dropski :
Misiu :
czego cieć wiecej ...
maszyny do dymu
ekipa moździerzowa ![]()
skusnierczyk :
czym z Wrocławia najlepiej dostac sie do Plocka?
Ewentualnie jedzie ktoś samochodem ( tylko kierowca który nie jezdzi mega za szybko <doswiadczenia losowe> )
Jakby ktos jechal pisac na PW
Jak chcesz to dawaj do autokaru. Na pierwszej stronie masz całe info i numer telefonu do mnie jakbyś chciał zabukować sobie miejscówkę. W sumie jedzie jakieś 85 osób. Z gszu 1adam7 + 6 osób od niego, mikroelement, beezon, nest ze swoimi hefalumpami, northon, optik, chałup. Itd, itd ![]()
Ogólnie to rok temu było wesoło, a jechał jeden autokar. Tym razem dwa więc pewnie też będzie nieźle ![]()

n e s t :
skusnierczyk :
ile osob z gsz jedzie tym busem?
Dobra opcjaja, gałka, gofer, a dalej nie wiem, mikroelement ? dużo osób z cwp jedzie
tylko ze wy jedziecie tym pierwszym i juz miejsc tam nie ma.![]()

Bydgoszcz jak zwykłe aktywna
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
skusnierczyk :
n e s t :
skusnierczyk :
ile osob z gsz jedzie tym busem?
Dobra opcjaja, gałka, gofer, a dalej nie wiem, mikroelement ? dużo osób z cwp jedzie
tylko ze wy jedziecie tym pierwszym i juz miejsc tam nie ma.
właśnie tak myślałem o tym żeby jakieś małe roszady porobić - aLd - może da się jakieś osoby które jadą same poprzerzucać do drugiego aLdobusa ?

cichy86 :
Bydgoszcz jak zwykłe aktywna
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
świetna inicjatywa ![]()
Ej Panowie i Panie! Ta lista jest poglądowa! Konkretna lista będzie zrobiona, poza tym w autokarach będzie trochę miejsc wolnych więc w jednym pojedzie 50 osób, a w drugim np. 30 tylko.
Ogólnie to jak w pksie. Jak wsiądziesz i gdzie zaklepiesz miejsce tak jedziesz ![]()

aLd :
Ej Panowie i Panie! Ta lista jest poglądowa! Konkretna lista będzie zrobiona, poza tym w autokarach będzie trochę miejsc wolnych więc w jednym pojedzie 50 osób, a w drugim np. 30 tylko.
Ogólnie to jak w pksie. Jak wsiądziesz i gdzie zaklepiesz miejsce tak jedziesz
No to super , to ja sobie ustawiam przypomnienie ze mam wieczorem wplacic bo mi sie nie chce teraz ![]()
skad wyjazd w Wroclawiu?
skusnierczyk :
skad wyjazd w Wroclawiu?
rok temu byÅ‚ stÄ…d - mini pÄ™tla minibusów na dawida (po lewej jest dworzec PKS) ->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników myÅ›lÄ™ że w tym roku tak samo

aLd :
Tak samo będzie. Jeszcze to potwierdzę, ale wstępnie ustawka tam ok. 8:30.
Skusnierczyk, dodajÄ™ CiÄ™ do listy w takim razie.
Tak wplacone
Ok Dzieki chlopaki za info , problem z dojazdem zalatwiony

kupie tanio 3 bilety !!!!

Raks :
:F

askin_btc :
Raks :
:*

"Witam,
Serdecznie gratulujÄ™ wygranej karnetu na Audioriver Festival."
:F ![]()
email od miastomuzyki.pl :
Witam,
Serdecznie gratulujÄ™ wygranej karnetu na Audioriver Festival na
stronach serwisu' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników. ProszÄ™ o podanie adresu
korespondencyjnego, na który mamy wysłać nagrodę.
Pozdrawiam
Mateusz

kupie karnecik
oczywiscie jak co roku musze zamulic z zakupem hehe moze ktos nie moze jechac i odsprzeda. Jak by co to priv albo gg 3532685

Takkyu__ :
Witam,
stronach serwisu' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników. ProszÄ™ o podanie adresu
Pozdrawiam
Mateusz:F
takju
Junior Member
Najlepszy festiwal w Polsce!!! Jadę juz po raz trzeci i nie mogę się doczekać, atmosfera wśród wszystkich ludzi niepowtarzalna polecam wszystkim, nawet ludziom, którzy nie przepadają za tego rodzaju muzyką
Płock - to miasto ma klimat ![]()
![]()

Colmi :
Takkyu__ :
Witam,
Pozdrawiam
Mateusz:F
takju
Junior Member
Najlepszy festiwal w Polsce!!! Jadę juz po raz trzeci i nie mogę się doczekać, atmosfera wśród wszystkich ludzi niepowtarzalna polecam wszystkim, nawet ludziom, którzy nie przepadają za tego rodzaju muzykąPłock - to miasto ma klimat
sorki musiałem łahahahah
ps. oj ma klimat ma ... Klaudia wie najlepiej ![]()

n e s t :
to luz :G ja wsiadam tam gdzie lepsze techna bedo :G
i więcej wódy !! ![]()

2 bilety na sprzedaż od goÅ›cia ->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników