wsrod tych ktorch chcieli/chca zaprosic jest reboot z cadenzy,ale widze ze 6i 7 sierpnia juz ma obstawione ;/

Może Aphex Twin zawita ![]()
' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

Conrad de Lan :
Może Aphex Twin zawita
' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
jakis czas temu podał kalendarz wystepów na lato 2010 i prozno tam szukac ar...

jacek w :
under :
mnmlny :
Jak wiekszość nazwisk z powyższej listy. AR idzie w złym kierunku. Na fejsbuku już mają podpis "muzyka elektroniczna, rock, pop" ...
a w jakim powinno iść?
na pewno nie w kierunku pop'u i rock'a!
Jak byś nie zauważył to od pierwszej edycji AR są elementy tych rodzajów muzycznych

no co prawda to fakt...

under :
jacek w :
under :
a w jakim powinno iść?
Jak byś nie zauważył to od pierwszej edycji AR są elementy tych rodzajów muzycznych
spoko, ale to wcale nie znaczy, że właśnie w tym kierunku powinien dalej zmierzać festiwal...
jestem tego samego zdania co mnmlny, że AR zaczyna iść w złą strone. więcej ambitnej elektroniki a nie pop i rock ![]()

A mi się wydaje że co roku na głównej scenie sa kapele....

n e s t :
jak na moje to Metronomy pięknie by się na główną wpasowało...
coś mi się tak wydaje że na Selectorze mają ekskluzywny występ

otm :
kafe. :
1adam2 :
mógłby pojawić się w tym roku, ale to raczej nie możliweJa tam wlasnie wciaz na to licze..
Tak btw. Jak myslicie zwróci ktos wieksza uwage w Plocku, jesli wejde z szamponem do fontanny i umyje sobie glowe?o ile zrobisz to nago to myślę że nie
No na bank :F

co do tych hałtinów i innych dasty kidów, tu się musze z tobą Manyac zgodzić. myślałem, że się zrzygam jak podali, że znowu sriczi w Płocku będzie. a co do dasty kida, jak by był 2 lata temu to bym sie jarał, a teraz niestety. to samo tyczy się madzi, ale nie będę już nic pisał na jej temat, bo wszystko zostało wcześniej napisane.
jak dla mnie to brakuje "gwiazd" pokroju: gabriel ananda, paul kalkbrenner, pier bucci, jamie jones, pascal feos, martinez, matthew dear, josh wink, dave seaman, agoria, damian lazarus, martin buttrich... wszyscy z poprzednich edycji festiwalu, mowa oczywiście o cyrku. w tegorocznej edycji na próżno szukać takich nazwisk, same "pitu patu" że tak się wyraże heheheh, peace

jacek w :
że znowu sriczi w Płocku będzie.
sriczi i Plastikman to dwie zupełnie inne osoby
mimo że w tym samym ciele ![]()

jacek w :
co do tych hałtinów i innych dasty kidów, tu się musze z tobą Manyac zgodzić. myślałem, że się zrzygam jak podali, że znowu sriczi w Płocku będzie. a co do dasty kida, jak by był 2 lata temu to bym sie jarał, a teraz niestety. to samo tyczy się madzi, ale nie będę już nic pisał na jej temat, bo wszystko zostało wcześniej napisane.
jak dla mnie to brakuje "gwiazd" pokroju: gabriel ananda, paul kalkbrenner, pier bucci, jamie jones, pascal feos, martinez, matthew dear, josh wink, dave seaman, agoria, damian lazarus, martin buttrich... wszyscy z poprzednich edycji festiwalu, mowa oczywiście o cyrku. w tegorocznej edycji na próżno szukać takich nazwisk, same "pitu patu" że tak się wyraże heheheh, peace
a rzygaj do woli
nikt nie bedzie cie ciagnal na smyczy na jego wystep, ale wez pod uwage że innych ta wiadomośc bardzo cieszy
w tym mnie mimo braku obecnosci ![]()
Conrad de Lan :
jacek w :
mimo że w tym samym ciele
osoby te same, chujowa emo grzywka, pedalskie pląsanie i kokainowy uśmieszek .. projekty różne ![]()

dropski :
Conrad de Lan :
jacek w :
mimo że w tym samym ciele
osoby te same, chujowa emo grzywka, pedalskie pląsanie i kokainowy uśmieszek .. projekty różne
ok racja projekty
mój błąd

jacek w :
under :
jacek w :
spoko, ale to wcale nie znaczy, że właśnie w tym kierunku powinien dalej zmierzać festiwal...
jestem tego samego zdania co mnmlny, że AR zaczyna iść w złą strone. więcej ambitnej elektroniki a nie pop i rock
Nie samą elektroniką żyje człowiek;)
T.A.Katharsis :
jakoś nie kojarzę nikogo na AR kto by grał rock czy pop...
opamiętajcie się i nie wymieniajcie UNKLE albo The Whip
Unkle @ Audioriver 2008'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
a co Twoim zdaniem Oni grajÄ…?
T.A.Katharsis :
jakoś nie kojarzę nikogo na AR kto by grał rock czy pop...
opamiętajcie się i nie wymieniajcie UNKLE albo The Whip
to luknij cos z obecnego LU np
Hadouken!'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników MAD'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników Wait For You'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników Turn The Lights Out'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników Mic Check

Conrad de Lan :
A ja chciałbym żeby La Roux pojawiło się
ale by było <jara sie> ![]()