Nazwa : Prądy Selektywne with The Advent Live
Data: 22.05
Miejsce:Arena (za ścianą Heya Club)
Start :20:30
Przedsprżedaż:40 zl (Pizzeria Marco Polo przy placu Kościuszki)
W dniu imprezy:50 zł
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Impreza przeniesiona z 10go kwietnia
Po blisko rocznej przerwie 'Prądy Selektywne' powracają w całej swojej krasie i okazałości.
Po raz pierwszy od siedmiu lat, będziecie mogli usłyszeć w polskim klubie legendę światowej muzyki elektronicznej - The Advent, który po raz ostatni gościł w kultowym, warszawskim 'Instytucie energetyki' w 2003 roku.
Jeden z najbardziej zasłużonych i zapracowanych producentów ostatniego dziesięciolecia, mający na swoim koncie blisko 200 wydawnictw,właściciel prężnie działającej wytworni Kombination Research zaprezentuje półtorej godzinnego live'a. Możecie być pewni, ze występ Cisco na długo zapisze się w waszej pamięci.
Nie będzie to jednak jedyny live tej nocy - po głównej gwieździe wieczoru wystąpi doskonale Wam znana persona - Chris Dabreak - Dj, producent, współzałożyciel kolektywu Neuroshocked oraz rzeszowianin Nexy. Ich podsycone głębokim basem sety zagwarantują idealna przystawkę do głównego dania.
Nie może oczywiście zabraknąć stałych bywalców Pradów: Pekina, Petera Ferna, Droptecha oraz Stardusta, wspierać ich będą członkowie kolektywu Unknown Errorz a także debiutujący na 'Prądach' - Calevra .
Bilety zakupione w przedsprzedaży na 10go kwietnia zachowują ważność.
Impreza odbędzie się w szczecińskiej Arenie, mieszczącej się za ściana Heya Club, przy ulicy Czarnieckiego 8.
Sponsorem głównym jest pierwszy w Polsce internetowy sklep z używanym sprzętem didżejskim Save the deck:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw.
Oprawę wizualna oraz nagłośnienie na najwyższym poziomie zapewni firma Ls project .
Osobo przyjezdne z poza Szczecina, za okazaniem dowodu osobistego lub biletu kolejowego zapłacą w dniu imprezy 40 zł .
Liczymy na Wasze liczne przybycie.
Do zobaczenia na imprezie!
Unknownerrorz
Dj's
*The Advent Live ! Kombination research ) /Lizbona'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
* Chris da Break (Neuroshocked )/Szczecin'
*Nexy (Arythmia)/Rzeszów'
* Pekin (Lost Sound)/Kwidzyn'
*Droptech (Neuroshocked)/Szczecin'
*Unknownerrorz /Szczecin'
*Peter Fern (Dual Force Rec) /Stargard'
*Stardust (Lost Sound)/Kwidzyn'
*Calevra(Unknown errorz)/Szczecin'

ulala ![]()

Niestety z dupy data, a szkoda.

znowu weekend natloku wydarzen, mam nadzieje ze tym razem nie stanie sie nic co mialoby odwolac znow wszystko...

oby pogoda na ewentualny after dopisała ![]()

didabomba :
oby pogoda na ewentualny after dopisała
w tym czasie są juwenalia w szczecinie, wiec spokojnie można by zrobić afterek np. na "grzędach" ( lub innym miejscu alkoholizacji studentów bez strachu o mandat za picie )
tylko też dużo od pogody zależy

voda juz sie chłodzi
ja pierdole jakie to jest zajebiste uczucie powrocic ze swiata umarłych po rocznej przerwie ![]()
Ostatnio edytowany przez pomix (2010-05-06 18:29:49)

![]()

_PeKiN__ :
bede : )
![]()

pomix :
jakie to jest zajebiste uczucie powrocic do swiata umarłych
chyba ze świata umarłych..?
no chyba, że jesteśmy martwi już za życia ![]()

metastaze :
pomix :
jakie to jest zajebiste uczucie powrocic do swiata umarłych
chyba ze świata umarłych..?
no chyba, że jesteśmy martwi już za życia
pojebało mi sie no ![]()

ja niestety będę na weselisku w Łodzi... a szkoda, szkoda ![]()

ja rozumiem ze prady nie odbywaja sie juz w crossed (a szkoda...) i ze lineup moze byc jakby to powiedziec troche drozszy (ile $ dla adventa?) ale zeby kasowac 50 w dniu imprezy? lekka przesada tym bardziej ze spolecznosc jest coraz mniej techniczna, coraz trudniej zabrac ekipe ze soba i wysoka cena tylko pogarsza sprawe frekwencji. przypomnijcie sobie prady z komendarkiem, bylo tak zajebiscie a wjazd chyba 15 zitow kosztowal. mysle ze ta komercjalizacja i proba przywrocenia umarlego ducha lokomotywy chujowo wplynie na dalsze losy pradow.
Pozdro
dodam jeszcze, ze ja odzaluje te 4 czy 5 dych ale raczej juz wiekszej ekipy ze soba nie zabiore a szkoda...

