askin_btc :
Oxide :
i-vid :
Wiedzieliśmy już o:
WAY OUT WEST
SUB FOCUS
CHRISTIAN SMITH
DochodzÄ…:
FOUR TET
PLASTICIAN
STARKEY
JAKES
ONI AYHUN
DANDY JACK
SILENCE FAMILY2 pozycje z 7 cieszÄ…
ale i tak wciąż nie ma pożądanej 'kiełbasy' w LU
MOOOOOOORE!!!!ale są parówki
można tak powiedzieć
ale parówkami się tak nie najesz jak prawdziwą swojską ![]()
Oxide :
można tak powiedzieć
ale parówkami się tak nie najesz jak prawdziwą swojską
Ostatnie 4 lata pokazały, że "parówki" mogą być bardziej sycące, niż całe pęto "kiełbasy" ![]()
Przecież tu nie chodzi o to, żeby były same głośne nazwiska, tylko o muzykę ![]()

konop :
1adam2 :
Djemba :
oni ayhun!!! zajebiscie
będzie konkret
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
pierwszy raz slysze, miazga
łał ![]()

T.A.Katharsis :
moim zdaniem szału nie ma, jeśli chodzi o dubstep w dalszym ciągu jestem zawiedziony...

Chałup :
T.A.Katharsis :
moim zdaniem szału nie ma, jeśli chodzi o dubstep w dalszym ciągu jestem zawiedziony...
i ja .

Gorecki :
Oxide :
można tak powiedzieć
Ostatnie 4 lata pokazały, że "parówki" mogą być bardziej sycące, niż całe pęto "kiełbasy"
Przecież tu nie chodzi o to, żeby były same głośne nazwiska, tylko o muzykę
oczywiscie ze tak i oxide napewno tez dobrze o tym wie..
przeciez po to sie jezdzi na ar.. ale nie powiesz mi ze nie fajnie bylo uslyszec rok temu ze zagra np sam Hawtin ![]()
WojTech :
Gorecki :
Oxide :
można tak powiedzieć
Ostatnie 4 lata pokazały, że "parówki" mogą być bardziej sycące, niż całe pęto "kiełbasy"
Przecież tu nie chodzi o to, żeby były same głośne nazwiska, tylko o muzykęoczywiscie ze tak i oxide napewno tez dobrze o tym wie..
przeciez po to sie jezdzi na ar.. ale nie powiesz mi ze nie fajnie bylo uslyszec rok temu ze zagra np sam Hawtin
w tym roku jest o krok dalej i mamy Plastikman Live ![]()
oraz napiszÄ™ ponownie, to nie jest jeszcze koniec ![]()

Gorecki :
WojTech :
Gorecki :
Przecież tu nie chodzi o to, żeby były same głośne nazwiska, tylko o muzykęoczywiscie ze tak i oxide napewno tez dobrze o tym wie..
przeciez po to sie jezdzi na ar.. ale nie powiesz mi ze nie fajnie bylo uslyszec rok temu ze zagra np sam Hawtin
w tym roku jest o krok dalej i mamy Plastikman Live
oraz napiszÄ™ ponownie, to nie jest jeszcze koniec
![]()
icey5 :
Chałup :
T.A.Katharsis :
i ja .
dapstep srapstep

Mogliby w tym roku bardziej ogarnąć część gastronomiczną. W zeszłym roku od czekania po szame zapominało się o tym, że jest sie głodnym :F
beton :
Mogliby w tym roku bardziej ogarnąć część gastronomiczną. W zeszłym roku od czekania po szame zapominało się o tym, że jest sie głodnym :F
zglos sie w tym roku do mnie, mam sposob, ze nie bedziesz potrzebowal czekac na szame ![]()
ostatnio pierwszy posilek to jadlem grubo po powrocie do domu ![]()

konop :
beton :
zglos sie w tym roku do mnie, mam sposob, ze nie bedziesz potrzebowal czekac na szame
ostatnio pierwszy posilek to jadlem grubo po powrocie do domu
ja sie tez zglosze ![]()
beton :
przyznam Ci rację, coś można by zmienić (nie znam się :F)
3 razy coś żarłem, za pierwszym razem dość wcześnie to luz, ale koło 2 i 5 to 20 i 25 minut stania ![]()

Manyac :
w tym roku mogli by ogarnąć nareszcie ochrone ... bo od 2 lat odkąd tam uczęszczam ochrona jest na poziomie strażaków z wiejskiej potańcówy ...
prawda.. a miejscowego bydla nie brakuje ![]()

konop :
beton :
zglos sie w tym roku do mnie, mam sposob, ze nie bedziesz potrzebowal czekac na szame
ostatnio pierwszy posilek to jadlem grubo po powrocie do domu
Dziękuje nie biore ![]()
n e s t :
beton :
przyznam Ci rację, coś można by zmienić (nie znam się :F)
3 razy coś żarłem, za pierwszym razem dość wcześnie to luz, ale koło 2 i 5 to 20 i 25 minut stania
Ja jadłem w zeszłym roku raz. Za drugim razem po 40 minutach stania w kolejce i jak babka oznajmiła, że jedzenie się skończyło wkurwiony poszedłem spać...
A ochrona swoją drogą... Człowiek zmęczony przysiądzie na chwile na schodach "kiosku" Marlboro to od razu podlatują z pyskiem ![]()
beton :
konop :
beton :
ostatnio pierwszy posilek to jadlem grubo po powrocie do domuDziękuje nie biore
a czy ja cos o braniu pisalem? ![]()

Gorecki :
Przecież tu nie chodzi o to, żeby były same głośne nazwiska, tylko o muzykę
![]()
![]()
![]()
![]()

n e s t :
konop :
a czy ja cos o braniu pisalem?
pęto kiełby w gaciach
raczej cieple konserwy z namiotu :F

bierzesz! Puszka na spacer
![]()
FOUR TET
PLASTICIAN
STARKEY
SILENCE FAMILY
wlasnie obczailem na necie calkiem ciekawie sie zapowiada
moze mniej popularne ale to nie znaczy ze gorsze
btw ma ktos jakis link do tego goscia JAKES ? na youtubie tego w chuj i nie wiem o kogo chodzi

MKPL :
FOUR TET
PLASTICIAN
STARKEY
SILENCE FAMILY
wlasnie obczailem na necie calkiem ciekawie sie zapowiadamoze mniej popularne ale to nie znaczy ze gorsze
btw ma ktos jakis link do tego goscia JAKES ? na youtubie tego w chuj i nie wiem o kogo chodzi
na stronie AR dziaÅ‚a już dziaÅ‚ ArtyÅ›ci i tam sÄ… filmy od których można zacząć szperanie po youtube'ach. co do Four Teta, to fajny i krótki wywiad jest tu' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Nermal :
MKPL :
FOUR TET
PLASTICIAN
STARKEY
SILENCE FAMILY
wlasnie obczailem na necie calkiem ciekawie sie zapowiadamoze mniej popularne ale to nie znaczy ze gorsze
btw ma ktos jakis link do tego goscia JAKES ? na youtubie tego w chuj i nie wiem o kogo chodzina stronie AR dziaÅ‚a już dziaÅ‚ ArtyÅ›ci i tam sÄ… filmy od których można zacząć szperanie po youtube'ach. co do Four Teta, to fajny i krótki wywiad jest tu' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
ok dzieki
juz wiem ktory to slyszalem go pare razy jako mc. zobaczymy jak mu pojdzie za dekami