*paTiTa* :
kurwa juz sie podjarałam siman mobile disco
ale nie ma co plakac oni beda tylko to jest jak hell w tamtym roku, ze nie oni maja to oficjalnie podac tylko audio sobie zastrzeglo ze poda to w prasie samemu jako pierwsi wiec oni beda

ale oni beda ![]()

cmochu :
Porter :
Richie Hawtin presents PLASTIKMAN LIVE
Laurent Garnier live (FR)
Hadouken! live (UK)
Way Out West Soundsystem (UK)
Four Tet live (UK)
Sub Focus (UK)
Ellen Allien (DE)
Hybrid live (UK)
Noisia (NL)
The Modern Deep Left Quartet live (CA)
The Qemists Soundystem (UK)
Krazy Baldhead live (FR)
Christian Smith (SE)
Dusty Kid live (IT)
Karotte (DE)
Plastician (UK)
Starkey (US)
Dandy Jack (CL)
Oni Ayhun live
Jakes (UK)
Silence Family live (LT)
Magda (DE)
3 channels (PL)
Simian Mobile Disco+ scan x set razem z laurentem jak na TW 2010 info bylo na myspace
Scan X będzie jako członek grupy Garniera. Nie będzie grał własnego seta sensu stricto.
Nermal :
cmochu :
Porter :
Richie Hawtin presents PLASTIKMAN LIVE
Laurent Garnier live (FR)
Hadouken! live (UK)
Way Out West Soundsystem (UK)
Four Tet live (UK)
Sub Focus (UK)
Ellen Allien (DE)
Hybrid live (UK)
Noisia (NL)
The Modern Deep Left Quartet live (CA)
The Qemists Soundystem (UK)
Krazy Baldhead live (FR)
Christian Smith (SE)
Dusty Kid live (IT)
Karotte (DE)
Plastician (UK)
Starkey (US)
Dandy Jack (CL)
Oni Ayhun live
Jakes (UK)
Silence Family live (LT)
Magda (DE)
3 channels (PL)
Simian Mobile Disco+ scan x set razem z laurentem jak na TW 2010 info bylo na myspace
Scan X będzie jako członek grupy Garniera. Nie będzie grał własnego seta sensu stricto.
to tez tak napisalem
ze razem z garnierem a nie jako sam ![]()

na e-mail przyszła wiadomość z newslettera Audioriver o ankiecie do wypełnienia i wiadomość "jutro ogłosimy kolejną dawkę artystów. Jeszcze nie ostatnią!
" ![]()

juz prezetuje sie syto

czyli Garnier z zespolem gra swojego live'a, bo az wstyd ale nie wiem.

Grabez :
czyli Garnier z zespolem gra swojego live'a, bo az wstyd ale nie wiem.
garnier z orkiestrÄ….
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
yes kurrwa!!!!! ![]()

nareszcie dobre info!

SMD, Magda, Instra:mental i The Black Dog
zgadza siÄ™, 4 nowych ![]()

SMD gut nius
Magda mnie nie interere, dobre sety to ona na początku grała, ostatnio kupa.
jesli 1/4 nowych to jeszcze zostalo 12 artystow wiec mam nadzieje ze bedzie jeszcze cos na czym bedzie mozna ucho zawiesic - typu paul ritch, dustin zahn, czy spektre, albo gary beck i wtedy bym nasral pod siebie ![]()
![]()
cmochu :
jesli 1/4 nowych to jeszcze zostalo 12 artystow wiec mam nadzieje ze bedzie jeszcze cos na czym bedzie mozna ucho zawiesic - typu paul ritch, dustin zahn, czy spektre, albo gary beck i wtedy bym nasral pod siebie
w polsce mozna pomarzyc o kims takim jak gary beck
cmochu :
jesli 1/4 nowych to jeszcze zostalo 12 artystow wiec mam nadzieje ze bedzie jeszcze cos na czym bedzie mozna ucho zawiesic - typu paul ritch, dustin zahn, czy spektre, albo gary beck i wtedy bym nasral pod siebie
nastepny
- napisane jest w zajawce newsa ze SMD to 1/4 nowych, wchodzisz w newsa i masz własnie tą reszte :F

dropski :
cmochu :
nastepny
- napisane jest w zajawce newsa ze SMD to 1/4 nowych, wchodzisz w newsa i masz własnie tą reszte :F
potwierdzam. to jest jedyna słuszna wykładnia ![]()

VAngie :
Magda mnie nie interere, dobre sety to ona na początku grała, ostatnio kupa.
spoko wodza! i tak znowu będzie miała - "jakieś problemy ze sprzętem" ![]()

Nermal :
dropski :
cmochu :
nastepny
potwierdzam. to jest jedyna słuszna wykładnia
hah no a jak napisałem wyżej ![]()
askin_btc :
Nermal :
dropski :
nastepny- napisane jest w zajawce newsa ze SMD to 1/4 nowych, wchodzisz w newsa i masz własnie tą reszte :F
potwierdzam. to jest jedyna słuszna wykładnia
hah no a jak napisałem wyżej
zle zczailem ale mysle ze i tak beda jeszcze jacys kozacy ze to nie wszyscy artysci audio 2010 wiec czekam na wiecej

Djemba :
cmochu :
w polsce mozna pomarzyc o kims takim jak gary beck
można pomarzyć, bo nie jest prawie w ogóle popularny w Polsce, a ja bym go bardzo chciał na takie audio, czy do klubu na imprezę. albo Edit Select z którym sporo wałków robi. może kiedyś takie bookingi nastąpią ![]()
Tak jak w zeszłym roku ogarniam transport Wrocław-Płock-Wrocław. Jak ktoś jest zainteresowany to więcej info macie tutaj:'
Jak będziecie mieć problemy z dodawaniem się na listę na forum CWP to walcie PW na gszu i będę we własnym zakresie dodawał ![]()
Ci co byli rok temu wiedzą, że było git. Co prawda kierowca był trochę nadpobudliwy, ale tym razem będzie bardziej wyluzowany ![]()
aLd :
Tak jak w zeszłym roku ogarniam transport Wrocław-Płock-Wrocław. Jak ktoś jest zainteresowany to więcej info macie tutaj:'
Jak będziecie mieć problemy z dodawaniem się na listę na forum CWP to walcie PW na gszu i będę we własnym zakresie dodawał
Ci co byli rok temu wiedzą, że było git. Co prawda kierowca był trochę nadpobudliwy, ale tym razem będzie bardziej wyluzowany
Nie ma lepszej opcji na transport
o/ a kierowca ten sam tyle że z pistoletem przy głowie czy inny ? ![]()