winetu :
OTM a wziales pod uwage ze 90 % glosow to podalo 10 artystow najbardziej pozadanych ale kolejnosc byla przypadkowa ?
oczywiście że tak ![]()
takie były przecież założenia całego projektu ![]()

fajna prezentacja
Mógłbym sie tylko dowiedzieć ile głosów zebrał Carl Falk i Boriqua tribez?? były chociaz że trzy?? ![]()

Elegancko , ze sa przypisy. ![]()

Ciekawie zrobione, ale dlaczego Liebing i The Advent tak dalekooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?????? ![]()

Faff :
Ciekawie zrobione, ale dlaczego Liebing i The Advent tak dalekooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo??????
Tez jestem tym zszokowany:pp
Rav :
potrzebuje jak najszybciej tej prezentacji. najlepiej tak bym mogl ja edytowac. sprawa bardzo pilna. bede wdzieczny za ponowna wrzute.
siwy :
Rav :
potrzebuje jak najszybciej tej prezentacji. najlepiej tak bym mogl ja edytowac. sprawa bardzo pilna. bede wdzieczny za ponowna wrzute.
dzieki Siwy
, a ma ktos wersje ktora moglbym edytowac?
otm, moze Ty mi wkleisz?
Rav :
siwy :
Rav :
dzieki Siwy
otm, moze Ty mi wkleisz?
Ja moge ta edytowac bez problemu. Tyle, ze nie otwieraj jej bezposrednio z pliku, tylko z poziomu juz odpalonego Power Pointa.
siwy :
Rav :
siwy :
dzieki Siwy
otm, moze Ty mi wkleisz?Ja moge ta edytowac bez problemu. Tyle, ze nie otwieraj jej bezposrednio z pliku, tylko z poziomu juz odpalonego Power Pointa.
faktycznie ![]()
dziekowa

Wiem że to głupio zabrzmi ale awaria dysku mnie rozłożyła na łopatki, pilnie potrzeba mi tej prezentacji ma ktoś może "ten śmieciuch" jeszcze gdzieś na dyskach???![]()
![]()

thx dobry człowieku o/

Numer jeden dla mnie ![]()
DJ Chemiczny ALi ![]()
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników