jak dla mnie line up rewelacyjny
bilecik jest pozostaje czekac na sierpień ![]()

MKPL :
Nermal :
MKPL :
FOUR TET
PLASTICIAN
STARKEY
SILENCE FAMILY
wlasnie obczailem na necie calkiem ciekawie sie zapowiadamoze mniej popularne ale to nie znaczy ze gorsze
btw ma ktos jakis link do tego goscia JAKES ? na youtubie tego w chuj i nie wiem o kogo chodzina stronie AR dziaÅ‚a już dziaÅ‚ ArtyÅ›ci i tam sÄ… filmy od których można zacząć szperanie po youtube'ach. co do Four Teta, to fajny i krótki wywiad jest tu' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
ok dzieki
juz wiem ktory to slyszalem go pare razy jako mc. zobaczymy jak mu pojdzie za dekami
na jego myspace są też sety ![]()
didabomba :
bilecik jest pozostaje czekac na sierpień
no ja tez juz kupilem 2 dni temu bilety ![]()
jak dla mnie lu tez ciekawy troche dnb noisia
troche spokojniejszych brzmien
chociaz czekam jeszcze na jakies dramowe pierdolniecie bo 2 nazwiska to za malo

MKPL :
didabomba :
no ja tez juz kupilem 2 dni temu bilety
jak dla mnie lu tez ciekawy troche dnb noisiatroche spokojniejszych brzmien
chociaz czekam jeszcze na jakies dramowe pierdolniecie bo 2 nazwiska to za malo
Mam dziwne przeczucie że oleją juz scene dnb w tym roku ... ![]()
Schranzkurva :
MKPL :
didabomba :
jak dla mnie line up rewelacyjny :) bilecik jest pozostaje czekac na sierpień :)
no ja tez juz kupilem 2 dni temu bilety :)
jak dla mnie lu tez ciekawy troche dnb noisia :D troche spokojniejszych brzmien
chociaz czekam jeszcze na jakies dramowe pierdolniecie bo 2 nazwiska to za maloMam dziwne przeczucie że oleją juz scene dnb w tym roku ... :)
mam nadzieje ze nie bo w przeciwnym wypadku tegoroczna edycja byla by za lajtowa same ambienty minimale i prawie zero mocnych brzmien a jak jeszcze noisia zagra tak jak ostatnio daje swoje sety w radio to nic tylko sie polozyc i isc spac

MKPL :
Schranzkurva :
MKPL :
chociaz czekam jeszcze na jakies dramowe pierdolniecie bo 2 nazwiska to za maloMam dziwne przeczucie że oleją juz scene dnb w tym roku ...
mam nadzieje ze nie bo w przeciwnym wypadku tegoroczna edycja byla by za lajtowa same ambienty minimale i prawie zero mocnych brzmien a jak jeszcze noisia zagra tak jak ostatnio daje swoje sety w radio to nic tylko sie polozyc i isc spac
No czytałes wyżej... Jest Plastikman i to wystarczy ![]()

Schranzkurva :
MKPL :
didabomba :
chociaz czekam jeszcze na jakies dramowe pierdolniecie bo 2 nazwiska to za maloMam dziwne przeczucie że oleją juz scene dnb w tym roku ...
oby tak było ![]()

dropski :
Interfusion :
oby tak było
juz widze jak płona krzyże przed Twoim domem a wyznawcy dnb smarują gównem twoje fotki
![]()

dropski :
Interfusion :
oby tak było
juz widze jak płona krzyże przed Twoim domem a wyznawcy dnb smarują gównem twoje fotki
![]()
Inter, nie bluźnij :F

ciekaw jestem jaki stuff wizualizacyjny organizatorzy zaproponują plastikowi, czyżby to samo co na TW ? ![]()
vis a vis '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

MKPL :
Schranzkurva :
MKPL :
sety z radio a te imprezowe, sporo się różnią, noisia nie zawiedzie ![]()

Beezon :
MKPL :
Schranzkurva :
Mam dziwne przeczucie że oleją juz scene dnb w tym roku ...mam nadzieje ze nie bo w przeciwnym wypadku tegoroczna edycja byla by za lajtowa same ambienty minimale i prawie zero mocnych brzmien a jak jeszcze noisia zagra tak jak ostatnio daje swoje sety w radio to nic tylko sie polozyc i isc spac
sety z radio a te imprezowe, sporo się różnią, noisia nie zawiedzie
Hadouken! pourywa łby swoim występem
a to w sumie coÅ› z pogranicza dnb i rocka

otm :
Beezon :
MKPL :
mam nadzieje ze nie bo w przeciwnym wypadku tegoroczna edycja byla by za lajtowa same ambienty minimale i prawie zero mocnych brzmien a jak jeszcze noisia zagra tak jak ostatnio daje swoje sety w radio to nic tylko sie polozyc i isc spacsety z radio a te imprezowe, sporo się różnią, noisia nie zawiedzie
Hadouken! pourywa łby swoim występem
a to w sumie coÅ› z pogranicza dnb i rocka
the qemists tez mogą urwać dupe
nie jest zle ![]()

askin_btc :
ciekaw jestem jaki stuff wizualizacyjny organizatorzy zaproponują plastikowi, czyżby to samo co na TW ?
vis a vis '
na Coachela podobnie wizualnie do TW, muzycznie? Mysle, że kilka wniosków wyciągnął i coraz lepiej te występy będą wyglądały ![]()
'
![]()
'
tiruriru
dobre filmiki !
Ostatnio edytowany przez Colmi (2010-04-22 00:05:08)

Plastikman,Way Out West, Noisia, The Qemists, Sub Focus i może pizdnąć w ziemie asteroida będę spełniony... ![]()
beton :
Plastikman,Way Out West, Noisia, The Qemists, Sub Focus i może pizdnąć w ziemie asteroida będę spełniony...
kolejna gęba do picia alkoholu ![]()
Susanna :
dropski :
Interfusion :
oby tak było
Inter, nie bluźnij :F
dokładnie ![]()

teem :
a czy Nick Warren bedzie ?
bo ktos juz pisal ze bedzie a nie widze
odpowiedź na Twoje pytanie brzmi:'

A ktoś tu już pisał, że będzie Len Faki? Ploty z działu Muza.

gdzie tam len faki .. cala kase juz wydali na plastika ![]()