dropski :
aLd :
Moar
rooaarrr!
woarrrr

Conrad de Lan :
Niech już kobiety lepiej nie śpiewają hymnu smile
A co do samej Magdy, nie przepadam za jej graniem generalniej, 2 rzecz spoko urodziła się w Polsce, ale 8 lat temu nikt nie wiedział w PL(prócz sporadycznych osób), kto to jest Magda, a gdy nagle zaczęło się robić o niej głośno w Polsce to nagle wszyscy są jej fanami, przy każdej okazji powtarzają że Maga z z Polski itp itd. Sam na 100% przejdę się na jej seta na AR żeby posłuchać co tam teraz moci.
co ty pierdolisz chlopie to sie w glowie nie miesci!

mitchel :
przepraszam....
mitchel :
Conrad de Lan :
Niech już kobiety lepiej nie śpiewają hymnu smile
A co do samej Magdy, nie przepadam za jej graniem generalniej, 2 rzecz spoko urodziła się w Polsce, ale 8 lat temu nikt nie wiedział w PL(prócz sporadycznych osób), kto to jest Magda, a gdy nagle zaczęło się robić o niej głośno w Polsce to nagle wszyscy są jej fanami, przy każdej okazji powtarzają że Maga z z Polski itp itd. Sam na 100% przejdę się na jej seta na AR żeby posłuchać co tam teraz moci.co ty pierdolisz chlopie to sie w glowie nie miesci!
Migreny dostalem czytajac te wypociny

czuję w kościach, że Ellen da czadu ![]()

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
jesli to jest live to troche dziwne bo przy obecnym stanie wisly tam powinno byc wszystko zatopione
BASS :
http://www.plock.eu/kamera/2/
jesli to jest live to troche dziwne bo przy obecnym stanie wisly tam powinno byc wszystko zatopione
ja mam czarny obraz, pewnie mułem przykryło ![]()

Djemba :
BASS :
http://www.plock.eu/kamera/2/
jesli to jest live to troche dziwne bo przy obecnym stanie wisly tam powinno byc wszystko zatopioneja mam czarny obraz, pewnie mułem przykryło
![]()

Na początku widać plażę
Conrad de Lan :
mitchel :
przepraszam....
za co przepraszasz, przecież dobrze gadasz...

n e s t :
na TT jeszcze sobie dłuuuugo poczekamy :S
bedzie podany na tydzien lub 2 przed impreza ![]()
Zostało 12 miejsc w busie Wroclaw - Plock - Wroclaw!!
W 4 dni poszło 75% miejsc. Także jakby co to się decydujcie i jak będzie większe zainteresowanie to bukuje drugi autokar.
Interfusion :
n e s t :
na TT jeszcze sobie dłuuuugo poczekamy :S
bedzie podany na tydzien lub 2 przed impreza
a nie przypadkiem w poniedziałek?

No jak w poniedzialek jak jeszcze sporo nazwisk z lajnapa nie poznalismy. jeszcze podadza jedna ture zagranicznych artystów , pozniej tych z polski. tt podadza zwyczajowo ok. tygodnia przed.
mnmlny :
No jak w poniedzialek jak jeszcze sporo nazwisk z lajnapa nie poznalismy. jeszcze podadza jedna ture zagranicznych artystów , pozniej tych z polski. tt podadza zwyczajowo ok. tygodnia przed.
Zamiast nazwisk, które nie zostaną do poniedziałku podane widnieć będzie po prostu literka X, nie zostali oni podani zapewne dlatego że są to headlinery i ciężko idą negocjacje z nimi, ponoć przodującą kandydatką do "objęcia" pozycji w prime time na scenie głównej w sobote jest pewna zapomniana artystka pochodząca z Pruszkowa wraz ze swoich nowym projektem wyprodukowanym wspólnie z wschodzącą i jakże obiecującą gwiazdą polskiej sceny elektronicznej - Robertem M, który zajął się warsztatem muzycznym natomiast ta kobieta to nie kto inny jak swego czasu najpopularniejsza wokalistka porównywana swego czasu do Whitney Houston czyli Shazza!
Tylko jak coś cyna nie wyszła ode mnie bo będę się musiał w woderach przepierdalać przez rzeke bo mnie nie wpuszcza

Ok. Mam nadzieje, że zaśpiewa Baja Bongo ![]()
--'
Było? ![]()

Wybiera siÄ™ ktoÅ› z Olsztyna ???

Conrad de Lan :
Wybiera siÄ™ ktoÅ› z Olsztyna ???
cala banda;)

BoxSter :
jedzie ktoś z Drawskiego Młyna? Prosze o kontakt na PW!
szukasz dziury w calym ? :F