kermit_tech_frog
"Made in Poland. Lifestyle from Holland" a o 10 jurków będzie się droczył o wjazd na imprezę z Adventem, nieładnie ![]()
to, że kiedyś imprezy kosztowały 15zł... no kosztowały, ale koszta, też były mniejsze. Radek chcąc podnieść "prestiż" (nagłośnienie, przestrzeń, wykonawców) Prądów przeniósł je do Lokomotywy i jak widać dorzucił GWIAZDĘ kurwa jego jebana mać, klasyk światowego formatu, Advent... naprawdę wydarzenie, szczególnie w mieście jak Szczecin, gdzie wypalają tylko imprezy z Westbamem i Hardy Hardem... mimo wszystko chce to kontynuować, co wiąże się z takimi a nie innymi kosztami. kiedyś narzekano na brak gwiazd, teraz na ceny, co za ludzie...
zwłaszcza, że organizuje wszystko sam i jak wtopi kase... to JEGO STRATA, a nie klubu właścicieli itp. więc pewnie woli nie robić eksperymentu "wjazd za 25 zeta i przyjdzie 2 razy więcej ludzi", bo od tego zależą JEGO FINANSE
a Ty narzekaj dalej... pozdro
ps. "ile $ dla adventa?" zadzwoń/napisz do agencji bookingowej i zobacz ile, to się domyślisz dlaczego bilety są po 50 zł... a i tak pytanie nie na miejscu
gWEEDy :
kermit_tech_frog
"Made in Poland. Lifestyle from Holland" a o 10 jurków będzie się droczył o wjazd na imprezę z Adventem, nieładnie
to, że kiedyś imprezy kosztowały 15zł... no kosztowały, ale koszta, też były mniejsze. Radek chcąc podnieść "prestiż" (nagłośnienie, przestrzeń, wykonawców) Prądów przeniósł je do Lokomotywy i jak widać dorzucił GWIAZDĘ kurwa jego jebana mać, klasyk światowego formatu, Advent... naprawdę wydarzenie, szczególnie w mieście jak Szczecin, gdzie wypalają tylko imprezy z Westbamem i Hardy Hardem... mimo wszystko chce to kontynuować, co wiąże się z takimi a nie innymi kosztami. kiedyś narzekano na brak gwiazd, teraz na ceny, co za ludzie...
zwłaszcza, że organizuje wszystko sam i jak wtopi kase... to JEGO STRATA, a nie klubu właścicieli itp. więc pewnie woli nie robić eksperymentu "wjazd za 25 zeta i przyjdzie 2 razy więcej ludzi", bo od tego zależą JEGO FINANSE
a Ty narzekaj dalej... pozdro
ps. "ile $ dla adventa?" zadzwoń/napisz do agencji bookingowej i zobacz ile, to się domyślisz dlaczego bilety są po 50 zł... a i tak pytanie nie na miejscu
szkoda pisać panie Szymek
żal.pl Rado wkłada całe serce w te prądy a ludzie i tak będą narzekać
Pozdrawiam :*
Wyjasnie :
Advent kosztuje tyle , ile srednia roczna pensja w żabce.
Dlatego jest taki wjazd, tez bym wolal zeby byl po 30 zl . 40 zł jest w przedsprzedażny, dlatego zapraszam do Marco Polo na Placu Kosciuszki ![]()
Rado :
Wyjasnie :
Advent kosztuje tyle , ile srednia roczna pensja w żabce.
Dlatego jest taki wjazd, tez bym wolal zeby byl po 30 zl . 40 zł jest w przedsprzedażny, dlatego zapraszam do Marco Polo na Placu Kosciuszki
nie ma co sie Rado tlumczyc ile kto kosztuje, tyle pracy i kasy co wlozyles zeby ludzie sie mogli pobawic to szkoda gadac, jesli ktos chce docenic to to przyjdzie sie pobawi i ci podziekuje a jak ktos nie chce to nie spieprza do 77 wjazd za 10zl i gra dj hazel mozna isc tez techno dobre graja ![]()
ja mam dla ciebie szacunek i doceniam twoj zapal i checi mi by chyba zabraklo, ja bede skakal i bawil sie ile mozna bo takiej biby to w pl dawno nie bylo, do zoo 22 i kurwa wybierzcie prady bo z tego co wiem to cala energetyka jest przesylana do szczecina w tym dniu a nie na baileya czy innych wiec zapraszam do szzcz yo

ja doceniam i bede ![]()