a czemu?

bo som najlepsze :F

TomkinS :
a czemu?
kup maya 44 i podłącz decki do traktora

mam juz serato i inne decki, mam kase na techy i dlatego sie tez zastanawiam ktore najlepsze ![]()

a z tamtymi deckami co robisz?

dropski :
a temu ze sa dobre i nie maja skurwiałej zapadki w okolicy której pitch jest mało dokładny
ja myslalem ze wszystkei 1210 juz nie maja tej zapadki ![]()
@ADHD - zatrzymuje

znam lepszy model od tych techniolów
zaraz dam linka

pierdole przyczaje sie juz na te mk5, poprostu wiecej na markecie jest mk2 dlatego bylem ciekaw czemu mk5 jest lepsze, dzieki za rade ![]()

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
ten niema zapadki , jest polskiej firmy i niezawodny, cena też przystępna i nie musisz sie bawić w grzebaniu w gramofonie, na gwarancji, pplomby są , instrukcja jest w trzech językach nawet ma USB dzięki czemu sobie winyle pozgrywać można

ADHD 1986 SC :
http://allegro.pl/item1163175603_gramofon_adapter_unitra_polska.html
ten niema zapadki , jest polskiej firmy i niezawodny, cena też przystępna i nie musisz sie bawić w grzebaniu w gramofonie, na gwarancji, pplomby są , instrukcja jest w trzech językach nawet ma USB dzięki czemu sobie winyle pozgrywać można
zmień dilera

TomkinS :
pierdole przyczaje sie juz na te mk5, poprostu wiecej na markecie jest mk2 dlatego bylem ciekaw czemu mk5 jest lepsze, dzieki za rade
Frima Technics od 2002 roku wydała kazdy sprzet uzytku domowego na podzespołach Panasonic. Z biegiem czasu sprzęt dla dj również był, jest? wyposażony w podzespoły firmy p. A zapadka to nie problem po usunięciu jej. Fajnie sie gra na mk5, są dokłądne, stabilne, czuć, że nowe. Ale czy równie wytrzymałe?

zrobiłem ! dziękuje dobranoc ! spierdalać ! chujowe ! komentarze !
jaca3 aka score :
TomkinS :
pierdole przyczaje sie juz na te mk5, poprostu wiecej na markecie jest mk2 dlatego bylem ciekaw czemu mk5 jest lepsze, dzieki za rade
Frima Technics od 2002 roku wydała kazdy sprzet uzytku domowego na podzespołach Panasonic. Z biegiem czasu sprzęt dla dj również był, jest? wyposażony w podzespoły firmy p. A zapadka to nie problem po usunięciu jej. Fajnie sie gra na mk5, są dokłądne, stabilne, czuć, że nowe. Ale czy równie wytrzymałe?
przeciez Technics to Panasonic
dropski :
jaca3 aka score :
TomkinS :
przeciez Technics to Panasonic
nawet chyb z serwisem jest podobnie , jak siÄ™ nie mylÄ™
btw. 1200/1210 MK2 \o

mam pytanie mam audio 2 i chce nagrac set tylko jak zeby mieć odsłuch???
jak daje w traktorze interial to przeciez musze mieć odsłucha a mam go n a mikserze a jak dam ekstrenial to musze wybrac channel , / da sie ustawić zeby mieć w traktorze np odsłuch przez wyjście w lapku na słuchawki?? mam mikser podłączony do wierzy i teraz zeby cos nagrać musial bym mikser podłączyc do czegos co nagrywa a w wierzy nagram najwyzej kasete magnetofonową hehehe
ma ktoś jakiś pomysł >?>?
chodzi o to ze gram i niemoge nagrać seta bo tylko na interial nagram z dwóch kanałów a na ekstrenial wybierać musze kanał ktory ma byc nagrywany
h.e.l.p. !!
Ostatnio edytowany przez ADHD 1986 SC (2010-07-28 22:17:54)

jak masz midi to możesz nagrać bez miksera-> podpinasz A-2dj w konfiguracji master + monitor
masz wyjście REC z miksera?

z traktora gram i w nim chcialem nagrać set

hd 205, gaśnie słuchawka prawa kiedy podgłośnie. Niektórzy mieli juz ten problem. Wysyłali na gwarancje której już nie mam. Jakieś pomysły? szkoda ich.

Ułtła :
ADHD 1986 SC :
wszystko masz w instrukcji obslugi . Znajdziesz ja gdzies w folderach Traktora.
lub skorzystaj z audacity ![]()
Antonio :
Ułtła :
ADHD 1986 SC :
wszystko masz w instrukcji obslugi . Znajdziesz ja gdzies w folderach Traktora.
lub skorzystaj z audacity
bez sensu, po co ma uzywac innych programow skoro spokojnie zalatwi to w traktorze
, poprostu pod line-in na karcie musi podpiac to co wychodzi z REC z miksera i w ustawieniach traktora, w Input Routing ustawic sobie ten kanal karty do którego podpial kabelek ![]()

dropski :
Antonio :
Ułtła :
wszystko masz w instrukcji obslugi . Znajdziesz ja gdzies w folderach Traktora.lub skorzystaj z audacity
bez sensu, po co ma uzywac innych programow skoro spokojnie zalatwi to w traktorze
, poprostu pod line-in na karcie musi podpiac to co wychodzi z REC z miksera i w ustawieniach traktora, w Input Routing ustawic sobie ten kanal karty do którego podpial kabelek
bla bla bla
a może zna sie na audacity i Twoje bełkotanie nie pomoże a skorzyta z szybkiego rec w tym programie ![]()