1adam2 :
n e s t :
under :
http://www.youtube.com/watch?v=Q_Pi-4I5KRQ
on jest magikiem
mógłby pojawić się w tym roku, ale to raczej nie możliwe
Ja tam wlasnie wciaz na to licze..
Tak btw. Jak myslicie zwróci ktos wieksza uwage w Plocku, jesli wejde z szamponem do fontanny i umyje sobie glowe? ![]()

kafe. :
1adam2 :
n e s t :
on jest magikiemmógłby pojawić się w tym roku, ale to raczej nie możliwe
Ja tam wlasnie wciaz na to licze..
Tak btw. Jak myslicie zwróci ktos wieksza uwage w Plocku, jesli wejde z szamponem do fontanny i umyje sobie glowe?
o ile zrobisz to nago to myślę że nie ![]()
n e s t :
under :
on jest magikiem
Ja do dzisiaj sobie pluje w brode, ze nie bylem jak gral w SQ.
Martin :
n e s t :
under :
on jest magikiem
Ja do dzisiaj sobie pluje w brode, ze nie bylem jak gral w SQ.
może i tak byś za wiele nie pamiętał :F
BoxSter :
Martin :
n e s t :
on jest magikiemJa do dzisiaj sobie pluje w brode, ze nie bylem jak gral w SQ.
może i tak byś za wiele nie pamiętał :F
To druga strona medalu ![]()

Grabez :
Interfusion :
Audioriver poleca Love Family Park
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówwiedza co dobre
moje wakacyjne imprezy... ![]()

???
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
VIII) Zapewnienie niezbędnej ilości artystów (gwiazd zagranicznych i polskich) w ilości zgodnej z zapisami par. VI pkt. 1 - 4. Lista proponowanych zespołów, które chcielibyśmy zaprosić
Ame, Aphex Twin, Beardyman, Beyond The Wizards Sleeve, Boards Of Kanada, Boys Noize, Carte Blanche (dj mehdi & riton ), Caspa, Chemical Brothers, Christian Smith, Commix, Deep Dish, Denki Groove, Dj Koze, Dusty Kid live, Ellen Allien, Florence and the Machine, Four Tet, Groove ArmadaHadouken ! Live, Hot Chip, Hybrid live, Imogen Heap , Justice, Karotte, Krazy Baldhead , La Roux ,Laurent Garnier , Lee Burridge , London Elektricity , M.A.N.D.Y, Martyn , Massive Attack , Modeselector , Nero, Noisia, Pan-Pot, Pantha Du Prince, Passion pit, Plastikman live, Prins Thomas,Quemist, Reboot, SebastiAn, Shadow Dancer, Shapeshifter, Silens family live, Simian Mobile Disco
Sub Focus, Sven Väth, The Knife, The Modern Deep Left Quartet, Underworld, Way Out West, Yuksek live, Prodigy

ale to tylko propozycje, ale urwali, ale to jest dobre
mnmlny :
???
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówVIII) Zapewnienie niezbÄ™dnej iloÅ›ci artystów (gwiazd zagranicznych i polskich) w iloÅ›ci zgodnej z zapisami par. VI pkt. 1 - 4. Lista proponowanych zespołów, które chcielibyÅ›my zaprosić
Ame, Aphex Twin, Beardyman, Beyond The Wizards Sleeve, Boards Of Kanada, Boys Noize, Carte Blanche (dj mehdi & riton ), Caspa, Chemical Brothers, Christian Smith, Commix, Deep Dish, Denki Groove, Dj Koze, Dusty Kid live, Ellen Allien, Florence and the Machine, Four Tet, Groove ArmadaHadouken ! Live, Hot Chip, Hybrid live, Imogen Heap , Justice, Karotte, Krazy Baldhead , La Roux ,Laurent Garnier , Lee Burridge , London Elektricity , M.A.N.D.Y, Martyn , Massive Attack , Modeselector , Nero, Noisia, Pan-Pot, Pantha Du Prince, Passion pit, Plastikman live, Prins Thomas,Quemist, Reboot, SebastiAn, Shadow Dancer, Shapeshifter, Silens family live, Simian Mobile Disco
Sub Focus, Sven Väth, The Knife, The Modern Deep Left Quartet, Underworld, Way Out West, Yuksek live, Prodigy
niech dadza mi pan pot boys noize denki groove reebot i jestem w niebie
RomeY :
ale to tylko propozycje, ale urwali, ale to jest dobre
niby propozycje ale duzo z nich juz jest zaklepana i na pewno z nich beda czerpac jakies nazwiska wiec pewnie innych niz tu sa sie nie spodziewajmy

Dzisiaj czytałem pogłoski, że Imogen Heap już pewna

Interfusion :
Audioriver poleca Love Family Park
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
W tym roku ni huhu - nie da rady.
mnmlny :
???
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówVIII) Zapewnienie niezbÄ™dnej iloÅ›ci artystów (gwiazd zagranicznych i polskich) w iloÅ›ci zgodnej z zapisami par. VI pkt. 1 - 4. Lista proponowanych zespołów, które chcielibyÅ›my zaprosić
DJ Koze - po cichu liczę, że będzie,
a na Collabs 3000 dalej czekam i czekam...
mnmlny :
Kojarzę z pięknymi vocalami w kawałkach,
nie wiem czy to to - bo tak sporadycznie gdzieś usłyszałem/miałem.

Jak wiekszość nazwisk z powyższej listy. AR idzie w złym kierunku. Na fejsbuku już mają podpis "muzyka elektroniczna, rock, pop" ...

kogokolwiek nie dadzą z tych propozycji będzie miód-malyna ![]()

Funkybaki :
Denki Groove, Dj Koze
i dziekuje dobranoc ... to by było

szkoda, że z Ed Bangera padło na Krazy Baldheada,
SebastiAn albo Carte Blanche, to byłby dopiero wpierd0l. ![]()

Ale ból mam duży, że nie ma nikogo z CADENZA rec.
- może to nie na tą imprezę.

cmochu :
mnmlny :
jak dla mnie oni reprezentuja biede
nie oni tylko ona - biedo...
mnmlny :
Jak wiekszość nazwisk z powyższej listy. AR idzie w złym kierunku. Na fejsbuku już mają podpis "muzyka elektroniczna, rock, pop" ...
a w jakim powinno iść?

mnmlny :
Na fejsbuku
a co na pudelku majÄ…?

A liczyłem na aprobatę
damn!

under :
mnmlny :
a w jakim powinno iść?
na pewno nie w kierunku pop'u i rock'a!
i też to napisze... wielka szkoda, że nawet jednego przedstawiciela Cadenzy nie ma.

A ja chciałbym żeby La Roux pojawiło się ![]()