Jedzie ktoÅ› z Wawy po 18:00 w piÄ…tek
?
Maglite :
koło kutna traba powietrzna pozrywała dachy- ma tam ktos przesiadke ?
Cześć :F
ps.' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników kurwa znowu sie pogarsza ;/
każdy ma swoją pogode
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
a prawda pewnie jest gdzies po srodku, pewnie troche pokropi i poswieci słonce ![]()
koleżka ma 2 karnety do sprzedania po 110 złociszy (przy 2 sztukach pusci po stówce), bedzie na miejscu już od czwartku więc jak cos to mozna odebrac w Płocku, tel.697 550 320

LASZLO :
ja wypierdalam
do piatku!! o//////////////////
wypierdalaj
do zoba!

o kolejny nakręcający artykuł (tym razem z rzepy):
Odrabianie zaległości
Marcin Flint
Płockie Audioriver najlepszym europejskim festiwalem? Tak przynajmniej twierdzi prestiżowy elektroniczny portal Resident Advisor. A 750 tysięcy czytelników miesięcznie pokazuje, że z takim zdaniem należy się liczyć
Z opiniÄ… fachowców nie ma co dyskutować – tak wiÄ™c czym prÄ™dzej rezerwujcie paÅ„stwo sobie wolny czas miÄ™dzy 6 a 8 sierpnia, by wyjechać na Audioriver.
Co wiÄ™cej, tegoroczna edycja festiwalu ma zostawić poprzednie w cieniu. I jeÅ›li nawet podejdziemy nieufnie do tego typu przechwaÅ‚ek, trudno zaprzeczyć, że impreza ta odegraÅ‚a ważnÄ… rolÄ™ w wyprowadzeniu gustu polskiego sÅ‚uchacza z „gitarowego getta”.
Polacy na wÅ‚asne oczy mogli siÄ™ przekonać, jak brzmi twórczość jednego z ojców drum’n’bassu Roniego Size’a, co prezentuje nestor electroclashu DJ Hell, i czy zamieszanie wokół dubstepowych dokonaÅ„ Rusko i Caspy nie jest aby na wyrost. Jednym zdaniem – bÅ‚yskawicznie nadrobiliÅ›my zalegÅ‚oÅ›ci.
Tym razem konstelacja festiwalowych gwiazd rzeczywiÅ›cie Å›wieci jeszcze jaÅ›niej niż w poprzednich latach. PoruszajÄ…cy siÄ™ na granicy electro i techno Brytyjczycy z Simian Mobile Disco grajÄ… na tyle frapujÄ…co, że zdobyli serca podejrzliwych francuskich sÅ‚uchaczy. MaÅ‚o tego, zdoÅ‚ali zachwycić nawet jednego z potentatów amerykaÅ„skiej branży muzycznej multimilionera Diddy’ego.
Wyspiarskie Hadouken! może kpić sobie z przemawiających ex cathedra scenicznych autorytetów, jak również londyńskich snobów usiłujących podczepić się pod alternatywną młodzież, ale tak naprawdę sami stają się tym, z czym kiedyś walczyli.
WyznaczajÄ… trendy, co wiÄ™cej – zapracowali sobie na odrÄ™bnÄ… muzycznÄ… szufladkÄ™. Ich twórczość, klasyfikowana kiedyÅ› jako nowy rave, obecnie okreÅ›lana jest mianem grindie, czyli mieszankÄ… grime’owej wÅ›ciekÅ‚oÅ›ci z manierÄ… indie. Krytycy majÄ… ambiwalentne odczucia, ale za to mieszanka ta ponoć doskonale siÄ™ sprawdza na scenie.
BÄ™dzie także w PÅ‚ocku okazja do tego, by odetchnąć i zebrać siÅ‚y przed wystÄ™pami artystów-instytucji: Richiego Hawtina oraz Laurenta Garniera. Temu sÅ‚użyć może wystÄ™p Four Tet – projektu bÄ™dÄ…cego przykÅ‚adem przystÄ™pnego eksperymentu, peÅ‚nej wyczucia próby pchniÄ™cia popu w objÄ™cia abstrakcji.
W eklektycznym show znajdą coś dla siebie nawet fani jazzu czy folku. Audioriver rzeczywiście nie ma granic.

milkan :
Patrzcie jak ludzie zapierdalaja:
'
az sie kurzy
kurde balans. woda na wysokosci maina.

otm :
Rusko i Caspy
przeciez Rusko rok temu nie doleciał... ![]()

KuczyN :
otm :
Rusko i Caspy
przeciez Rusko rok temu nie doleciał...
artykuł napisała "rzepa", jest dosyć profesjonalny - no ale to lekkie niedociągnięcie, raczej nie złośliwe

kto w ogóle jedzie z OpOlA ?? Jak,kiedy,i o której...?? ![]()
Chmura i Daga meldują swoją obecność na Polu Śpiworowym dn. o6.o8.2o1o ok. godz. 2o..
Jakby co dzwońcie
BUEHEHEHEH ![]()
Aha cytrynówka do ogarnięcia będzie ![]()
Chmura :
Chmura i Daga meldują swoją obecność na Polu Śpiworowym dn. o6.o8.2o1o ok. godz. 2o..
to juz raczej mozesz zapomniec o wolnych miejscach na namiot ![]()

mnmlny :
milkan :
'
az sie kurzykurde balans. woda na wysokosci maina.
na moje oko dużo gorzej niż dziś w dzień. Ktoś się orientuje czy teraz tam fala przechodzi i gorzej być nie będzie ? (jeśli nie będzie padać)

czeski :
Susanna :
ja biorÄ™ kalosze z Creamfields '08
i ekipe z Solo
do wcześniaka
błagam, nie..
![]()

LukiTuki :
mnmlny :
milkan :
'
az sie kurzykurde balans. woda na wysokosci maina.
na moje oko dużo gorzej niż dziś w dzień. Ktoś się orientuje czy teraz tam fala przechodzi i gorzej być nie będzie ? (jeśli nie będzie padać)
wg Nermala wysoka woda nie ma wplywu na organizacje audiorivera. zwraca tez uwage na to, że rok temu w czasie trwania festiwalu także przechodziła fala powodziowa przez wisłę (nawet nie wiedziałem
).

mathew :
w tamtym roku ktos zrobil super zdjecie ze skarpy
jak ktos bedzie mial okazje niech ktos zrobi i wrzuci na forum
Mam takie zdjęcia jak coś...

wyjazd jutro z Katowic TLK ok 23, uderza ktoÅ› na mase ? ![]()

ja dotre dopiero w sobote ![]()

TETRAO :
ja dotre dopiero w sobote
fatalnie, dawno nie widzialem Twojej czerwonej facjaty ![]()

karnet 80pln promocja, nówka mało dotykany odbiór Płock