jarekn21 :
wujek samo zło!
heh, w kazdym badz razie nie swiadczy dobrze o Tobie fakt, ze za avatar'a wybrales sobie zdjecie najwiekszego zbrodniarza dzisiejszych czasow
inni maj hitlera, sierp i młot, sfastyke, na tym forum jest wszystko pokrecone, obrazacie Jezusa, fotki typu :ja pierdole?? czy to wam robi różnice??

ja mam wyjebane
jarekn21 :
inni maj hitlera, sierp i młot, sfastyke, na tym forum jest wszystko pokrecone, obrazacie Jezusa, fotki typu :ja pierdole?? czy to wam robi różnice??
nie widzialem tutaj ani hitlera, ani tez symboli zsrr, nie widzialem tez swastyki, nie wydaje mi sie tez ze fotka z podpisem "ja pierdole" jest obrazaniem Jezusa
mi osobiscie robi roznice,dlatego zapytalem. Jego pojebany pysk jednak nie jest zabroniony wiec to twoj wybor,ale tak jak napisalem swiadczy o Tobie
koniec offtopa
dziekuje za porade sansej!! odchodze z pokora!!

ten cały temat jest offtopem wiec 'go on' ! ![]()

konfident ![]()
Emill :
Djemba - ja mam ( <- ) hitlera, ale to kadr ze slynnego virala o poszukiwaniach elektro
a sierp i mlot chyba widzialem u Kamyka
i po chuj sie odzywasz? ![]()
![]()
bez komentarza
Djemba :
nie widzialem tutaj ani hitlera, ani tez symboli zsrr, nie widzialem tez swastyki
to sie słabo rozglądasz, bo ktos w sygnaturze mial swastyki, nie wszedles ze wszystkim ![]()
dropski :
Djemba :
nie widzialem tutaj ani hitlera, ani tez symboli zsrr, nie widzialem tez swastyki
to sie słabo rozglądasz, bo ktos w sygnaturze mial swastyki, nie wszedles ze wszystkim
![]()
w takim razie pardon, co nie zmienia faktu, ze takie avatary sa z dupy ![]()
i akurat emilla bym bronil, bo w innym kontekscie uzyl postaci hitlera :F
Djemba :
ja to bym sie do nikogo nie przypierdalał i nikogo bym nie bronil
- bo po chuj?
dropski :
Djemba :
ja to bym sie do nikogo nie przypierdalał i nikogo bym nie bronil
- bo po chuj?
racja
moje dojebanie sie w tym momencie ma troche inne podloze. chodzi tutaj o moje odczucia dotyczace tego jak swiat reaguje (albo nie reaguje) na to co dzieje sie Korei Pln. nie lubie pierdolonej ignorancji, a jak widze tego kolesia to noz mi sie w kieszeni otwiera

a Ja zawsze powtarzałem, jebać hitlera, pedałów w różowych koszulkach i inne cioty :F
.. i chyba nikogo tym nie uraziłem ? ![]()

askin_btc :
a Ja zawsze powtarzałem, jebać hitlera, pedałów w różowych koszulkach i inne cioty :F
.. i chyba nikogo tym nie uraziłem ?
raczej nie, bo durnych wypowiedzi nikt raczej nie powinien brać do siebie ![]()
askin_btc :
.. i chyba nikogo tym nie uraziłem ?
wszystkich pedałów wyjebać do morza ![]()

Colmi :
askin_btc :
.. i chyba nikogo tym nie uraziłem ?raczej nie, bo durnych wypowiedzi nikt raczej nie powinien brać do siebie
a potrafisz napisać coś durnego ? ![]()
Liczba :
askin_btc :
.. i chyba nikogo tym nie uraziłem ?wszystkich pedałów wyjebać do morza
e tam, mi oni nie przeszkadzaja dopoki sie do mnie nie przypierdalaja albo nie liza sie chamsko gdzies w promieniu kilku metrow odemnie
- pracowałem kiedys za barem w knajpie i sporo takich typkow przylazilo i o wiekszosci nie powiedzial bys ze to geje
.. gej gejowi nierówny :F