DZIADEK :
Pytanie od laika w tym temacie.
Chcę się przesiąść na Traktora Pro + Laptop (mam) + mikser Numark DXM 06 (też mam) + Korg nanopad + Korg nanokontrol.
Pytania
Czy karta dźwiękowa maya 44 USB wystarczy do takiego zestawu, i wystarczy w przyszłości jeżeli będę chciał kupić mikser 4 kanałowy?
Czasem sobie pogrywamy w takim pubie z lepszym nagłośnieniem, czy w takim wypadku taka karta też wystarczy? Czy może styknie z polecanych przez niektórych Sound Blaster Audigy ZS-mniejszy koszt lub, któraś inna z rodziny Sound Blaster?
Czy w konfiguracji podanej j.w. da się zrobić w Traktorze tak, że 2 wałki grane są na mikserze, a 2 odgrywane/ loopowane wirualnie w programie?
Czy coÅ› jeszcze potrzebujÄ™ jakieÅ› uwagi do tego?
mam maye i daje rade tylko w domu duze problemy z nia mam na wiekszym naglosnieniu ;/

Ja również mam z nią problemy. Otóż po pewnym czasie dźwięk zanika i pomaga tylko wyjęcie jej z portu USB i ponowne włożenie do gniazda. Miał ktoś też takie problemy? ![]()
Stardust :
Czortez :
mam maye i daje rade tylko w domu duze problemy z nia mam na wiekszym naglosnieniu ;/
czyli co siÄ™ dzieje ?
albo gra za cicho albo za glosno i charczy a to chyba wynika z tego ze maya nie ma przedwzmacniacza
Czortez :
Stardust :
Czortez :
czyli co siÄ™ dzieje ?
albo gra za cicho albo za glosno i charczy a to chyba wynika z tego ze maya nie ma przedwzmacniacza
hmmm, co ty pinkolisz, na imprezach z niej gram i nie bylo mproblemow jak dotad

dropski :
Czortez :
Stardust :
czyli co siÄ™ dzieje ?albo gra za cicho albo za glosno i charczy a to chyba wynika z tego ze maya nie ma przedwzmacniacza
hmmm, co ty pinkolisz, na imprezach z niej gram i nie bylo mproblemow jak dotad
a ja chcę kupić amya 44 i dziwie sie ze ludzie piszą o niej takie żeczy , Dropski grasz z niej i niemasz problemów, inni mają , co jest grane ???

viperxxl :
szukam sprawdzonej, dzialajacej wersji traktora pro
z gory dzieki

oczywiście nie zrobiłem tego złośliwie ![]()
najprościej jest pociągnąć demko ze strony producenta i użyć "okienka z melodyjką" ![]()

viperxxl :
z gory dzieki
skarabeusz :
viperxxl :
z gory dzieki
dziekuje, dziala znamienicie ![]()
Prosze o Traktor 3.4 + crack sprawdzonego i śmigającego chciałem go skonfigurować z NUMARK STEALTH CONTROL

basteq :
Prosze o Traktor 3.4 + crack sprawdzonego i śmigającego chciałem go skonfigurować z NUMARK STEALTH CONTROL
dziękuweczka lecz potrzebuje jeszcze sprawdzonego crack do traktora 3.4.1.040 ![]()
no właśnie chyba jest uwalony ten crack ,jak ma ktoś sprawdzonego to poproszę ![]()

mi też nie działa, więc ja też poproszę jakby ktoś miał

może ktoś wrzucić ableton live + crack?? z góry dzięki
Ostatnio edytowany przez ADHD 1986 SC (2010-06-14 22:10:07)

WOODEN :
ma ktos moze program Native.Instruments.KORE.Line.Deep.Reconstructions. pod windowsa??
jak tak to bardzo prosze o link do zassania go
no i po co ci to?
na co ci to? ziomus
to nie jest do mixowania w sensie deejay'owania ![]()
Nice :
WOODEN :
ma ktos moze program Native.Instruments.KORE.Line.Deep.Reconstructions. pod windowsa??
jak tak to bardzo prosze o link do zassania gono i po co ci to?
na co ci to? ziomus
to nie jest do mixowania w sensie deejay'owania
zle sie wyrazilem z tym miksowaniem:D pomylilem watek tematu, aczkolwiek wiem co to za program do modulacji efektow z granych utworow. Jezeli masz scrackowana wersje to mozesz wrzucic:) <piwko> ![]()