Djemba :
Chałup :
Bass - ale o co Ci chodzi? Przeciez nikt nie zmusza nikogo do pojechania tym busem. Koles to organizuje, podaje cene jaka chce, kogo ona nie przerasta to jedzie. koniec w temacie. poza tym jest juz cały autokar i nikt nie pisknal ze za drogo. jeszcze ładnie koledze podziękuje i poczęstuje wodeczką
przypomina mi sie pewna historia z zycia wzieta. Pare lat temu pracowalem sobie sezonowo w DE z paroma innymi ludzmi (dotad mi nieznanymi). Przywiozlem ze soba pare wagonow szlugow. Jedna z dziewczyn z tamtej ekipy w chuj jarala, a przywiozla sobie za malo, wiec po jakims tygodniu zapytala sie mnie czy jej odsprzedam fajki (jak wiadomo w de fajki sa duzo drozsze, a biorac pod uwage ze bylo to pare lat temu roznica byla jeszcze wieksza). Zaproponowalem jej wiec cene mniejsza od niemieckich,ale tak zeby sobie tez zarobic na jakies browary. Dziewczyna sie oburzyla, ze chce na niej zarobic i kupowala sobie dwa razy drozej
bo tamci na pewno na niej nie zarabiali
ludzie są jebnięci.
ps. jaki miała kolor włosia? ![]()

BoxSter :
Djemba :
Chałup :
Bass - ale o co Ci chodzi? Przeciez nikt nie zmusza nikogo do pojechania tym busem. Koles to organizuje, podaje cene jaka chce, kogo ona nie przerasta to jedzie. koniec w temacie. poza tym jest juz cały autokar i nikt nie pisknal ze za drogo. jeszcze ładnie koledze podziękuje i poczęstuje wodeczką
przypomina mi sie pewna historia z zycia wzieta. Pare lat temu pracowalem sobie sezonowo w DE z paroma innymi ludzmi (dotad mi nieznanymi). Przywiozlem ze soba pare wagonow szlugow. Jedna z dziewczyn z tamtej ekipy w chuj jarala, a przywiozla sobie za malo, wiec po jakims tygodniu zapytala sie mnie czy jej odsprzedam fajki (jak wiadomo w de fajki sa duzo drozsze, a biorac pod uwage ze bylo to pare lat temu roznica byla jeszcze wieksza). Zaproponowalem jej wiec cene mniejsza od niemieckich,ale tak zeby sobie tez zarobic na jakies browary. Dziewczyna sie oburzyla, ze chce na niej zarobic i kupowala sobie dwa razy drozej
bo tamci na pewno na niej nie zarabiali
ludzie są jebnięci.
ps. jaki miała kolor włosia?
pewnie ecru z gruszką...![]()
otm :
BoxSter :
Djemba :
przypomina mi sie pewna historia z zycia wzieta. Pare lat temu pracowalem sobie sezonowo w DE z paroma innymi ludzmi (dotad mi nieznanymi). Przywiozlem ze soba pare wagonow szlugow. Jedna z dziewczyn z tamtej ekipy w chuj jarala, a przywiozla sobie za malo, wiec po jakims tygodniu zapytala sie mnie czy jej odsprzedam fajki (jak wiadomo w de fajki sa duzo drozsze, a biorac pod uwage ze bylo to pare lat temu roznica byla jeszcze wieksza). Zaproponowalem jej wiec cene mniejsza od niemieckich,ale tak zeby sobie tez zarobic na jakies browary. Dziewczyna sie oburzyla, ze chce na niej zarobic i kupowala sobie dwa razy drozejbo tamci na pewno na niej nie zarabiali
ludzie są jebnięci.
ps. jaki miała kolor włosia?pewnie ecru z gruszką...
farbowane czarne,ale byla straszna idiotka ![]()

Djemba :
otm :
BoxSter :
bo tamci na pewno na niej nie zarabialiludzie są jebnięci.
ps. jaki miała kolor włosia?pewnie ecru z gruszką...
farbowane czarne,ale byla straszna idiotka
no co ty , katarzyna rowna babka ... z kukurydza :F

Chwała dla kolegi co organizuje wyjazd z Wrocławia - sam kiedyś organizowałem podobne rzeczy i wiem, że nie łatwo jest ogarnąć bajzel, więc się odpierdolcie
a że coś sobie zarobi to już jego własny interes, a mimo to chętnych jak widzę nie brakuje.
To teraz konkrety - ORGANIZUJE KTOŚ WYJAZD Z ok. KRAKOWA
+nocleg
- bo już kurwa nic nie znajdę !!!!
(a że to moja 'dziewicza' edycja AR i się za późno obudziłem,
nie wiedziałem, że nocleg już w styczniu było trzeba montować).
Lekki nie ogar siadł...

eee tam po co Ci nocleg
Bierz kocyk i nad jeziorkiem sie przekimasz o ile dasz rade ![]()
A tak na serio to nie licz na nocleg, no chyba, że coś sie zwolni. Ewentualnie pole namiotowe o/
jednym słowem nie pośpisz
pracowałem cały dzień nad snem i ni hu hu nie dało rady rok temu
wszędzie te pokręcone technozjeby*,
A na wyjazd z Krakowa to możemy się zgadać bo też jestem chętny ...
*nie obrażając nikogo

Mi się świetnie spało
Co prawda nie na cholernym polu tylko po drugiej stronie festiwalu na dziko ![]()

Zależy kto co lubi
O gustach sie nie dyskutuje, ale na dziko? ![]()

Czyli nie mam wyjścia - muszę na allegro za namiotem się rozglądać...
A co do tej miejscówki, to jest z dala od tego głównego legowiska całej bandy ar - tzn?
no i musiał bym łazić z torbą na ramieniu, bo chyba w namiocie nic nie zostawię, prócz śpiwora, karimaty czy co to tam jest (złodziejstwo, skurwysyństwo jest na każdym kroku).
Są dostępne stojące prysznice aby móc się odświeżyć - no chyba, że przez 3dni się nie myjemy i nie przebieramy t-shirta.
A pro po kolegi co organizuje ten wyjazd, nie zorganizował byś jeszcze jakiego noclegu na miejscu - był bym chętny ![]()
Ostatnio edytowany przez Funkybaki (2010-05-27 08:42:40)

+ linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ostatnio edytowany przez k_mill (2010-05-27 12:19:35)

zajebisty

plakat niezły ![]()

plakat niezly,ale spot robiony przez 4fun to straszna nedza,zreszta jak ich pozniejsze relacje.
"jak sie bawicie!? ua ua"

Rozumiem, że line-up już zamknięty?

Nightmare :
Łukasz Napora mówił coś innego
spot i plakat w teczke!
@Grooby spot nie jest zrobiony przez 4fun ! (read baby.read)

mnmlny :
Nightmare :
Wojtek Jaworczyk mówił coś jeszcze innego

Kitana :
mnmlny :
Nightmare :
Wojtek Jaworczyk mówił coś jeszcze innego
Katarzyna Maciejewska już całkiem coś innego

to świetnie ![]()
AMERICAN GRIZZLY :
Kitana :
mnmlny :
Łukasz Napora mówił coś innegoWojtek Jaworczyk mówił coś jeszcze innego
Katarzyna Maciejewska już całkiem coś innego
Krzysztof Kononowicz mówił, że niczego nie będzie ![]()

no to już po imprezie