Djemba :
RomeY :
A ktoś tu już pisał, że będzie Len Faki? Ploty z działu Muza.
obsral bym sie na mietowo i spierdolil do morza gdyby to byla prawda
tak samo
czekam na niego z utęsknieniem w PL

n e s t :
Mikroelement :
czekam na niego z utęsknieniem w PL
ja już znam Twoje utęsknienie, może dlatego go nie będzie?
będzie w PL w tym roku
wierze w to ![]()

Fakt, zapomniałem o Ogrodzieńcu. Może tam.

to bedzie w koncu to spalone soundtropolis? :F

Ja myślę, że Soundtropolis w tym roku nie będzie. Inaczej już by się info pojawiło ![]()
będę.

ram0l :
będę.
fajnie.
k_mill :
ram0l :
będę.
fajnie.
wiem.

VAngie :
Ja myślę, że Soundtropolis w tym roku nie będzie. Inaczej już by się info pojawiło
myślę że jednak będzie, data jest, rzucą jakimś ścierwem na szybko, ludzie i tak się zlecą.
k_mill :
VAngie :
Ja myślę, że Soundtropolis w tym roku nie będzie. Inaczej już by się info pojawiło
myślę że jednak będzie, data jest, rzucą jakimś ścierwem na szybko, ludzie i tak się zlecą.
Na sound starczy ze w lineupie jakieś przypadkowe literki wstawią i bydło się zleci ![]()
ram0l :
k_mill :
VAngie :
Na sound starczy ze w lineupie jakieś przypadkowe literki wstawią i bydło się zleci
łestbam styknie
maniek_ :
ram0l :
k_mill :
myślę że jednak będzie, data jest, rzucą jakimś ścierwem na szybko, ludzie i tak się zlecą.Na sound starczy ze w lineupie jakieś przypadkowe literki wstawią i bydło się zleci
łestbam styknie
łesbem
ram0l :
k_mill :
VAngie :
Na sound starczy ze w lineupie jakieś przypadkowe literki wstawią i bydło się zleci
atb
Byc23k :
ram0l :
k_mill :
myślę że jednak będzie, data jest, rzucą jakimś ścierwem na szybko, ludzie i tak się zlecą.Na sound starczy ze w lineupie jakieś przypadkowe literki wstawią i bydło się zleci
atb
pvd

n e s t :
Byc23k :
ram0l :
Na sound starczy ze w lineupie jakieś przypadkowe literki wstawią i bydło się zleciatb
pvd
wtf

dxm :F

bmx

huj

crac :
bmx
co to ? dobre ?