 :
Ja od miecha nie mam roboty bo się zwolniłem, dziś byłem na rozmowie i w piątek i sobote mam mieć szkolenie ale nie po to się czeka cały rok na coś żeby z tego rezygnować w ostatniej chwili. Jak nie ta robota to następna
P.S. no chyba, że znajomy zarabia 5 tysi i ma zajebistą robotę - w takim układzie to i ja bym się zastanowił
heh.. można tak powiedzieć. Był przekonany że będzie ok. No ale cóź..jak ktoś strzela z dupy ogniem to tak już bywa. DAMY RADE! ![]()

pawel0215 :
LukiTuki :
pawel0215 :
Ja od miecha nie mam roboty bo się zwolniłem, dziś byłem na rozmowie i w piątek i sobote mam mieć szkolenie ale nie po to się czeka cały rok na coś żeby z tego rezygnować w ostatniej chwili. Jak nie ta robota to następna
P.S. no chyba, że znajomy zarabia 5 tysi i ma zajebistą robotę - w takim układzie to i ja bym się zastanowiłheh.. można tak powiedzieć. Był przekonany że będzie ok. No ale cóź..jak ktoś strzela z dupy ogniem to tak już bywa. DAMY RADE!
i tego Ci życzę
Zawsze możesz dojechać pociągiem do Warszawy a później z zachodniego jakiś bus ( bo pociągów do Płocka raczej nie uświadczysz
)

LukiTuki :
pawel0215 :
LukiTuki :
są rzeczy ważne i ważniejszeJa od miecha nie mam roboty bo się zwolniłem, dziś byłem na rozmowie i w piątek i sobote mam mieć szkolenie ale nie po to się czeka cały rok na coś żeby z tego rezygnować w ostatniej chwili. Jak nie ta robota to następna
P.S. no chyba, że znajomy zarabia 5 tysi i ma zajebistą robotę - w takim układzie to i ja bym się zastanowiłheh.. można tak powiedzieć. Był przekonany że będzie ok. No ale cóź..jak ktoś strzela z dupy ogniem to tak już bywa. DAMY RADE!
i tego Ci życzę
Zawsze możesz dojechać pociągiem do Warszawy a później z zachodniego jakiś bus ( bo pociągów do Płocka raczej nie uświadczysz
)
Dlatego też pisze info.. Połączenie beznadziejne. Zawsze lepiej..ale coś wymyślę. Widziałem organizowany transport z Zachodniego..ale czuje że bedzie zajęte.. Gdzie dostane jakiś rozkład zwykłych autokarów/busów?? bo widzę że kolega z Wawy. ![]()

oj będzie złoooo ![]()

gutek81 :
pawel0215 nie klnij!!!
ups... wypsnęło mi się.. Ale jak słyszę pajaca to sie nie da. Szybko skończył karierie ![]()
pawel0215 :
gutek81 :
pawel0215 nie klnij!!!
ups... wypsnęło mi się.. Ale jak słyszę pajaca to sie nie da. Szybko skończył karierie
akurat z tym racji nie masz. jest tu obecny dluzej niz Ty czy ja...
pozdrowienia dla towarzysza!! ![]()

pawel0215 :
gutek81 :
pawel0215 nie klnij!!!
ups... wypsnęło mi się.. Ale jak słyszę pajaca to sie nie da. Szybko skończył karierie
luzuj, to tylko stary przyjaciel forum, a przy tym dobry znajom admina ![]()

k_mill :
pawel0215 :
gutek81 :
pawel0215 nie klnij!!!
luzuj, to tylko stary przyjaciel forum, a przy tym dobry znajom admina
taaaak nie da sie ukryc ![]()

k_mill :
pawel0215 :
gutek81 :
pawel0215 nie klnij!!!
luzuj, to tylko stary przyjaciel forum, a przy tym dobry znajom admina
lekki wypływ nerwa.. ![]()
pawel0215 :
lekki wypływ nerwa..
to częściej w jajko dawaj bo nam tu zmarszczek dostaniesz, wrzodów żołądka i marskości wątroby.
chyba masz za duże ciśnienie od tej audiorzeki ![]()

gutek81 :
pawel0215 :
lekki wypływ nerwa..
to częściej w jajko dawaj bo nam tu zmarszczek dostaniesz, wrzodów żołądka i marskości wątroby.
chyba masz za duże ciśnienie od tej audiorzeki
W jajko już sie nie bawie
... ej ej...nie czepiać się. Zarzucić inny temat i tyle..szkoda wątku.![]()

ZCDona :
k_mill :
pawel0215 :
ups... wypsnęło mi się.. Ale jak słyszę pajaca to sie nie da. Szybko skończył karierieluzuj, to tylko stary przyjaciel forum, a przy tym dobry znajom admina
taaaak nie da sie ukryc
taaa bardzo dobry, są jak bracia ![]()

pawel0215 :
LukiTuki :
pawel0215 :
heh.. można tak powiedzieć. Był przekonany że będzie ok. No ale cóź..jak ktoś strzela z dupy ogniem to tak już bywa. DAMY RADE!i tego Ci życzę
)
Dlatego też pisze info.. Połączenie beznadziejne. Zawsze lepiej..ale coś wymyślę. Widziałem organizowany transport z Zachodniego..ale czuje że bedzie zajęte.. Gdzie dostane jakiś rozkład zwykłych autokarów/busów?? bo widzę że kolega z Wawy.
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
'
'
to chyba wszystkie firmy busiarskie.

LukiTuki :
pawel0215 :
LukiTuki :
i tego Ci życzęZawsze możesz dojechać pociągiem do Warszawy a później z zachodniego jakiś bus ( bo pociągów do Płocka raczej nie uświadczysz
)
Dlatego też pisze info.. Połączenie beznadziejne. Zawsze lepiej..ale coś wymyślę. Widziałem organizowany transport z Zachodniego..ale czuje że bedzie zajęte.. Gdzie dostane jakiś rozkład zwykłych autokarów/busów?? bo widzę że kolega z Wawy.
'
'
'
to chyba wszystkie firmy busiarskie.
Dzieki Ci dobry człowieku
..przyda się bardzo.
Pozdrawiam

szacunek ludzi ulicy !!!

i jaka ma byc pogoda?
potrzebny namiar na przechowalnie bagażu...?!

Shari Vari :
i jaka ma byc pogoda?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw _PROGNOZOWO

dobra Panowie i Panie, spakowana i spać. Mój pierwszy raz na audio ![]()
Do zobaczenia jutro w aLdobusie, a z resztą na kwaterze i na bibie !

nono będzie się działo! ![]()