'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
zagladam tu tylko przy okazji większych bibek
NO SŁIT W HUJ!!!!

WojTech :
koziousta :
http://img685.imageshack.us/img685/4356/n1000009776242485570.jpg
zagladam tu tylko przy okazji większych bibek
hahahahahahah jest mocccccccc
teraz już wiem skąd ten nick ![]()

ja to jestem... szybciej zacytowalem niz on napisal tego posta ![]()

Kupię karnet, na terenie aglomeracji katowickiej lub zagłębia. ![]()

Chuck Norris sie chowa

No huj mial byc o 23 przecie

LASZLO :
Kuerwa 23:57 sztart z Czebini
a z hszanowa do czebini z trampka bedziecie zadupcac ![]()

LASZLO :
Kuerwa 23:57 sztart z Czebini
mialbyc cos o 22.04!
czemu tak pozno?? a zreszta dluzej sie wyspie ![]()

SPRZEDAM 2 KARNETY MOŻLIWOŚĆ KUPIENIA JEDNEGO. CENA 80ZŁ/SZT. ODBÓR OSOBISTY W PŁOCKU (TAK BĘDZIE CHYBA NAJLEPIEJ) ALE TRZEBA WPŁACIĆ KASE PRZED ŻEBYM MIAŁ PEWNOŚĆ ŻE NIKT NIE ZMIENI ZDANIA ![]()

n e s t :
że sprzeda 2 karnety, z możliwością kupienia jednej sztuki, a nie 2, ale na pewno się mylę
dziś jest dzień mylenia się
nie mylisz się ![]()
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw dla mnie to juz main jest podlana ![]()

Davido :
http://www.ump.pl/kamera/2/ dla mnie to juz main jest podlana
n e s t :
nie, jest bez zmian od kiedy main stoi, gapiłem się chwilę jak rozstawiali
p.s. woda wypierdalaj :F
Trzecia już w tym roku fala na Wiśle dotarła do granic powiatu płockiego we wtorek wieczorem. Zgodnie z przewidywaniami stany alarmowe zostały gdzieniegdzie przekroczone, ale bardzo nieznacznie.
Zagrożenia nie ma - to informacja, na którą z zapartym tchem czekali wszyscy majowi i czerwcowi powodzianie. I najważniejsze - Wisła nie przelała się przez najbardziej zagrożone miejsce, czyli wyrwę w wale w Świniarach (zresztą, zabezpieczoną już tonami piachu i tzw. stalowymi ściankami szczelnymi). Bezpieczny był także Dobrzyków, w którym wyrwa w celowo przerwanym pod koniec maja wale jest już w całości odgrodzona ściankami od rzeki.
W Wyszogrodzie we wtorek o godz. 23 na wodowskazach było 577 cm (27 powyżej stanu alarmowego). Poziom taki utrzymywał się do godz. 5 rano w środę. Później zaczął systematycznie opadać.
Do Kępy Polskiej, miejscowości, którą w takich sytuacjach obserwują nie tylko okoliczni mieszkańcy, ale także płocczanie (jeśli w Kępie podnosi się woda, tzn. że za kilka godzin to samo będzie w Płocku), fala dotarła o godz. 2 w nocy. Poziom wody był nieco niższy niż przewidywano i doszedł do 518 cm (stan alarmowy dla Kępy to 450 cm). Obniżył się dopiero przed południem (o 2 cm).
- Tendencja spadkowa będzie się utrzymywać - podkreślał Jan Ryś, dyrektor wydziału administracji i zarządzania kryzysowego w starostwie powiatowym w Płocku. Podawał, że w czwartek w Wyszogrodzie ma być już 525, a w Kępie 480 cm. Natomiast w sobotę poziom Wisły w tych miejscach wyniesie odpowiednio 440 i 385 cm.
Do Płocka, zgodnie z oczekiwaniami, fala kulminacyjna przyszła w środę rano. Stan alarmowy został przekroczony jedynie w Borowiczkach (o 12 cm o godz. 6 rano). W ciągu następnych godzin minimalnie się podniósł, ale potem obserwowano już tendencję spadkową. Wezbrana Wisła nie jest jednak zagrożeniem dla miasta.
Źródło: Gazeta Wyborcza Płock

hey people!! all my friends have fucked me up just today saying its too far from czech republic, so PLEASE anybody going from some city close to czech borders to Audioriver this year and still have one place left in the car, if so, send me a PM please!!! I was hitchiking last year to Plock and it is really hard job and the trains are damn expensive for one person... of course I will share money for the gas with you... thanks....
jakby ktoś chciał przygarnąć ![]()
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

ok, dzisiaj sie okazało,że mam wolny karnet(70 zł) i jedno miejsce we wczesniaku ( wiadomo- pierwsza doba 30zł , druga 25 zł). Najlepiej jakby ktos wziął cały pakiet ale osobno tez damy rade.
1 miejsce w aucie tez wolne- trasa Międzyrzecz- Poznan- Wrzesnia-Konin-Płock
Jakby co to pw.
edit : nocleg i karnet - juz nieaktualne
Ostatnio edytowany przez icey5 (2010-08-04 19:20:02)

aLd :
n e s t :
chyba że bagno po tej wodzie się tam zrobi
to będzie łódstok.
widzieliście kiedyś błoto na plaży? z takiego piasku to można babki robić co najwyżej