Mikroelement :
aLd :
Kojarzy ktoś, żeby były jakieś wolne miejsca noclegowe w Płocku? Dwa miejsca, dwie jedynki lub podwójny. Może być hotel w cenie do 250zł /doba za osobę.
Jakby ktoś miał takie info to na PW proszę i stawiam flaszkę i zgrzewkę browara.
AR zarezerwowało cały hotel ![]()

aLd :
Kojarzy ktoś, żeby były jakieś wolne miejsca noclegowe w Płocku? Dwa miejsca, dwie jedynki lub podwójny. Może być hotel w cenie do 250zł /doba za osobę.
Jakby ktoś miał takie info to na PW proszę i stawiam flaszkę i zgrzewkę browara.
fajnie, że tylko ja nie mam tak chujowego problemu.
Hotelu już nie znajdziesz, przynajmniej ja nie znalazłem - obdzwoniłem wszystkie, starzyńskie - nie starzyńskie i nic...
Chyba będzie trzeba jaką parafię znaleźć i zapytać czy noclegu nie mają, że na pielgrzymkę się przyjechało, ale z noclegami wyjebali ![]()
haha ja już namioty na allegro oglądam...

BoxSter :
*paTiTa* :
3 tygodnie bez kompa,wchodze na gsz a tu co jak zwykle to samo haha
hejka wszystkim
a już było tak fajnie
ssij :F
Funkybaki :
aLd :
Jakby ktoś miał takie info to na PW proszę i stawiam flaszkę i zgrzewkę browara.fajnie, że tylko ja nie mam tak chujowego problemu.
Hotelu już nie znajdziesz, przynajmniej ja nie znalazłem - obdzwoniłem wszystkie, starzyńskie - nie starzyńskie i nic...
Chyba będzie trzeba jaką parafię znaleźć i zapytać czy noclegu nie mają, że na pielgrzymkę się przyjechało, ale z noclegami wyjebali
haha ja już namioty na allegro oglądam...
poszukaj w okolicach płocka, z tego co pamietam to kilka osób w zeszłym roku dojeżdzało do plocka. zaraz za miastem jest sporo prywatnych kwater

Maglite :
poszukaj w okolicach płocka, z tego co pamietam to kilka osób w zeszłym roku dojeżdzało do plocka. zaraz za miastem jest sporo prywatnych kwater
Tia, niektóre nawet darmowe po ostatniej powodzi xD
Maglite :
Funkybaki :
aLd :
Jakby ktoś miał takie info to na PW proszę i stawiam flaszkę i zgrzewkę browara.fajnie, że tylko ja nie mam tak chujowego problemu.
Chyba będzie trzeba jaką parafię znaleźć i zapytać czy noclegu nie mają, że na pielgrzymkę się przyjechało, ale z noclegami wyjebali
haha ja już namioty na allegro oglądam...poszukaj w okolicach płocka, z tego co pamietam to kilka osób w zeszłym roku dojeżdzało do plocka. zaraz za miastem jest sporo prywatnych kwater
Znalazłem kilka km od Płocka nowiutki pensjonat po taniości (40zł/doba). Mają jeszcze ok. 10 wolnych miejsc ![]()
Ale wykonałem w sumie ponad 30 telefonów dzisiaj.
Wyprawa niezagrożona! ![]()

aLd :
Maglite :
Funkybaki :
fajnie, że tylko ja nie mam tak chujowego problemu.
haha ja już namioty na allegro oglądam...poszukaj w okolicach płocka, z tego co pamietam to kilka osób w zeszłym roku dojeżdzało do plocka. zaraz za miastem jest sporo prywatnych kwater
Znalazłem kilka km od Płocka nowiutki pensjonat po taniości (40zł/doba). Mają jeszcze ok. 10 wolnych miejsc
Ale wykonałem w sumie ponad 30 telefonów dzisiaj.
Wyprawa niezagrożona!
Podziel siÄ™ namiarem,
stawiam flaszkÄ™...
Był bym bardzo wdzięczny.
dropski :
podobno ktos ogarnia jakies mega drogie wyjazdy autokarem z wrocławia, prawda to?
ta, jakiś chuj z innego (Z INNEGO - WYOBRAŻASZ SOBIE !
) forum....
co gorsza słyszałem że ze skarbówką... eh nie moge pisać bo mi się klawiatura łamie..
szok![]()

pięknie chłopaki
pocisk

*paTiTa* :
3 tygodnie bez kompa,wchodze na gsz a tu co jak zwykle to samo haha
hejka wszystkim
hejka
Jak tam po detoxie? ![]()

n e s t :
dropski :
podobno ktos ogarnia jakies mega drogie wyjazdy autokarem z wrocławia, prawda to?
ta, jakiś chuj z innego (Z INNEGO - WYOBRAŻASZ SOBIE !
) forum....
co gorsza słyszałem że ze skarbówką... eh nie moge pisać bo mi się klawiatura łamie..
szok
toć to nowa afera,ciekawe czy "ten którego imienia nie wolno wymawiać" jadł pierogi. hmm

n e s t :
under :
http://www.youtube.com/watch?v=Q_Pi-4I5KRQ
on jest magikiem
mógłby pojawić się w tym roku, ale to raczej nie możliwe ![]()
1adam2 :
n e s t :
under :
http://www.youtube.com/watch?v=Q_Pi-4I5KRQ
on jest magikiem
mógłby pojawić się w tym roku, ale to raczej nie możliwe
ale na balatonie bedzie
lans100000
n e s t :
spierdalaj
nie pierdol , moge Cie zabrac
z biletem wyjdzie cie jakies 650 + alk, w 1000 sie zmiescisz :F, doloz jeszcze kilka stowek i zostaniesz z nami na tydzien ![]()
dropski :
n e s t :
spierdalaj
nie pierdol , moge Cie zabrac
z biletem wyjdzie cie jakies 650 + alk, w 1000 sie zmiescisz :F, doloz jeszcze kilka stowek i zostaniesz z nami na tydzien
dzięki, też tak to właśnie sobie liczyłem, czytałem temat
pomyślę pare dni

Audioriver poleca Love Family Park
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

Interfusion :
Audioriver poleca Love Family Park
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
wiedza co dobre ![]()