gutek81 :
Jade w piątek po pracy do płocka i w sobotnie przedpołudnie cisnę stamtąd do ogrodzieńca.
Czy ktoś również przewiduje taki trip?
Chyba nikt prócz ciebie nie popełni błędu z zeszłego roku ![]()
Ułtła :
gutek81 :
Jade w piątek po pracy do płocka i w sobotnie przedpołudnie cisnę stamtąd do ogrodzieńca.
Czy ktoś również przewiduje taki trip?Chyba nikt prócz ciebie nie popełni błędu z zeszłego roku
![]()
n e s t :
the_mystery :
kancik :
słaby ten line up w tym roku
ale za to herbatka dobra
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówhehehhehe
![]()

dropski :
Ułtła :
gutek81 :
Czy ktoś również przewiduje taki trip?Chyba nikt prócz ciebie nie popełni błędu z zeszłego roku
![]()

sprawdzał ktoś prognozę pogody na AR?

to sprawdź ale ino już!![]()

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
oby sie sprawdziła ![]()

oby było cieplej
14 stopni w nocy ![]()

też lookałem
nie jest źle
ważne, że nie pada ![]()

dropski :
jak dla mnie to 14 - 16 stopni to temperatura ok, wole takie tamperatury niz mam umierac z gorÄ…ca, w dzien max 25 i bedzie git
ja tam wole umierac z goraca, jak jest taka możliwość ![]()
*paTiTa* :
dropski :
jak dla mnie to 14 - 16 stopni to temperatura ok, wole takie tamperatury niz mam umierac z gorÄ…ca, w dzien max 25 i bedzie git
ja tam wole umierac z goraca, jak jest taka możliwość
Nie kazdy ma mozliwosc rozebrac sie tylko do stringow.....no moze poza gutkiem ![]()

winetu :
*paTiTa* :
dropski :
Nie kazdy ma mozliwosc rozebrac sie tylko stringow.....no moze poza gutkiem
widze że żal dupsko scicka
moge ci kupić stringi jak tak ci z tym źle ze nie ''każdy morze'' ![]()
*paTiTa* :
winetu :
*paTiTa* :
Nie kazdy ma mozliwosc rozebrac sie tylko stringow.....no moze poza gutkiem
widze że żal dupsko scicka
moge ci kupić stringi jak tak ci z tym źle ze nie ''każdy morze''
Spoko oko mam swoja pare stringow w domu..jak bylem w Egipcie to tam daje rade w tym ciulstwie chodzic tylko ze tam patelnia po 47 stopni
bo w bokserkach to jajka spocone jak........
winetu :
*paTiTa* :
winetu :
Nie kazdy ma mozliwosc rozebrac sie tylko stringow.....no moze poza gutkiemwidze że żal dupsko scicka
moge ci kupić stringi jak tak ci z tym źle ze nie ''każdy morze''
Spoko oko mam swoja pare stringow w domu..jak bylem w Egipcie to tam daje rade w tym ciulstwie chodzic tylko ze tam patelnia po 47 stopni
winet w stringach oooooo gaaaatttt ooo gaaaaatttt ![]()

Djemba :
winetu :
*paTiTa* :
widze że żal dupsko scickamoge ci kupić stringi jak tak ci z tym źle ze nie ''każdy morze''
winet w stringach oooooo gaaaatttt ooo gaaaaatttt
<lubi to> ![]()
*paTiTa* :
Djemba :
winetu :
Spoko oko mam swoja pare stringow w domu..jak bylem w Egipcie to tam daje rade w tym ciulstwie chodzic tylko ze tam patelnia po 47 stopnibo w bokserkach to jajka spocone jak........
winet w stringach oooooo gaaaatttt ooo gaaaaatttt
<lubi to>
Dobra dla zabawy pociagne temat dalej...troche ten sznureczek wkurwia..jak wrzyna siew w rowek..ale po parunastu minutach czlowiek juz tego nie czuje...ale generalnei wentylacja powietrza zajebista...no i na upaly mega zajebiscie
.... stringole dostalem kiedys od bylej i chodze w nich moze 2-3 razy do roku wiec bez spinki ![]()

winetu :
*paTiTa* :
Djemba :
winet w stringach oooooo gaaaatttt ooo gaaaaatttt<lubi to>
Dobra dla zabawy pociagne temat dalej...troche ten sznureczek wkurwia..jak wrzyna siew w rowek..ale po parunastu minutach czlowiek juz tego nie czuje...ale generalnei wentylacja powietrza zajebista...no i na upaly mega zajebiscie
.... stringole dostalem kiedys od bylej i chodze w nich moze 2-3 razy do roku wiec bez spinki
2-3 razy w roku to tak wypadalo by na Audio
![]()

winetu :
*paTiTa* :
2-3 razy w roku to tak wypadalo by na Audio
![]()
Akurat nie ma mnie na Audio to nie dam Ci tej przyjemnosci ale moze innym razem kto wie
![]()

Patita zrób schabowe i rosół w termosie, a będziesz naszą boginią
![]()