nie szpanuj juz tak tym hiphopem

Kira :
Darecki :
Siema ludziki
czy ma ktoś jeszcze miejsca w transporcie na audioriver?a raczysz powiedzieć skąd jesteś? Czy pasuje Ci transport z każdego miejsca w kraju ?
Z Warszawy ![]()
no i noclegowni też jeszcze nie ogarniałem:P
Tak pierdolicie, że Sokół najlepszy, że ma klasę a nie jest lepszy od Peji!
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw / sokół pobiła fana

nie wnikam w to, jaki Sokół jest człowiekiem, bo go nie znam, oburzyły mnie słowa Łepona, że jest słaby w rapie, więc mu odparowałam ![]()
Przejrzałam tylko, co nawypisywałeś i zastanawia mnie po co dałeś mi do porównania płyty innych składów ("Receptura" - nie ma sobie równych, tu się zgadzam
) skoro ja wypowiadałam się w kontekście dyskografii WWO. Sorry ale nie chce mi się czytać tego eseja, jak się spotkamy na AR to sobie pogadamy
Tobie jego "flow" i teksty nie pasują, mi owszem i możemy tak się zarzucać cytatami i tytułami do usranej śmierci, a i tak każde z nas będzie obstawiać przy swoim ![]()
aaaaha, teraz widzę, że napisałeś "prawie jednym z pierwszych", to prawie mi umknęło, mi scusi ![]()
Ostatnio edytowany przez Susanna (2010-06-13 13:59:38)

przeciez w polsce nie ma hip-hopu
tylko kaliber 44 !!

Parasit :
hiphopu jebany
Gorecki :
Znane są już szczegóły debaty poświęconej muzyce niezależnej, którą w tym roku organizuje festiwal Audioriver. Dyskusja odbędzie się 15 czerwca w Klubokawiarni Chłodna 25 w Warszawie, a jej bohaterami będą: dyrektor programowy 4Fun.tv i Rebel:tv oraz menedżer Dody – Jarek Burdek, raper i założyciel Prosto – Sokół, dziennikarz „Polityki“ – Bartek Chaciński, muzyk i producent – Jacek Lachowicz oraz przedstawiciel wytwórni Kayax – Joanna Rawska.
.
nie podoba mi się to towarzystwo ...
co do sokoła , jest to gość pokroju peji czy mezo na tę chwile .

Parasit :
no tak to forum muzyki elektroniczne nie metalu ![]()
pomix :
przeciez w polsce nie ma hip-hopu
![]()
tylko kaliber 44 !!
racja, teraz jest samo pozerskie gówno w jebanym "crunk" czy tam "crank" stajel, słuchać się tego nie da, wszystko o selfzajebistości i jaka to moja ekipa jest zajebista lub wyzwijmy wszystkie \kobiety od szmat i dziwek, wtedy na pewno kupią naszą płytę, hiphopu jebany, kurwaaa ![]()
hip hop to był k44, pakto, wwo, grammatik
nie pozdrawiam
ktoś tu miał dobry cytat Franka Zappy w podpisie
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw offtop +1

LUC - muzyka eksperymentalna
POE - na elektronicznych bitach emade bez sampli zresztą
ograniczajmy się do nazw
wybaczcie
n e s t :
racja, teraz jest samo pozerskie gówno w jebanym "crunk" czy tam "crank" stajel, słuchać się tego nie da, wszystko o selfzajebistości i jaka to moja ekipa jest zajebista lub wyzwijmy wszystkie \kobiety od szmat i dziwek, wtedy na pewno kupią naszą płytę, hiphopu jebany, kurwaaa lol
w jakiś 90 % odnośnie całości tego co hip hopem ludzie nazywają masz racje ![]()
Żaba :
Parasit :
hiphopu jebany
ssać

Tylko O.S.T.R !! reszta ssie dzide
afgan :
Tylko O.S.T.R !! reszta ssie dzide
SŁOŃ POZNAŃ !
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

Łepon :
Gorecki :
Reprezentanta artystki popowej i artystę niszowego
Przydał by się ktoś co ma coś bardziej ciekawego do powiedzenia niż "będę brał Cie w aucie....." ;/
Takiego Mesa mogli by dać
te jego linijki o Dodzie
"Nie mam 160 IQ, za to mam rację
Ta, która ponoć tyle miała przeszła operację
Pomyłka, silikon dali jej do głowy, a po wszystkim
Pocięli mózg na pół kule i wszczepili w cycki"'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw ( wywiad 7 części )'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Fajna ta dyskusja o hip hopie i w ogóle, ale źle zinterpretowałeś cytat z informacji prasowej. Pisząc o "artyście niszowym" mieliśmy na myśli Lachowicza a nie Sokoła... Sokół to średnio niszowe nazwisko, choć na pewno mniej znane niż Doda ![]()

aLd :
Cały czas zbieram ludzi do kolejnego autokaru Wrocław - Płock - Wrocław.
Możemy zgarniać po drodze (Ostrów Wlkp, Kalisz, Konin). Więcej info na PW w razie co.
Podjedziecie pod krk, albo pod moją okolicie to wsiadam
- bo póki co to chyba ciufcia ![]()
Funkybaki :
aLd :
Możemy zgarniać po drodze (Ostrów Wlkp, Kalisz, Konin). Więcej info na PW w razie co.Podjedziecie pod krk, albo pod moją okolicie to wsiadam
- bo póki co to chyba ciufcia
dwie osoby cisną z krk do wro, żeby jechać wesołym busem ![]()

aLd :
Funkybaki :
aLd :
Możemy zgarniać po drodze (Ostrów Wlkp, Kalisz, Konin). Więcej info na PW w razie co.Podjedziecie pod krk, albo pod moją okolicie to wsiadam
- bo póki co to chyba ciufciadwie osoby cisną z krk do wro, żeby jechać wesołym busem
Ja chyba podziękuję.
(ale....)
A poleca ktoś jakąś opcje pkp
krk czy ka-wice lepiej
-trzeba o tym myśleć...
płock radziwie czy trzepowo
okej wybieram radziwie
ile mniej więcej kosztuje pkp,
katowice - płock
Ostatnio edytowany przez Funkybaki (2010-06-13 22:57:54)

Żaba :
Parasit :
hiphopu jebany
:F

Nermal :
Fajna ta dyskusja o hip hopie i w ogóle, ale źle zinterpretowałeś cytat z informacji prasowej. Pisząc o "artyście niszowym" mieliśmy na myśli Lachowicza a nie Sokoła... Sokół to średnio niszowe nazwisko, choć na pewno mniej znane niż Doda smile
dzięki zjawisku zwanym "bogiem" myliłem się ![]()

Łepon :
Nermal :
Fajna ta dyskusja o hip hopie i w ogóle, ale źle zinterpretowałeś cytat z informacji prasowej. Pisząc o "artyście niszowym" mieliśmy na myśli Lachowicza a nie Sokoła... Sokół to średnio niszowe nazwisko, choć na pewno mniej znane niż Doda smile
dzięki zjawisku zwanym "bogiem" myliłem się
uświadom to sobie sobie ![]()